Nieuws

Voor het personeel van het Nederlands Loodswezen Noord verzorgt Peper Brandveiligheidstrainingen de BHV. En aangezien ook deze medewerkers regelmatig het water op gaan, anticiperen wij hierop met praktijkgerichte reddingsoefeningen. Zo boden zij onlangs nog hulp aan drenkelingen van een omgeslagen catamaran. “Peper Brandveiligheidstrainingen verzorgt onze BHV zeer laagdrempelig, we gaan er met plezier heen. Die praktijkgerichte, laagdrempelige manier van trainen zorgt ervoor dat je de lesstof veel beter en gemakkelijker eigen maakt”, vertelt Daniël Stoppels. “Bij nood op zee komt de BHV-training van Peper bovendrijven.” Lees meer op: https://www.brandveiligheidstrainingen.nl/wat-zeggen-klanten-/bhv-nederlands-loodswezen-peper-brandveiligheidstrainingen/
 
Lees het hele bericht
 
We hebben weer twee drukke weken gehad. We zijn in Appingedam geweest bij Qnipsalon uniQ. We zijn in Ermelo geweest bij golfclub The Links Valley. We zijn in Loppersum, Almere, Leeuwarden, Groningen geweest. En vandaag zijn we in Hoogeveen geweest, bij kinderboerderij De Beestenbult. Daar hebben wij ook een ontruiming geoefend, dat was een succes.
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag een BHV training gegeven in Loppersum. Het was weer een leuke dag. Bij Albert Heijn, en Waardevol leven Loppersum. Ik heb zelfs een bos bloemen mogen ontvangen, omdat wij 10 jaar bestaan, bedankt.
 
Lees het hele bericht
 
Weer een leuk bericht van een tevreden klant. Hier doen we het voor. Bij nood op zee komt de BHV-training van Peper bovendrijven’ Voor het personeel van het Nederlands Loodswezen Noord verzorgt Peper Brandveiligheidstrainingen de BHV. En aangezien ook deze medewerkers regelmatig het water op gaan, anticiperen wij hierop met praktijkgerichte reddingsoefeningen. “De afgelopen maand moesten wij nog reddend optreden toen een catamaran op zee omsloeg. De zee was zo ruig, dat we de drenkelingen op vijf meter afstand niet konden zien”, vertelt Daniël Stoppels. “Toen viel het mij weer op: bij nood op zee komt het verhaal van Peper bovendrijven.” BHV in de praktijk Het personeel van de varende dienst van het Nederlands Loodswezen zijn verplicht de nautische training Basic Safety te volgen. Dat geldt niet voor het walpersoneel. Drie medewerkers van het loodskantoor in de Eemshaven volgen hun BHV-trainingen bij Peper Brandveiligheidstrainingen. “Naast de standaard training betreffende brandveiligheid en EHBO anticipeert Peper ook op ons werk in de praktijk, in ons geval noodsituaties op zee. Dat heeft voor ons grote meerwaarde”, vertelt Daniel Stoppels. Noodsituaties op zee “Op zee ben je volledig afhankelijk van elkaar. Is er nood, dan gooit iedereen die in de buurt is het werk aan de kant om met elkaar hulp te bieden”, vertelt Daniel Stoppels. “Want op zee duurt het al snel een uur of meer voordat hulpdiensten arriveren. Moet je daarop wachten, dan is het vaak te laat.” Het Loodswezen bestaat uit mensen die de Waddenzee, Noordzee, Eems en Dollard kunnen ‘lezen’: “Vaargeulen, zandbanken, eb, vloed, wind en nog veel meer omstandigheden zijn van invloed voor veilige vaaromstandigheden van en naar onze havens.” Met plezier Sinds enkele jaren verzorgt Peper Brandveiligheidstrainingen de BHV voor het Nederlands Loodswezen. Die connectie werd gelegd door Groningen Seaports, dat onder hetzelfde dak is gevestigd als het Nederlands Loodswezen. Stoppels vertelt zeer tevreden te zijn over de samenwerking met Peper: “We gaan met plezier naar de trainingen, kijken er altijd naar uit. Dat was in het verleden wel anders. Dit heeft te maken met de manier waarop Peper de trainingen verzorgt: heel losjes, hij wisselt de serieuze stof heel leuk af met grapjes en kwinkslagen. Hij betrekt de cursisten heel direct bij de training. Ook kent hij onze organisatie goed en weet hij precies waar wij in de dagelijkse praktijk tegenaan lopen. Onze ervaring: door die laagdrempelige en praktijkgerichte wijze van trainen pik je de belangrijke informatie veel gemakkelijker op dan wanneer het ‘droog’ wordt opgediend. Je weet beter wat te doen als de nood aan de man is en daar gaat het om.”
 
Lees het hele bericht
 
Weer een drukke, maar ook koude week gehad. We zijn deze week weer in Brabant geweest. De Lachende vis,s’ Hertogenbosch . Het witte schaap, Breda. Museum het oude slot, Veldhoven. Van der Valk, Ridderkerk. Maar wel weer een succesvolle week, iedereen was weer enthousiast.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben het weer druk, met het geven van trainingen. We zijn in Almere,Leeuwarden,Valthermond , Groningen,Zwolle,Hoogezand geweest. En gisteren weer een nieuwe voorraad blussers geleverd door onze leverancier.
 
