Nieuws

Een positief bericht ontvangen van een cursist. Dat zijn leuke berichten, in deze sombere tijd. Heel blij mee, we doen ons werk als opleider dus goed. Jaren geleden heb ik een bhv cursus gevolgd bij Peperbrandveiligheidstrainingen. Vandaag ben ik opgeroepen voor reanimeren in mijn straat (mijn buurvrouw). Dank je wel. Ze heeft het gered! Ligt nu in Zwolle waar ze gedotterd wordt.
 
Lees het hele bericht
 
Tijdens de huidige coronavirus (COVID-19) is de werkwijze van eerste hulp verlenen anders. Om jou als BHV'er te adviseren hoe je het beste eerste hulp kunt verlenen hebben wij beknopt wat informatie voor je op een rij gezet.
 
Lees het hele bericht
 
Twee Brandweer Helmen gekregen van een oud brandweer collega. Heel blij mee, bedankt vriend.
 
Lees het hele bericht
 
"Het was 02:45 toen ik wakker werd van mijn huilende baby en naar de keuken ging om een flesje klaar te maken in de flesopwarmer. Rond 06:30 werd ik opnieuw wakker, maar dit keer van de deurbel en geschreeuw van buiten. Er is brand! Ondanks de rook zijn we gelukkig naar buiten weten te vluchten waarna de Brandweer de brand in onze keuken vrij snel onder controle had". Doordat er té veel apparaten waren aangesloten op de stekkerdoos in de keuken, heeft deze vlam gevat. Stekkerdozen kunnen maar een bepaald aantal apparaten aan voordat de stekkerdoos van binnen heet wordt. Wanneer een stekkerdoos heet wordt, kan de buitenkant in de fik vliegen. Op de bodem van de tafelcontactdoos staat aangegeven wat het maximale vermogen is dat de stekkerdoos aankan. Let dus op dat je hier nooit overheen gaat!
 
Lees het hele bericht
 
We hebben vanmiddag telefonisch contact gehad , met het RIVM Corona virus telefoonlijn. Wij hebben advies gevraagd voor volgende week. Wij moeten volgende week de hele week, BHV trainingen geven in Brabant. Op advies van het RIVM hebben wij alle cursussen moeten annuleren. Wij nemen geen risico.
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag aan het werk geweest, bij zorgboerderij Roccohoeve in Nieuw-Roden. We hebben daar uitleg gegeven aan kinderen, wat brand is en de gevaren. En ze hebben ook allemaal een brandje geblust. Heel leuk.
 
Lees het hele bericht
 
We zijn vandaag weer in Almere geweest voor een BHV training. Normaal aan de Sumatraweg onze vaste locatie bij Tang Dynastie. Maar daar is een brand geweest en helaas door de roetschade maanden lang gesloten. We zijn vandaag op de nieuwe locatie van Tang Dynastie geweest aan de Trekweg. Helemaal niks mee, mooie locatie en goed nieuws de lunch is hetzelfde als op het oude adres.
 
Lees het hele bericht
 
Verplicht een rookmelder op elke etage, ook van bestaande huizen
 
Lees het hele bericht
 
Weer een nieuwe voorraad oefenblussers, voor de trainingen.
 
Lees het hele bericht
 
Wij zijn vanaf 29-02-2020, een duurzame onderneming.
 
Lees het hele bericht
 
Onze nieuwe printer geïnstalleerd door Toner Inktshop. Bedankt Chris en Brian voor de perfecte service.👍
 
Lees het hele bericht
 
Check BHV 2020 weer op orde.... met Anouk, Kelly, Naomi, José en Janneke. @goedbezig Met dank aan Dirk Peper brandveiligheidstrainingen
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag bij een groot bedrijf in Vianen geweest. Een vaste klant van ons. We hebben daar wat aanpassingen door genomen over de ontruiming en brandveiligheid. Dat was weer leuk, en weer een zeer tevreden klant.
 
Lees het hele bericht
 
Een bedrijfsuitje, even uit eten met het personeel bij Gooday in Appingedam.👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳
 
Lees het hele bericht
 
De trotse winnaar van het Peperbrandveiligheidstrainingen dart toernooi, Brent Zwart. Met zijn naam als eerste gegraveerd in de beker.
 
Lees het hele bericht
 
Gisteren een prachtig en gezellig Darttoernooi gehad, met uiteraard een winnaar. En de winnaar is Brent Zwart, na een spannende finale. Even een paar foto’s. Ik wil ook alle vrijwilligers bedanken, die dit mogelijk hebben gemaakt. Sandra Veldman, Bennie Veldman, Bernard Sienot, Linus Wiersema , Anne Mieke Peper, en die ik vergeten ben. En slager Karst de Jong bedankt voor de waardebon , voor de hoogste finish. Tot volgend jaar.👍
 
Lees het hele bericht
 

Voordelen van een BHV cursus volgen bij Brandveiligheidstrainingen:

  • Vakbekwame BHV instructeurs
  • BHV cursus op locatie
  • Actief in heel Nederland

BHV Basis cursus

Voor medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus.

BHV Herhaling cursus

Voor medewerkers met een BHV certificaat.

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. 

Onze tevreden klanten