Nieuws

We hebben weer 2 drukke weken gehad. We zijn weer in Ridderkerk geweest, Brabant, Roosendaal bij een tandartsen praktijk. We zijn in Zwolle, Almere, Utrecht,Groningen, Leeuwarden geweest. En een weekend op de Winterfair in Oosterwijtwerd gestaan voor de brandveiligheid. Het was weer druk, druk maar wel heel positief.
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag en morgen bij het Eetcafe de Boerderij in Oosterwijtwerd aan het werk, voor de Winterfair. Voor de Brandveiligheid.
 
Lees het hele bericht
 
https://www.facebook.com/Brandbewust/videos/582565462163053/
 
Lees het hele bericht
 
Weer een drukke week gehad. We zijn in Almere, Leeuwarden, Hoogkerk en in Groningen geweest. Het is heel druk, de opdrachten blijven binnen komen. Wat de cursisten ook heel positief vinden is de praktijk Brand. Niet werken met een blusbak, waar heel veel opleiders mee werken. Maar meerdere oefeningen, deze oefeningen zijn te zien op onze website.(bedrijfsfilm) www.brandveiligheidstrainingen.nl Of bekijk de film op you tube.
 
Lees het hele bericht
 
Sinds vandaag bij ons op kantoor, aan de Dijkhuizenweg in Appingedam,een AED. Hier zijn wij heel blij mee.
 
Lees het hele bericht
 
Weer een nieuwe voorraad blussers geleverd, door onze leverancier.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben weer twee drukke weken gehad. We zijn in Almere, Leeuwarden, en Appingedam geweest. Deze week zijn we weer in Ridderkerk, Breda, Veldhoven, en in s’ Hertogenbosch geweest, druk ,druk, druk. En nu weekend.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week zijn we in Almere geweest, nee niet bij de Chinees. Bij een bedrijf waar wij de BHV op locatie verzorgen, en een rondleiding gehad door de fabriek. En we zijn in Zwolle, en in Biddinghuizen geweest.
 
Lees het hele bericht
 
Het was weer een drukke week. Almere, Leeuwarden, Zevenaar bij een kinderdagverblijf, en Groningen. Het waren weer veel cursisten per dag. Druk, druk.
 
Lees het hele bericht
 
Het Groningse MartiniZorg volgt BHV-trainingen bij Peper Brandveiligheidstrainingen. De medewerkers - zowel ambulant als intern - leren bedrijfshulpverlening aan de hand van de dagelijkse praktijk. De medewerkers ervaren de zeer pragmatische aanpak van Peper als bijzonder boeiend en leerzaam. Bovendien doen er soms ook bewoners van Martinizorg, die hiervoor openstaan, mee aan de BHV-training. Zo zijn zij niet alleen goed voorbereid op eventuele noodsituaties, maar vergroot dit ook vooral hun veiligheidsgevoel in hun eigen leefomgeving. Lees meer op: https://www.brandveiligheidstrainingen.nl/wat-zeggen-klanten-/bhv-martinizorg-groningen-peper-brandveiligheidstrainingen/
 
Lees het hele bericht
 
We zijn deze week weer in Brabant geweest. Breda , Veldhoven, en s’ Hertogenbosch. Wat leuk is dat de cursisten die de herhalingscursus volgen, ook bezig zijn met de veiligheid thuis. Ik noem het altijd tijdens de cursus, hoe belangrijk rookmelders zijn. En dan vertellen de cursisten tijdens de herhaling, dat ze rookmelders hebben geplaatst. Daar word ik best een beetje vrolijk van.
 
Lees het hele bericht
 
Weer een nieuwe voorraad brandblussers. We hebben veel blussers nodig, want we hebben het heel erg druk. Dit al de 2e voorraad deze maand.
 
Lees het hele bericht
 
We zijn deze week drie keer in Groningen geweest , op locatie bij een bedrijf die al jaren de BHV bij ons volgt. Vanwege de groei van het bedrijf hebben wij 60 personen opgeleid voor de Basis BHV. En Woensdag zijn we ook nog in Zwolle geweest. Het was weer een drukke week, maar het was weer leuk.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben weer een drukke week gehad. We zijn maandag in Almere begonnen. Er waren 3 cursisten uit Beilen die al jaren de cursus volgen in Groningen, speciaal voor de Chinees-Indische rijsttafel. Dinsdag waren we in Leeuwarden, woensdag Soest, donderdag in Groningen. En zaterdag waren we in Limburg(Venlo), om een BHV training te geven op locatie bij een nieuwe klant. Nu weekend.
 
Lees het hele bericht
 
Weer een nieuwe voorraad blussers. Hebben wij ook nodig, voor de komende zeer zeer drukke periode.
 
Lees het hele bericht
 
Gisteren in Schijndel geweest voor een BHV training, op locatie inclusief ontruiming. Het was weer een succes.
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag weer een succesvolle Poolse BHV training gegeven in Almere. En natuurlijk weer een zeer goed verzorgde lunch.
 
Lees het hele bericht
 
Wij geven op 17 augustus 2018 weer een bhv cursus in het Pools, in Almere. Bent u geïnteresseerd kijk dan even op onze website, bij agenda. www.brandveiligheidstrainingen.nl
 
Lees het hele bericht
 
Dankzij BHV-trainingen in company van Peper Brandveiligheidstrainingen is SDW Rotterdam, optimaal voorbereid op noodsituaties. SDW biedt mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt kansen via passende opleidingen en op maat gesneden leer-werktrajecten bij aantal eigen wek- en leerbedrijven. De trainingen zijn afgestemd op de soorten werkzaamheden en op de werklocaties, elk met hun eigen, lokale uitdagingen. Lees meer: https://brandveiligheidstrainingen.nl/wat-zeggen-klanten-/bhv-trainingen-sdw-rotterdam-peper-brandveiligheidstrainingen/
 
Lees het hele bericht
 
We zijn weer terug van een weekje trainingen geven. Ridderkerk, Breda, Veldhoven, s’Hertogenbosch. En Zaterdag zijn we in Loppersum , om voorlichting te geven over de BHV.
 
Lees het hele bericht
 

Voordelen van een BHV cursus volgen bij Brandveiligheidstrainingen:

  • Vakbekwame BHV instructeurs
  • BHV cursus op locatie
  • Actief in heel Nederland

BHV Basis cursus

Voor medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus.

BHV Herhaling cursus

Voor medewerkers met een BHV certificaat.

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. 

Onze tevreden klanten