Lees het hele bericht
 
Iedereen weer geslaagd voor de BHV training ! Toppers !
 
Lees het hele bericht
 
Onze eerste opleiding BHV in 2019 weer volbracht. We zijn vandaag in Almere geweest, niet bij de Chinees daar zijn we Maandag weer. Vandaag hebben we een tandartspraktijk in Almere opgeleid.
 
Lees het hele bericht
 
Onze AED is nu ook geregistreerd op de App van het rode kruis-ehbo. Dijkhuizenweg 29. Als je deze App download via App-Store,kan je altijd zien waar een AED hangt bij jou in de buurt.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben weer 2 drukke weken achter de rug. We zijn in Almere, Utrecht, Zwolle. Ook zijn we weer in Appingedam geweest, buurtgebouw Westerdraai waar 2 bestuursleden hebben deelgenomen aan de BHV cursus. We zijn ook in Biddinghuizen geweest bij van Werven Kunstof Recycling, daar hebben wij 2 grote ontruimingen verzorgd. Dat was zeer positief, heel prettig samengewerkt met de veiligheidsdeskundigen. Afgelopen week zijn we weer in Brabant geweest. We hebben nu vakantie, daar gaan wij ook van genieten. Wij van Peperbrandveiligheidstrainingen wenst alle fb vrienden,en al onze cursisten en opdrachtgevers een fijne kerst en een Brandveilige 2019.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben weer 2 drukke weken gehad. We zijn weer in Ridderkerk geweest, Brabant, Roosendaal bij een tandartsen praktijk. We zijn in Zwolle, Almere, Utrecht,Groningen, Leeuwarden geweest. En een weekend op de Winterfair in Oosterwijtwerd gestaan voor de brandveiligheid. Het was weer druk, druk maar wel heel positief.
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag en morgen bij het Eetcafe de Boerderij in Oosterwijtwerd aan het werk, voor de Winterfair. Voor de Brandveiligheid.
 
Lees het hele bericht
 
https://www.facebook.com/Brandbewust/videos/582565462163053/
 
Lees het hele bericht
 
Weer een drukke week gehad. We zijn in Almere, Leeuwarden, Hoogkerk en in Groningen geweest. Het is heel druk, de opdrachten blijven binnen komen. Wat de cursisten ook heel positief vinden is de praktijk Brand. Niet werken met een blusbak, waar heel veel opleiders mee werken. Maar meerdere oefeningen, deze oefeningen zijn te zien op onze website.(bedrijfsfilm) www.brandveiligheidstrainingen.nl Of bekijk de film op you tube.
 
Lees het hele bericht
 
Sinds vandaag bij ons op kantoor, aan de Dijkhuizenweg in Appingedam,een AED. Hier zijn wij heel blij mee.
 
Lees het hele bericht
 
Weer een nieuwe voorraad blussers geleverd, door onze leverancier.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben weer twee drukke weken gehad. We zijn in Almere, Leeuwarden, en Appingedam geweest. Deze week zijn we weer in Ridderkerk, Breda, Veldhoven, en in s’ Hertogenbosch geweest, druk ,druk, druk. En nu weekend.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week zijn we in Almere geweest, nee niet bij de Chinees. Bij een bedrijf waar wij de BHV op locatie verzorgen, en een rondleiding gehad door de fabriek. En we zijn in Zwolle, en in Biddinghuizen geweest.
 
Lees het hele bericht
 
Het was weer een drukke week. Almere, Leeuwarden, Zevenaar bij een kinderdagverblijf, en Groningen. Het waren weer veel cursisten per dag. Druk, druk.
 
Lees het hele bericht
 
Het Groningse MartiniZorg volgt BHV-trainingen bij Peper Brandveiligheidstrainingen. De medewerkers - zowel ambulant als intern - leren bedrijfshulpverlening aan de hand van de dagelijkse praktijk. De medewerkers ervaren de zeer pragmatische aanpak van Peper als bijzonder boeiend en leerzaam. Bovendien doen er soms ook bewoners van Martinizorg, die hiervoor openstaan, mee aan de BHV-training. Zo zijn zij niet alleen goed voorbereid op eventuele noodsituaties, maar vergroot dit ook vooral hun veiligheidsgevoel in hun eigen leefomgeving. Lees meer op: https://www.brandveiligheidstrainingen.nl/wat-zeggen-klanten-/bhv-martinizorg-groningen-peper-brandveiligheidstrainingen/
 
Lees het hele bericht
 

Voordelen van een BHV cursus volgen bij Brandveiligheidstrainingen:

  • Vakbekwame BHV instructeurs
  • BHV cursus op locatie
  • Actief in heel Nederland

BHV Basis cursus

Voor medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus.

BHV Herhaling cursus

Voor medewerkers met een BHV certificaat.

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. 

Onze tevreden klanten