Nieuws

Deze week zijn we in Almere geweest, nee niet bij de Chinees. Bij een bedrijf waar wij de BHV op locatie verzorgen, en een rondleiding gehad door de fabriek. En we zijn in Zwolle, en in Biddinghuizen geweest.
 
Lees het hele bericht
 
Het was weer een drukke week. Almere, Leeuwarden, Zevenaar bij een kinderdagverblijf, en Groningen. Het waren weer veel cursisten per dag. Druk, druk.
 
Lees het hele bericht
 
Het Groningse MartiniZorg volgt BHV-trainingen bij Peper Brandveiligheidstrainingen. De medewerkers - zowel ambulant als intern - leren bedrijfshulpverlening aan de hand van de dagelijkse praktijk. De medewerkers ervaren de zeer pragmatische aanpak van Peper als bijzonder boeiend en leerzaam. Bovendien doen er soms ook bewoners van Martinizorg, die hiervoor openstaan, mee aan de BHV-training. Zo zijn zij niet alleen goed voorbereid op eventuele noodsituaties, maar vergroot dit ook vooral hun veiligheidsgevoel in hun eigen leefomgeving. Lees meer op: https://www.brandveiligheidstrainingen.nl/wat-zeggen-klanten-/bhv-martinizorg-groningen-peper-brandveiligheidstrainingen/
 
Lees het hele bericht
 
We zijn deze week weer in Brabant geweest. Breda , Veldhoven, en s’ Hertogenbosch. Wat leuk is dat de cursisten die de herhalingscursus volgen, ook bezig zijn met de veiligheid thuis. Ik noem het altijd tijdens de cursus, hoe belangrijk rookmelders zijn. En dan vertellen de cursisten tijdens de herhaling, dat ze rookmelders hebben geplaatst. Daar word ik best een beetje vrolijk van.
 
Lees het hele bericht
 
Weer een nieuwe voorraad brandblussers. We hebben veel blussers nodig, want we hebben het heel erg druk. Dit al de 2e voorraad deze maand.
 
Lees het hele bericht
 
We zijn deze week drie keer in Groningen geweest , op locatie bij een bedrijf die al jaren de BHV bij ons volgt. Vanwege de groei van het bedrijf hebben wij 60 personen opgeleid voor de Basis BHV. En Woensdag zijn we ook nog in Zwolle geweest. Het was weer een drukke week, maar het was weer leuk.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben weer een drukke week gehad. We zijn maandag in Almere begonnen. Er waren 3 cursisten uit Beilen die al jaren de cursus volgen in Groningen, speciaal voor de Chinees-Indische rijsttafel. Dinsdag waren we in Leeuwarden, woensdag Soest, donderdag in Groningen. En zaterdag waren we in Limburg(Venlo), om een BHV training te geven op locatie bij een nieuwe klant. Nu weekend.
 
Lees het hele bericht
 
Weer een nieuwe voorraad blussers. Hebben wij ook nodig, voor de komende zeer zeer drukke periode.
 
Lees het hele bericht
 
Weer een drukke week gehad met het geven van BHV trainingen. We zijn een week in het mooie Brabant geweest. We zijn begonnen in Ridderkerk op onze locatie van der Valk. Breda zijn we geweest op onze locatie het witte schaap. Veldhoven zijn we geweest museum het oude slot, en s’Hertogenbosch bij de lachende vis. Vrijdag zijn we in Dongen geweest, ook weer bij een bedrijf op locatie. Het waren grote groepen, maar het was een drukke week, en succesvolle week.
 
Lees het hele bericht
 
Net weer terug uit Brabant. Maandag bhv cursus gegeven in Ridderkerk op onze locatie van der valk. Dinsdag waren we in s-Hertogenbosch op onze locatie De Lachende Vis. Woensdag waren we in Veldhoven op onze mooie locatie museum t’ oude slot. Vandaag Breda bij het witte schaap. Ik ben afgelost door onze instructeur, en ik was mooi op tijd thuis. Deze week veel cursisten opgeleid. Het was weer een mooie week.
 
Lees het hele bericht
 
Net weer terug uit Brabant,4 dagen BHV trainingen gegeven. We zijn begonnen in Ridderkerk, op onze locatie van der Valk. Dinsdag waren we weer in S-Hertogenbosch op onze locatie de Lachende Vis. Woensdag zijn we in Veldhoven geweest op onze mooie locatie museum het oude slot. Vandaag waren we in Breda op onze locatie Het Witte Schaap. Onze instructeur heeft mij vanmiddag afgelost en ik was mooi op tijd thuis. Een drukke week heel veel cursisten.
 
