BHV cursus in Assen

Onze BHV cursus wordt gegeven in Groningen. Deze locatie is goed bereikbaar vanuit Assen,  Annen, Appelscha, Beilen, Borger, Drouwen, Dwingeloo, Eelde, Gieten, Hooghalen, Norg, Roden, Smilde, Veenhuizen, Vries en Westerbork.

BHV cursus Assen, BHV basiscursus en BHV herhaling

Tijdens onze BHV Basiscursus haalt u in één dag uw officieel erkende BHV certificaat. U krijgt een BHV training op onze trainingslocatie in Groningen. Wanneer u de cursus met succes afrondt, ontvangt u uw BHV certificaat. Hiermee krijgt u officiële erkenning dat u BHV'er voor uw werkgever bent. Om dit certificaat te behouden, moet u de cursus eens per jaar herhalen. U kunt dan onze BHV herhaling volgen.

BHV basis Assen

De BHV basiscursus bestaat uit twee dagdelen. Tijdens het eerste dagdeel behandelen we de onderdelen brand, ontruiming en communicatie. Ook krijgt u dan een praktijktraining brand blussen. Tijdens het tweede dagdeel krijgt u een training levensreddende handelingen. U leert reanimeren en omgaan met een AED.

Voordelen BHV Assen bij Peper Brandveiligheidstrainingen

Het volgen van onze BHV cursus Assen heeft voor u vele voordelen: 

  • U bent BHV'er in 1 dag
  • Uw training vindt plaats in een kleine groep met maximaal 15 personen
  • Korte reistijd van Assen naar cursuslocatie in Groningen
  • U of uw werkgever bespaart kosten op BHV
  • U krijgt een officieel erkend BHV certificaat

BHV herhaling Assen

Op onze cursuslocatie in Groningen kunt u terecht voor een BHV herhalingscursus. Deze is gemakkelijk te bereiken vanuit Assen en omstreken. Met BHV herhaling verlengt u de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar. Hierbij is het niet relevant of u de BHV basiscursus bij een andere opleider hebt behaald. Tijdens de herhalingscursus frissen we uw theoretische kennis op. Ook krijgt u een herhaling van de praktijktraining. Zo weet u altijd wat u moet doen bij calamiteiten op de werkvloer.

BHV kosten in Assen

Voor een BHV certificaat met een BHV basiscursus betaalt u slechts 199 euro. Indien u een BHV herhalingscursus bij ons volgt bedragen de kosten 135 euro. Deze prijzen zijn inclusief certificaat, pasje en lunch, maar exclusief BTW.

BHV cursuslocatie

De Wende
Goudlaan 555
9743 CP Groningen

Bekijk onze agenda 

BHV basis Assen

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basis Assen

 

BHV herhaling Assen

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhaling Assen

 

Waar en wanneer?

BHV cursus Assen? U kunt een BHV cursus volgen in Groningen. Bekijk de agenda voor een datum bij u in de buurt en schrijf u snel in voor een BHV cursus.

Bekijk agenda

Voordelen van een cursus kleine blusmiddelen volgen bij Peper Brandveiligheidstrainingen:

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • Vakbekwame brandweerlieden
  • Professionele begeleiding
  • Passende offerte op maat

BHV Basis cursus

Voor medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus.

BHV Herhaling cursus

Voor medewerkers met een BHV certificaat.

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. 

Onze tevreden klanten

Welkoop
Groningen Seaports
Oriflame
Enexis
Albert Heijn Groningen