Nieuws

Vandaag en morgen bij het Eetcafe de Boerderij in Oosterwijtwerd aan het werk, voor de Winterfair. Voor de Brandveiligheid.
 
Lees het hele bericht
 
Weer een drukke week gehad. We zijn in Almere, Leeuwarden, Hoogkerk en in Groningen geweest. Het is heel druk, de opdrachten blijven binnen komen. Wat de cursisten ook heel positief vinden is de praktijk Brand. Niet werken met een blusbak, waar heel veel opleiders mee werken. Maar meerdere oefeningen, deze oefeningen zijn te zien op onze website.(bedrijfsfilm) www.brandveiligheidstrainingen.nl Of bekijk de film op you tube.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben weer twee drukke weken gehad. We zijn in Almere, Leeuwarden, en Appingedam geweest. Deze week zijn we weer in Ridderkerk, Breda, Veldhoven, en in s’ Hertogenbosch geweest, druk ,druk, druk. En nu weekend.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week zijn we in Almere geweest, nee niet bij de Chinees. Bij een bedrijf waar wij de BHV op locatie verzorgen, en een rondleiding gehad door de fabriek. En we zijn in Zwolle, en in Biddinghuizen geweest.
 
Lees het hele bericht
 
Het was weer een drukke week. Almere, Leeuwarden, Zevenaar bij een kinderdagverblijf, en Groningen. Het waren weer veel cursisten per dag. Druk, druk.
 
Lees het hele bericht
 
Het Groningse MartiniZorg volgt BHV-trainingen bij Peper Brandveiligheidstrainingen. De medewerkers - zowel ambulant als intern - leren bedrijfshulpverlening aan de hand van de dagelijkse praktijk. De medewerkers ervaren de zeer pragmatische aanpak van Peper als bijzonder boeiend en leerzaam. Bovendien doen er soms ook bewoners van Martinizorg, die hiervoor openstaan, mee aan de BHV-training. Zo zijn zij niet alleen goed voorbereid op eventuele noodsituaties, maar vergroot dit ook vooral hun veiligheidsgevoel in hun eigen leefomgeving. Lees meer op: https://www.brandveiligheidstrainingen.nl/wat-zeggen-klanten-/bhv-martinizorg-groningen-peper-brandveiligheidstrainingen/
 
Lees het hele bericht
 

Geslaagde open dag in Appingedam

Brandweer Appingedam hield afgelopen zaterdag haar open dag. Dit werd gehouden in het historische stadscentrum van Appingedam. Veel hulpverleningsdiensten waren die dag op de been.
 
Lees het hele bericht
 

Nationale brandpreventieweken

De Nationale Brandpreventieweken worden jaarlijks in oktober georganiseerd. De weken worden gesubsidieerd door het ministerie van Veiligheid en Justitie. De brandpreventieweken zijn een initiatief van de Nederlandse Brandwonden Stichting, de Brandweer Nederland, het IFV (Instituut Fysieke Veiligheid), Veiligheid NL en het Verbond van Verzekeraars.
 
Lees het hele bericht
 

BHV daar red je levens mee

 Het aantal mensen dat een BHV cursus volgt daalt. Weten we nog wel wat we moeten doen wanneer er nood op de werkvloer uitbreekt?
 
Lees het hele bericht
 

Brandveiligheid feestdagen

December is een maand van feestdagen en gezelligheid. Net als u willen we dit graag zo houden. In deze donkere dagen is het sfeervol om kaarsen aan te steken. Kerstversieringen, gourmetstellen en kerstbomen verhogen bij verkeerd gebruik brandgevaar. Risico's zijn tijdens de feestdagen niet uit te sluiten. Dit geldt voor bedrijven maar ook voor u in huis. Om de veiligheid van uzelf, gasten/bezoekers, medewerkers, bewoners etc. zoveel mogelijk te waarborgen is het mogelijk een paar eenvoudige maatregelen te nemen.
 
Lees het hele bericht
 

Wat doe JIJ bij brand? Daar moet je nu over nadenken!

In oktober is de campagne 'Wat doe JIJ bij brand?' gestart. Dit is een onderdeel van de nationale brandpreventieweken. De brandpreventieweken zijn een initiatief van de Nederlandse Brandwonden Stichting, de NVBR (Nederlandse Vereniging voor Brandweerzorg en Rampenbestrijding), het NIFV (Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid) en Consument en Veiligheid. 
 
Lees het hele bericht
 

'Helft MKB'ers weet niet van bedrijfshulpverlening'

Bijna de helft van de MKB'ers weet niet dat het verplicht is dat er binnen het bedrijf altijd een bedrijfshulpverlener aan het werk is. Dat blijkt uit een onderzoek. Zij ondervroeg 400 Nederlandse bedrijven over dit onderwerp.
 
Lees het hele bericht
 
Op 18 april 2012 was het zover, flexmedewerkers van InterActief, werkzaam bij Continental Chocolate ontvingen uit handen van Dirk Peper van Peper brandveiligheidstrainingen het belangrijke BHV certificaat.
 
Lees het hele bericht
 
Qnipsalon UniQ in Appingedam heeft sinds donderdag een AED in bezit gekregen uit handen van Peper brandveiligheidstrainingen. Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat door middel van elektrische schokken het hartritme weer op gang kan helpen. Personeel van UniQ wordt deze maand nog getraind om het apparataat optimaal te kunnen bedienen.
 
Lees het hele bericht
 

Ontruiming basisschool goed verlopen

Maandagmorgen werd de brandweer opgeroepen om een meting te doen in een basisschool aan de Veenweg in Groningen. Ter plaatse was de school al 'ontruimd' Bij aankomst van de brandweer waren alle leerlingen en docenten al buiten. Ook de politie kwam ter plaatse. In het schoolgebouw hing een vreemde lucht.
 
Lees het hele bericht
 

Voordelen van een BHV cursus volgen bij Brandveiligheidstrainingen:

  • Vakbekwame BHV instructeurs
  • BHV cursus op locatie
  • Actief in heel Nederland

BHV Basis cursus

Voor medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus.

BHV Herhaling cursus

Voor medewerkers met een BHV certificaat.

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. 

Onze tevreden klanten