Lees het hele bericht
 
Gisteren in Schijndel geweest voor een BHV training, op locatie inclusief ontruiming. Het was weer een succes.
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag weer een succesvolle Poolse BHV training gegeven in Almere. En natuurlijk weer een zeer goed verzorgde lunch.
 
Lees het hele bericht
 
Wij geven op 17 augustus 2018 weer een bhv cursus in het Pools, in Almere. Bent u geïnteresseerd kijk dan even op onze website, bij agenda. www.brandveiligheidstrainingen.nl
 
Lees het hele bericht
 
Dankzij BHV-trainingen in company van Peper Brandveiligheidstrainingen is SDW Rotterdam, optimaal voorbereid op noodsituaties. SDW biedt mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt kansen via passende opleidingen en op maat gesneden leer-werktrajecten bij aantal eigen wek- en leerbedrijven. De trainingen zijn afgestemd op de soorten werkzaamheden en op de werklocaties, elk met hun eigen, lokale uitdagingen. Lees meer: https://brandveiligheidstrainingen.nl/wat-zeggen-klanten-/bhv-trainingen-sdw-rotterdam-peper-brandveiligheidstrainingen/
 
Lees het hele bericht
 
We zijn weer terug van een weekje trainingen geven. Ridderkerk, Breda, Veldhoven, s’Hertogenbosch. En Zaterdag zijn we in Loppersum , om voorlichting te geven over de BHV.
 
Lees het hele bericht
 
Weer een drukke periode gehad. We zijn in Almere, Zwolle, en Rotterdam geweest. In Rotterdam zijn we bij een bedrijf op locatie geweest. We zijn in Groningen geweest, bij een grote kinderopvang, voor twee trainingen. Een instructeur van ons heeft de cursus kinder EHBO gegeven en allemaal geslaagd. En ik heb de herhaling BHV gegeven, voor het overige personeel. En we zijn in Appingedam geweest, voor een BHV cursus. www.brandveiligheidstrainingen.nl En onze nieuwe website is deze week online gegaan, zijn we heel blij mee. De website is weer naar volle tevredenheid, mogelijk gemaakt door NC-Websites
 
Lees het hele bericht
 
We hebben een hele drukke week gehad, en het was warm. We zijn begonnen in Ridderkerk, bij van der Valk. Dinsdag zijn we in Breda geweest, op onze locatie Het Witte Schaap. Woensdag waren we op onze locatie in Veldhoven, museum het oude slot. Donderdag waren we in s’ Hertogenbosch op onze locatie de lachende vis. En Vrijdag waren we nog een keer in Breda op onze locatie Het Witte Schaap, daar hebben we een Poolse BHV cursus gegeven. Het was weer een mooie week, ook de Poolse cursisten waren zeer enthousiast, op de manier zoals wij de cursus geven. En ook de rest van de cursisten waren weer tevreden, en dat is altijd leuk ook voor ons als BHV opleider.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben weer een drukke week gehad. We zijn begonnen in Appingedam op onze locatie Westerdraai. Dinsdag waren we ook in Appingedam bij de Albert Heijn. Daar hebben wij de laatste groep opgeleid van Appingedam en Albert Heijn Winsum, totaal 55 cursisten. Woensdag een school in Groningen op locatie. Donderdag waren we op onze locatie de Wende in Groningen. En Vrijdag waren wij in Schoonrewoerd op locatie, bij een bedrijf waar wij al jaren de jaarlijkse herhaling verzorgen. Alle cursisten waren weer tevreden.
 
Lees het hele bericht
 
We zijn deze week in Almere geweest, op onze locatie Tang-Dynastie. En we zijn in Leeuwarden geweest op onze locatie Jupiter. We zijn weer voorzien van nieuwe blussers, en van nieuwe werkkleding.
 
Lees het hele bericht
 

Voordelen van een BHV cursus volgen bij Brandveiligheidstrainingen:

  • Vakbekwame BHV instructeurs
  • BHV cursus op locatie
  • Actief in heel Nederland

BHV Basis cursus

Voor medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus.

BHV Herhaling cursus

Voor medewerkers met een BHV certificaat.

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. 

Onze tevreden klanten