Nieuws

We zijn weer terug van een fijne vakantie in Turkije (Dalyan). Alleen het begin van onze vakantie was een ramp, we hebben 34 uur vertraging gehad. Er waren problemen met tanken, we zijn heel slecht behandeld op Schiphol, en door Transavia en door Corendon. Geen bed geen hotel geen eten en geen drinken. Verschrikkelijk mensen lagen overal te slapen. Maar we hebben toch een fijne vakantie gehad na al die ellende. Ook nog een brand meegemaakt in Dalyan, helicopters haalden water bij ons uit de rivier. Op de terugreis hebben we heerlijk gegeten bij Tang- Dynasty in Almere, waar wij de BHV trainingen geven was heel gezellig. En benji was ook blij dat wij weer thuis waren.
 
Lees het hele bericht
 
Onze AED is weer voorzien van een nieuwe batterij. Hij is weer helemaal klaar voor gebruik. Als de mensen van Hartveilig de opdracht krijgen 13:30:55 Haal AED: Dijkhuizenweg 29, Appingedam, PIN: . Ga dan achterom, via het hek naar kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
We zijn er weer bij in Loppersum.
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag de EHBO cursus,en dan naar Mfac Loppersum.
 
Lees het hele bericht
 
Het was weer leuk.
 
Lees het hele bericht
 
Vanwege de zeer ruime openingstijden zocht McDonald’s Alblasserdam een flexibele aanbieder van BHV-trainingen. Peper Brandveiligheidstrainingen verzorgt de trainingen dichtbij. Inschrijving kan ook met kleine groepen medewerkers en zelfs individueel. Restaurantmanager Paul van Dijk: “Het totaalplaatje klopt, wij zijn zeer tevreden.” https://www.brandveiligheidstrainingen.nl/wat-zeggen-klanten-/bhv-mcdonalds-alblasserdam-peper-brandveiligheidstrainingen/
 
Lees het hele bericht
 
Een nieuwe koffer op maat laten maken, bij Dankers special cases Products. Heel blij mee.
 
Lees het hele bericht
 
Peperbrandveiligheidstrainingen bij Kinderopvang De Lotus. Bhv-proof...met dank aan Peper Brandveiligheidstrainingen.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben weer een zeer drukke periode gehad. We zijn in Heerenveen geweest bij een bedrijf op locatie,Eindhoven op locatie bij een groot groente en fruit verwerker. Een school in Groningen, apotheek in Apeldoorn,Almere,Leeuwarden, Appingedam. En in Utrecht,Zwolle,en we zijn weer een week in Brabant geweest. En gisteren weer een Poolse bhv training gegeven in Breda. Het was weer druk, druk. En 29 April en 10 Mei geven we weer een Poolse BHV training in Almere. Kijk voor de agenda op onze website: www.brandveiligheidstrainingen.nl.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben weer een paar drukke weken gehad. We zijn in twee keer in Almere geweest, voor de BHV en voor de Poolse BHV. We zijn in Groningen, Zwolle, Appingedam, en de BHV die we hebben aangeboden aan de voedselbank en we stonden in de Eemskrant, Eemsbode, en de Eemslander. En we zijn weer in Ridderkerk,Breda,Veldhoven, s’Hertogenbosch,geweest. En vrijdag bij de ASWA in Appingedam. Het was weer druk.
 
Lees het hele bericht
 
Het was weer een leuke ochtend bij de ASWA. Volgende week deel 2.
 
Lees het hele bericht
 
Zelfs de krant gehaald.
 
Lees het hele bericht
 
BHV training gegeven aan de voedselbank Appingedam-Delfzijl. Peper Brandveiligheidstrainingen uit Appingedam heeft ons een gratis cursus Bedrijfshulpverlening aangeboden. De hele dag zijn we bezig geweest met reanimatie, het gebruik van onze AED, de brandveiligheid etc. Aan het eind van de dag mochten we allemaal ons certificaat Basiscursus Bedrijfshulpverlener in ontvangst nemen. Dirk Peper, hartelijk dank voor deze leuke, gezellige, maar bovenal zeer leerzame dag!
 
Lees het hele bericht
 
"Drie minuten na het begin van een brand is het al niet meer leefbaar" In het nieuwste Eigen Huis Magazine, staat een uitgebreid interview met lector Brandpreventie René Hagen. Hij waarschuwt o.a. voor de brandgevaren van moderne huizen. “We hebben tegenwoordig veel meer spullen in huis. Drie televisies is bijna standaard. Een beetje tienerkamer lijkt wel een kleine woonkamer”, vertelt René Hagen. ”Al die spullen, dat heeft gevolgen voor de brandveiligheid. Daarnaast bevat modern meubilair veel meer brandbare materialen, zoals polyurethaanschuim. Dat zit vooral in banken en matrassen. Als polyurethaan vlam vat, komen giftige stoffen en rook vrij. Bij een brand kan nu wel tot tien keer meer rook vrijkomen dan bij een brand 25 jaar geleden. En omdat rook zich sneller verspreidt dan vuur en hitte, is het bijna altijd dodelijker.” Lees het volledige interview met René Hagen op onderstaande link. https://www.ifv.nl/kennisplein/Documents/201903-EHM-De-brandgevaren-van-moderne-huizen.pdf
 
