Laagdrempelige BHV cursussen, bedrijfshulpverlening voor iedereen

Maak leren leuk, dan komen de cursisten graag en steken ze het meeste op. Vanuit die filosofie verzorgt Peper Brandveiligheidstrainingen lokaal en regionaal BHV cursussen voor iedereen. Wij verzorgen de opleidingen bedrijfshulpverlening. Zowel in company als op locatie, met openbare opgave of exclusief voor uw bedrijf.

Uitstekende BHV trainingen voor een prima prijs

Een uitstekende BHV training hoeft niet duur te zijn. Laat u overtuigen door de referenties op deze site en vraag gerust geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. Wij zijn u graag van dienst met trainingen BHV basis en BHV herhaling.

Branden leren blussen op ons 30 m2 mobiel oefenterrein

Hoe blus je een vloeistofbrand? En een elektriciteitsbrand of een gasflesbrand? Met water? Een blusdeken? Schuim? Of CO2? En hoe voorkom je een backdraft? Op ons dertig vierkante meter grote mobiele oefenterrein trainen ervaren onze kandidaten waarheidsgetrouw hoe zij de meest voorkomende soorten branden het beste kunnen blussen.

Ervaring is de beste leermeester. Daarom bestaan onze BHV-cursussen voor een belangrijk deel uit praktische trainingen. Alle kandidaten oefenen persoonlijk het blussen van alle soorten branden in de praktijk. Dat is niet alleen spectaculair en spannend, maar ook ontzettend leerzaam!

Voordelen van een cursus kleine blusmiddelen volgen bij Peper Brandveiligheidstrainingen:

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • Vakbekwame brandweerlieden
  • Professionele begeleiding
  • Passende offerte op maat
Meer lezen

BHV Basis cursus

Voor medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus.

BHV Herhaling cursus

Voor medewerkers met een BHV certificaat.

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. 

Onze tevreden klanten

Welkoop
Groningen Seaports
Oriflame
Enexis
Albert Heijn Groningen