Nieuws

We zijn deze week weer in Ridderkerk en Brabant geweest. We zijn begonnen in Ridderkerk, locatie van der Valk. Breda locatie het Witte Schaap, Veldhoven locatie museum het oude slot. En s’Hertogenbosch locatie de Lachende Vis. Het was een drukke week, veel cursisten op alle locaties. Maar alle cursisten waren zeer tevreden, en dan ga je weer met een goed gevoel naar Appingedam.
 
Lees het hele bericht
 
Het was weer een drukke week. We zijn begonnen met de opleidingen in Almere. We zijn twee keer in Amersfoort geweest bij een bedrijf op locatie. En vrijdag zijn we weer bij de ASWA in Appingedam geweest.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben deze week weer een aantal trainingen gegeven. We zijn begonnen in Appingedam bij een bedrijf op locatie. Zevenaar zijn we geweest bij een kinderopvang, we zijn in Utrecht geweest bij een groot ICT bedrijf. En vrijdag ochtend zijn we weer in Appingedam geweest bij de ASWA, voor het opleiden van een nieuwe groep bhv’ers. En volgende week vrijdag de laatste gedeelte van de opleiding. Ook deze groep was weer zeer enthousiast.
 
Lees het hele bericht
 
Het was weer een drukke week, met het geven van BHV trainingen. Maandag bij van der Valk in Ridderkerk. Dinsdag het Witte schaap in Breda, Woensdag Veldhoven. Donderdag de Lachende Vis s’-Hertogenbosch, en vrijdag nog een keer bij het Witte schaap in Breda. Vrijdag hebben wij weer een Poolse BHV cursus gegeven in Breda, wat ook weer een succes was. Wij hebben het heel druk met het geven van Poolse BHV trainingen. Heeft u ook een BHV cursus nodig, in het Pools of in het Nederlands neem dan contact met ons op. Of kijk op onze website. www.brandveiligheidstrainingen.nl
 
Lees het hele bericht
 
Deze week weer druk bezig geweest. BHV cursus gegeven in Leeuwarden op locatie, een avondtraining gegeven in Apeldoorn en we zijn weer in Groningen geweest. En weer een leuke recensie. Bericht: Onlangs ons BHV certificaat behaald. De les werd met heel veel humor en duidelijke taal gegeven, Meneer Peper is een fijne leraar, zijn ervaring sijpelt door in zijn lessen. Ook het contact met Anne Mieke was erg prettig, ook ik kom volgend jaar weer! Deze staat ook geplaatst op onze website www.brandveiligheidstrainingen.nl
 
Lees het hele bericht
 
Het is weer een drukke week. We zijn begonnen in Almere,Leeuwarden,Zwolle. En gisteren waren we in Etten-Leur voor de Poolse BHV. En vandaag zijn we in Krimpen aan de IJssel om een Poolse BHV te geven. Dus ook gewoon op Zaterdag cursus geven. En de Poolse BHV, samen met onze Poolse instructeur. Wij geven Vrijdag 23 Maart ook een Poolse bhv cursus in Breda, op onze locatie. Dus heeft u interesse kunt u inschrijven via onze website. Deze cursus gaat door. www.brandveiligheidstrainingen.nl En dan bij agenda.
 
Lees het hele bericht
 
Het was een grote groep, maar leuke cursisten.
 
Lees het hele bericht
 
Een appeltaart gekregen van de ABN AMRO bank, omdat we 10 jaar staan ingeschreven bij KvK. Een leuk gebaar.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben het deze week weer druk gehad. We hebben weer veel opleidingen gegeven. We zijn begonnen in Ridderkerk,Breda,Veldhoven, s’-Hertogenbosch. Ook deze week waren de cursisten weer zeer tevreden op de manier waarop wij de cursus geven. Heeft u ook een BHV cursus nodig kijk dan even op onze website. www.brandveiligheidstrainingen.nl
 
Lees het hele bericht
 
Weer een drukke week gehad. We zijn in Soest, Groningen, en in Appingedam geweest bij de ASWA en dat was weer leuk. De blussers waren ook bijna op(leeg) maar er zijn weer nieuwe blussers geleverd, dus we kunnen er weer tegen aan met het geven van trainingen. En ze staan weer in het magazijn.
 
