Nieuws

Vandaag weer een succesvolle Poolse BHV training gegeven in Almere. En natuurlijk weer een zeer goed verzorgde lunch.
 
Lees het hele bericht
 
Wij geven op 17 augustus 2018 weer een bhv cursus in het Pools, in Almere. Bent u geïnteresseerd kijk dan even op onze website, bij agenda. www.brandveiligheidstrainingen.nl
 
Lees het hele bericht
 
Dankzij BHV-trainingen in company van Peper Brandveiligheidstrainingen is SDW Rotterdam, optimaal voorbereid op noodsituaties. SDW biedt mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt kansen via passende opleidingen en op maat gesneden leer-werktrajecten bij aantal eigen wek- en leerbedrijven. De trainingen zijn afgestemd op de soorten werkzaamheden en op de werklocaties, elk met hun eigen, lokale uitdagingen. Lees meer: https://brandveiligheidstrainingen.nl/wat-zeggen-klanten-/bhv-trainingen-sdw-rotterdam-peper-brandveiligheidstrainingen/
 
Lees het hele bericht
 
We zijn weer terug van een weekje trainingen geven. Ridderkerk, Breda, Veldhoven, s’Hertogenbosch. En Zaterdag zijn we in Loppersum , om voorlichting te geven over de BHV.
 
Lees het hele bericht
 
Weer een drukke periode gehad. We zijn in Almere, Zwolle, en Rotterdam geweest. In Rotterdam zijn we bij een bedrijf op locatie geweest. We zijn in Groningen geweest, bij een grote kinderopvang, voor twee trainingen. Een instructeur van ons heeft de cursus kinder EHBO gegeven en allemaal geslaagd. En ik heb de herhaling BHV gegeven, voor het overige personeel. En we zijn in Appingedam geweest, voor een BHV cursus. www.brandveiligheidstrainingen.nl En onze nieuwe website is deze week online gegaan, zijn we heel blij mee. De website is weer naar volle tevredenheid, mogelijk gemaakt door NC-Websites
 
Lees het hele bericht
 
We hebben een hele drukke week gehad, en het was warm. We zijn begonnen in Ridderkerk, bij van der Valk. Dinsdag zijn we in Breda geweest, op onze locatie Het Witte Schaap. Woensdag waren we op onze locatie in Veldhoven, museum het oude slot. Donderdag waren we in s’ Hertogenbosch op onze locatie de lachende vis. En Vrijdag waren we nog een keer in Breda op onze locatie Het Witte Schaap, daar hebben we een Poolse BHV cursus gegeven. Het was weer een mooie week, ook de Poolse cursisten waren zeer enthousiast, op de manier zoals wij de cursus geven. En ook de rest van de cursisten waren weer tevreden, en dat is altijd leuk ook voor ons als BHV opleider.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben weer een drukke week gehad. We zijn begonnen in Appingedam op onze locatie Westerdraai. Dinsdag waren we ook in Appingedam bij de Albert Heijn. Daar hebben wij de laatste groep opgeleid van Appingedam en Albert Heijn Winsum, totaal 55 cursisten. Woensdag een school in Groningen op locatie. Donderdag waren we op onze locatie de Wende in Groningen. En Vrijdag waren wij in Schoonrewoerd op locatie, bij een bedrijf waar wij al jaren de jaarlijkse herhaling verzorgen. Alle cursisten waren weer tevreden.
 
Lees het hele bericht
 
We zijn deze week in Almere geweest, op onze locatie Tang-Dynastie. En we zijn in Leeuwarden geweest op onze locatie Jupiter. We zijn weer voorzien van nieuwe blussers, en van nieuwe werkkleding.
 
Lees het hele bericht
 
Het verschil tussen de deuren in huis dicht en open houden. De keuze is dan snel gemaakt toch? #brandveiligwonen #brandveiligleven
 
Lees het hele bericht
 
We zijn de afgelopen week weer druk geweest, met het geven van BHV trainingen. We zijn begonnen in Appingedam, op onze locatie Westerdraai. Dinsdag zijn we ook weer in Appingedam geweest, daar hebben we de eerste groep van Albert Heijn Appingedam en Winsum weer verzorgd van de BHV herhaling. We zijn ook weer in Soest geweest, op onze locatie de Ruimte. En we hebben weer een BHV training gegeven in Groningen, op onze locatie De Wende. Het was weer een drukke week, maar als iedereen weer zeer tevreden is, zijn wij ook weer tevreden.
 
