Nieuws

Vandaag weer een succesvolle Poolse BHV training gegeven in Almere. En natuurlijk weer een zeer goed verzorgde lunch.
 
Lees het hele bericht
 
Wij geven op 17 augustus 2018 weer een bhv cursus in het Pools, in Almere. Bent u geïnteresseerd kijk dan even op onze website, bij agenda. www.brandveiligheidstrainingen.nl
 
Lees het hele bericht
 
Dankzij BHV-trainingen in company van Peper Brandveiligheidstrainingen is SDW Rotterdam, optimaal voorbereid op noodsituaties. SDW biedt mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt kansen via passende opleidingen en op maat gesneden leer-werktrajecten bij aantal eigen wek- en leerbedrijven. De trainingen zijn afgestemd op de soorten werkzaamheden en op de werklocaties, elk met hun eigen, lokale uitdagingen. Lees meer: https://brandveiligheidstrainingen.nl/wat-zeggen-klanten-/bhv-trainingen-sdw-rotterdam-peper-brandveiligheidstrainingen/
 
Lees het hele bericht
 
We zijn weer terug van een weekje trainingen geven. Ridderkerk, Breda, Veldhoven, s’Hertogenbosch. En Zaterdag zijn we in Loppersum , om voorlichting te geven over de BHV.
 
Lees het hele bericht
 
Weer een drukke periode gehad. We zijn in Almere, Zwolle, en Rotterdam geweest. In Rotterdam zijn we bij een bedrijf op locatie geweest. We zijn in Groningen geweest, bij een grote kinderopvang, voor twee trainingen. Een instructeur van ons heeft de cursus kinder EHBO gegeven en allemaal geslaagd. En ik heb de herhaling BHV gegeven, voor het overige personeel. En we zijn in Appingedam geweest, voor een BHV cursus. www.brandveiligheidstrainingen.nl En onze nieuwe website is deze week online gegaan, zijn we heel blij mee. De website is weer naar volle tevredenheid, mogelijk gemaakt door NC-Websites
 
Lees het hele bericht
 
We hebben een hele drukke week gehad, en het was warm. We zijn begonnen in Ridderkerk, bij van der Valk. Dinsdag zijn we in Breda geweest, op onze locatie Het Witte Schaap. Woensdag waren we op onze locatie in Veldhoven, museum het oude slot. Donderdag waren we in s’ Hertogenbosch op onze locatie de lachende vis. En Vrijdag waren we nog een keer in Breda op onze locatie Het Witte Schaap, daar hebben we een Poolse BHV cursus gegeven. Het was weer een mooie week, ook de Poolse cursisten waren zeer enthousiast, op de manier zoals wij de cursus geven. En ook de rest van de cursisten waren weer tevreden, en dat is altijd leuk ook voor ons als BHV opleider.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben weer een drukke week gehad. We zijn begonnen in Appingedam op onze locatie Westerdraai. Dinsdag waren we ook in Appingedam bij de Albert Heijn. Daar hebben wij de laatste groep opgeleid van Appingedam en Albert Heijn Winsum, totaal 55 cursisten. Woensdag een school in Groningen op locatie. Donderdag waren we op onze locatie de Wende in Groningen. En Vrijdag waren wij in Schoonrewoerd op locatie, bij een bedrijf waar wij al jaren de jaarlijkse herhaling verzorgen. Alle cursisten waren weer tevreden.
 
Lees het hele bericht
 

Geslaagde open dag in Appingedam

Brandweer Appingedam hield afgelopen zaterdag haar open dag. Dit werd gehouden in het historische stadscentrum van Appingedam. Veel hulpverleningsdiensten waren die dag op de been.
 
Lees het hele bericht
 

Nationale brandpreventieweken

De Nationale Brandpreventieweken worden jaarlijks in oktober georganiseerd. De weken worden gesubsidieerd door het ministerie van Veiligheid en Justitie. De brandpreventieweken zijn een initiatief van de Nederlandse Brandwonden Stichting, de Brandweer Nederland, het IFV (Instituut Fysieke Veiligheid), Veiligheid NL en het Verbond van Verzekeraars.
 
Lees het hele bericht
 

BHV daar red je levens mee

 Het aantal mensen dat een BHV cursus volgt daalt. Weten we nog wel wat we moeten doen wanneer er nood op de werkvloer uitbreekt?
 
Lees het hele bericht
 

Brandveiligheid feestdagen

December is een maand van feestdagen en gezelligheid. Net als u willen we dit graag zo houden. In deze donkere dagen is het sfeervol om kaarsen aan te steken. Kerstversieringen, gourmetstellen en kerstbomen verhogen bij verkeerd gebruik brandgevaar. Risico's zijn tijdens de feestdagen niet uit te sluiten. Dit geldt voor bedrijven maar ook voor u in huis. Om de veiligheid van uzelf, gasten/bezoekers, medewerkers, bewoners etc. zoveel mogelijk te waarborgen is het mogelijk een paar eenvoudige maatregelen te nemen.
 
Lees het hele bericht
 

Wat doe JIJ bij brand? Daar moet je nu over nadenken!

In oktober is de campagne 'Wat doe JIJ bij brand?' gestart. Dit is een onderdeel van de nationale brandpreventieweken. De brandpreventieweken zijn een initiatief van de Nederlandse Brandwonden Stichting, de NVBR (Nederlandse Vereniging voor Brandweerzorg en Rampenbestrijding), het NIFV (Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid) en Consument en Veiligheid. 
 
Lees het hele bericht
 

'Helft MKB'ers weet niet van bedrijfshulpverlening'

Bijna de helft van de MKB'ers weet niet dat het verplicht is dat er binnen het bedrijf altijd een bedrijfshulpverlener aan het werk is. Dat blijkt uit een onderzoek. Zij ondervroeg 400 Nederlandse bedrijven over dit onderwerp.
 
Lees het hele bericht
 
Op 18 april 2012 was het zover, flexmedewerkers van InterActief, werkzaam bij Continental Chocolate ontvingen uit handen van Dirk Peper van Peper brandveiligheidstrainingen het belangrijke BHV certificaat.
 
Lees het hele bericht
 
Qnipsalon UniQ in Appingedam heeft sinds donderdag een AED in bezit gekregen uit handen van Peper brandveiligheidstrainingen. Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat door middel van elektrische schokken het hartritme weer op gang kan helpen. Personeel van UniQ wordt deze maand nog getraind om het apparataat optimaal te kunnen bedienen.
 
Lees het hele bericht
 

Ontruiming basisschool goed verlopen

Maandagmorgen werd de brandweer opgeroepen om een meting te doen in een basisschool aan de Veenweg in Groningen. Ter plaatse was de school al 'ontruimd' Bij aankomst van de brandweer waren alle leerlingen en docenten al buiten. Ook de politie kwam ter plaatse. In het schoolgebouw hing een vreemde lucht.
 
Lees het hele bericht
 

Voordelen van een BHV cursus volgen bij Brandveiligheidstrainingen:

  • Vakbekwame BHV instructeurs
  • BHV cursus op locatie
  • Actief in heel Nederland

BHV Basis cursus

Voor medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus.

BHV Herhaling cursus

Voor medewerkers met een BHV certificaat.

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. 

Onze tevreden klanten