Lees het hele bericht
 
Het was een leuke en serieuze groep.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week zijn we in Almere, en twee keer in Appingedam geweest. Op onze locatie en de bhv herhaling gegeven bij de ASWA voor het personeel, en de vrijwilligers. En morgen moeten we naar Hoogeveen om een bhv training te geven. Wij geven ook trainingen op Zaterdag.
 
Lees het hele bericht
 
Alweer 5 jaar geleden, was een mooie tijd.
 
Lees het hele bericht
 
We zijn deze week weer in Brabant geweest, voor de trainingen. We hebben foto’s laten maken door NC-websites, voor onze website. Onze website wordt helemaal voorzien van de nieuwste technieken. En nog een ontruiming gegeven bij de Albert Heijn in Hoogkerk, dat was ook weer leuk.
 
Lees het hele bericht
 
Weer een leuke week gehad als opleider. We zijn begonnen in het mooie Appingedam. Bij Qnipsalon uniQ, daar is het personeel weer helemaal up to date. We zijn weer in Zwolle en in Groningen geweest. En weer een hele mooie recensie ontvangen, van een bedrijf die de BHV cursus bij ons hebben gedaan. Deze recensie staat ook weer op onze website. www.brandveiligheidstrainingen.nl Bericht: Vorige week in Ridderkerk onze eerste cursus BHV gekregen. Ik zeg met nadruk eerste want wij zullen ieder jaar weer terugkeren bij deze aanbieder. Top cursus, bondig, geen onzin, gewoon dat wat je nodig hebt komt in de cursus aan bod. En ook belangrijk dat er tussendoor ook tijd is voor een grapje. Tot volgend jaar! En daar worden wij vrolijk van.
 
Lees het hele bericht
 
We zijn deze week weer begonnen in Ridderkerk, en Brabant. Krijg je een hele mooie recensie, van een cursist uit Ridderkerk,die staat ook op onze website. Hier doen we het voor. Vandaag echt een super leuke maar zeker ook zeer leerzame en interessante dag gehad. Vaak hoor ik van mensen om mij heen dat BHV saai is enz, nou bij Peper Brandveiligheid echt niet!! Ik raad dit bedrijf iedereen aan! www.brandveiligheidstrainingen.nl
 
Lees het hele bericht
 
We hebben een zeer succesvol, en positief 2017 gehad. Het was hard werken voor ons, maar de resultaten mogen er zijn. 2018 is weer begonnen, en het is alweer druk. Deze week zijn we in Almere, Leeuwarden, en Appingedam geweest om weer trainingen te geven. De cursisten waren weer enthousiast, daar worden wij ook weer vrolijk van. De catering bij ons in Appingedam, wordt verzorgd door de vesting.
 
Lees het hele bericht
 
Ons kantoor weer bevoorraad, door Kantoor & Kopie.
 
Lees het hele bericht
 
Wij hebben vanaf vandaag vakantie. Kantoor is wel gewoon bereikbaar. We kunnen terugkijken op een zeer succesvol jaar. We hebben het mega druk gehad, en voor 2018 stromen de opdrachten ook weer binnen. Ook mede door het hard werken van mijn secretaresse (vrouw) Annemiek. Wij van peperbrandveiligheidstrainigen Wenst ook iedereen een fijne kerst en een goed en brandveilig 2018.
 
Lees het hele bericht
 
Weer een positieve bericht van een tevreden klant.
 
Lees het hele bericht
 

Voordelen van een BHV cursus volgen bij Brandveiligheidstrainingen:

  • Vakbekwame BHV instructeurs
  • BHV cursus op locatie
  • Actief in heel Nederland

BHV Basis cursus

Voor medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus.

BHV Herhaling cursus

Voor medewerkers met een BHV certificaat.

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. 

Onze tevreden klanten