Lees het hele bericht
 
We zijn deze week weer in Ridderkerk en Brabant geweest. We zijn begonnen in Ridderkerk, locatie van der Valk. Breda locatie het Witte Schaap, Veldhoven locatie museum het oude slot. En s’Hertogenbosch locatie de Lachende Vis. Het was een drukke week, veel cursisten op alle locaties. Maar alle cursisten waren zeer tevreden, en dan ga je weer met een goed gevoel naar Appingedam.
 
Lees het hele bericht
 
Het was weer een drukke week. We zijn begonnen met de opleidingen in Almere. We zijn twee keer in Amersfoort geweest bij een bedrijf op locatie. En vrijdag zijn we weer bij de ASWA in Appingedam geweest.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben deze week weer een aantal trainingen gegeven. We zijn begonnen in Appingedam bij een bedrijf op locatie. Zevenaar zijn we geweest bij een kinderopvang, we zijn in Utrecht geweest bij een groot ICT bedrijf. En vrijdag ochtend zijn we weer in Appingedam geweest bij de ASWA, voor het opleiden van een nieuwe groep bhv’ers. En volgende week vrijdag de laatste gedeelte van de opleiding. Ook deze groep was weer zeer enthousiast.
 
Lees het hele bericht
 
Het was weer een drukke week, met het geven van BHV trainingen. Maandag bij van der Valk in Ridderkerk. Dinsdag het Witte schaap in Breda, Woensdag Veldhoven. Donderdag de Lachende Vis s’-Hertogenbosch, en vrijdag nog een keer bij het Witte schaap in Breda. Vrijdag hebben wij weer een Poolse BHV cursus gegeven in Breda, wat ook weer een succes was. Wij hebben het heel druk met het geven van Poolse BHV trainingen. Heeft u ook een BHV cursus nodig, in het Pools of in het Nederlands neem dan contact met ons op. Of kijk op onze website. www.brandveiligheidstrainingen.nl
 
Lees het hele bericht
 
Deze week weer druk bezig geweest. BHV cursus gegeven in Leeuwarden op locatie, een avondtraining gegeven in Apeldoorn en we zijn weer in Groningen geweest. En weer een leuke recensie. Bericht: Onlangs ons BHV certificaat behaald. De les werd met heel veel humor en duidelijke taal gegeven, Meneer Peper is een fijne leraar, zijn ervaring sijpelt door in zijn lessen. Ook het contact met Anne Mieke was erg prettig, ook ik kom volgend jaar weer! Deze staat ook geplaatst op onze website www.brandveiligheidstrainingen.nl
 
Lees het hele bericht
 
Het is weer een drukke week. We zijn begonnen in Almere,Leeuwarden,Zwolle. En gisteren waren we in Etten-Leur voor de Poolse BHV. En vandaag zijn we in Krimpen aan de IJssel om een Poolse BHV te geven. Dus ook gewoon op Zaterdag cursus geven. En de Poolse BHV, samen met onze Poolse instructeur. Wij geven Vrijdag 23 Maart ook een Poolse bhv cursus in Breda, op onze locatie. Dus heeft u interesse kunt u inschrijven via onze website. Deze cursus gaat door. www.brandveiligheidstrainingen.nl En dan bij agenda.
 
Lees het hele bericht
 
Het was een grote groep, maar leuke cursisten.
 
Lees het hele bericht
 
Een appeltaart gekregen van de ABN AMRO bank, omdat we 10 jaar staan ingeschreven bij KvK. Een leuk gebaar.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben het deze week weer druk gehad. We hebben weer veel opleidingen gegeven. We zijn begonnen in Ridderkerk,Breda,Veldhoven, s’-Hertogenbosch. Ook deze week waren de cursisten weer zeer tevreden op de manier waarop wij de cursus geven. Heeft u ook een BHV cursus nodig kijk dan even op onze website. www.brandveiligheidstrainingen.nl
 
Lees het hele bericht
 
Weer een drukke week gehad. We zijn in Soest, Groningen, en in Appingedam geweest bij de ASWA en dat was weer leuk. De blussers waren ook bijna op(leeg) maar er zijn weer nieuwe blussers geleverd, dus we kunnen er weer tegen aan met het geven van trainingen. En ze staan weer in het magazijn.
 
Lees het hele bericht
 

Voordelen van een BHV cursus volgen bij Brandveiligheidstrainingen:

  • Vakbekwame BHV instructeurs
  • BHV cursus op locatie
  • Actief in heel Nederland

BHV Basis cursus

Voor medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus.

BHV Herhaling cursus

Voor medewerkers met een BHV certificaat.

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. 

Onze tevreden klanten