Lees het hele bericht
 
We hebben het weer druk gehad, met het geven van BHV trainingen. We zijn in Appingedam, Ede en Grou geweest. We zijn ook weer een week in Brabant geweest. s’Hertogenbosch de Lachende vis,Breda Het Witte Schaap, Veldhoven Museum het Oude Slot, en bij van der Valk in Ridderkerk. We krijgen het steeds drukker, we hebben vorig jaar aan 3300 cursisten een BHV cursus gegeven, en 500 bedrijven die de BHV cursus door ons laten verzorgen. Daar zijn wij heel trots op. Ook de positieve recensies die worden geschreven op onze website, geeft ook aan hoe wij de cursus verzorgen. Voor meer informatie www.brandveiligheidstrainingen.nl
 
Lees het hele bericht
 
Voor het personeel van het Nederlands Loodswezen Noord verzorgt Peper Brandveiligheidstrainingen de BHV. En aangezien ook deze medewerkers regelmatig het water op gaan, anticiperen wij hierop met praktijkgerichte reddingsoefeningen. Zo boden zij onlangs nog hulp aan drenkelingen van een omgeslagen catamaran. “Peper Brandveiligheidstrainingen verzorgt onze BHV zeer laagdrempelig, we gaan er met plezier heen. Die praktijkgerichte, laagdrempelige manier van trainen zorgt ervoor dat je de lesstof veel beter en gemakkelijker eigen maakt”, vertelt Daniël Stoppels. “Bij nood op zee komt de BHV-training van Peper bovendrijven.” Lees meer op: https://www.brandveiligheidstrainingen.nl/wat-zeggen-klanten-/bhv-nederlands-loodswezen-peper-brandveiligheidstrainingen/
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag een BHV training gegeven in Loppersum. Het was weer een leuke dag. Bij Albert Heijn, en Waardevol leven Loppersum. Ik heb zelfs een bos bloemen mogen ontvangen, omdat wij 10 jaar bestaan, bedankt.
 
Lees het hele bericht
 
Weer een leuk bericht van een tevreden klant. Hier doen we het voor. Bij nood op zee komt de BHV-training van Peper bovendrijven’ Voor het personeel van het Nederlands Loodswezen Noord verzorgt Peper Brandveiligheidstrainingen de BHV. En aangezien ook deze medewerkers regelmatig het water op gaan, anticiperen wij hierop met praktijkgerichte reddingsoefeningen. “De afgelopen maand moesten wij nog reddend optreden toen een catamaran op zee omsloeg. De zee was zo ruig, dat we de drenkelingen op vijf meter afstand niet konden zien”, vertelt Daniël Stoppels. “Toen viel het mij weer op: bij nood op zee komt het verhaal van Peper bovendrijven.” BHV in de praktijk Het personeel van de varende dienst van het Nederlands Loodswezen zijn verplicht de nautische training Basic Safety te volgen. Dat geldt niet voor het walpersoneel. Drie medewerkers van het loodskantoor in de Eemshaven volgen hun BHV-trainingen bij Peper Brandveiligheidstrainingen. “Naast de standaard training betreffende brandveiligheid en EHBO anticipeert Peper ook op ons werk in de praktijk, in ons geval noodsituaties op zee. Dat heeft voor ons grote meerwaarde”, vertelt Daniel Stoppels. Noodsituaties op zee “Op zee ben je volledig afhankelijk van elkaar. Is er nood, dan gooit iedereen die in de buurt is het werk aan de kant om met elkaar hulp te bieden”, vertelt Daniel Stoppels. “Want op zee duurt het al snel een uur of meer voordat hulpdiensten arriveren. Moet je daarop wachten, dan is het vaak te laat.” Het Loodswezen bestaat uit mensen die de Waddenzee, Noordzee, Eems en Dollard kunnen ‘lezen’: “Vaargeulen, zandbanken, eb, vloed, wind en nog veel meer omstandigheden zijn van invloed voor veilige vaaromstandigheden van en naar onze havens.” Met plezier Sinds enkele jaren verzorgt Peper Brandveiligheidstrainingen de BHV voor het Nederlands Loodswezen. Die connectie werd gelegd door Groningen Seaports, dat onder hetzelfde dak is gevestigd als het Nederlands Loodswezen. Stoppels vertelt zeer tevreden te zijn over de samenwerking met Peper: “We gaan met plezier naar de trainingen, kijken er altijd naar uit. Dat was in het verleden wel anders. Dit heeft te maken met de manier waarop Peper de trainingen verzorgt: heel losjes, hij wisselt de serieuze stof heel leuk af met grapjes en kwinkslagen. Hij betrekt de cursisten heel direct bij de training. Ook kent hij onze organisatie goed en weet hij precies waar wij in de dagelijkse praktijk tegenaan lopen. Onze ervaring: door die laagdrempelige en praktijkgerichte wijze van trainen pik je de belangrijke informatie veel gemakkelijker op dan wanneer het ‘droog’ wordt opgediend. Je weet beter wat te doen als de nood aan de man is en daar gaat het om.”
 
Lees het hele bericht
 
We hebben het weer druk, met het geven van trainingen. We zijn in Almere,Leeuwarden,Valthermond , Groningen,Zwolle,Hoogezand geweest. En gisteren weer een nieuwe voorraad blussers geleverd door onze leverancier.
 
Lees het hele bericht
 
Iedereen weer geslaagd voor de BHV training ! Toppers !
 
Lees het hele bericht
 

Voordelen van een BHV cursus volgen bij Brandveiligheidstrainingen:

  • Vakbekwame BHV instructeurs
  • BHV cursus op locatie
  • Actief in heel Nederland

BHV Basis cursus

Voor medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus.

BHV Herhaling cursus

Voor medewerkers met een BHV certificaat.

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. 

Onze tevreden klanten