Nieuws

De trotse winnaar van het Peperbrandveiligheidstrainingen dart toernooi, Brent Zwart. Met zijn naam als eerste gegraveerd in de beker.
 
Lees het hele bericht
 
Gisteren een prachtig en gezellig Darttoernooi gehad, met uiteraard een winnaar. En de winnaar is Brent Zwart, na een spannende finale. Even een paar foto’s. Ik wil ook alle vrijwilligers bedanken, die dit mogelijk hebben gemaakt. Sandra Veldman, Bennie Veldman, Bernard Sienot, Linus Wiersema , Anne Mieke Peper, en die ik vergeten ben. En slager Karst de Jong bedankt voor de waardebon , voor de hoogste finish. Tot volgend jaar.👍
 
Lees het hele bericht
 
Aanstaande zondag 29 December, Peperbrandveiligheidstrainingen Dart toernooi. Buurtgebouw Westerdraai Appingedam. Binnen 2 week hadden we 45 deelnemers, dus een succes. Maar u kunt altijd even langskomen om te kijken, als u darten leuk vind.
 
Lees het hele bericht
 
Net weer terug uit Brabant, de laatste BHV cursus gegeven van 2019. Na een zeer drukke periode nu vakantie. Wij wensen iedereen fijne feestdagen.
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag de laatste BHV cursus in Brabant, van deze week. Het was weer een drukke week in Brabant. Vandaag zijn we nog in Breda, bij zalencentrum Het Witte Schaap. Hier verzorgen wij vandaag een Poolse BHV,samen met onze Poolse Tolk. Aanstaande Maandag 28-10-2019 zijn we weer in Breda voor een Poolse BHV.
 
Lees het hele bericht
 
Wij van Peperbrandveiligheidstrainingen bestaan deze maand 10 jaar.🎉🎉🎉🎉🎉 En daar zijn wij heel trots op. Het staat nu ook op onze website. www.brandveiligheidstrainingen.nl
 
Lees het hele bericht
 
We hebben het weer zeer druk gehad. Vorige week in Beerta, en in s’ Hertogenbosch bij een bedrijf op locatie. Bij HIGHTECH ICT met een hele mooie lesruimte. Afgelopen week was het ook weer druk, Almere zijn we ook weer geweest bij de Chinees Tang-Dynasty. Morgen nog even naar Soest voor een BHV training op locatie, inclusief ontruiming. En dan weekend.
 
Lees het hele bericht
 
“Voor ons is er maar één BHV-trainer en dat is Peper. Peper krijgt van ons 100% een 10!” Dat zegt de heer Dijkhuizen, eigenaar van Dijkhuizen Kabelmontage in Nijkerk. Zijn bedrijf is al vele jaren trouwe klant: “Peper geeft goed en praktijkgericht les op basis van kennis en oprechte interesse in ons bedrijf. Wij werken altijd in de grond en komen in aanraking met onder meer gasleidingen, wat een specifieke risicofactor is. Die kennis van ons werk in de praktijk gebruikt hij bij de cursus. De trainingen zijn leuk en leerzaam. Ik wil nergens anders heen.” Lees meer op: https://www.brandveiligheidstrainingen.nl/wat-zeggen-klanten-/dijkhuizen-kabelmontage-peper-brandveiligheidstrainingen/ Benieuwd naar onze BHV trainingen? https://www.brandveiligheidstrainingen.nl/bhv-cursus-gelderland/
 
Lees het hele bericht
 
We hebben weer een paar drukke weken gehad. Afgelopen week weer in Brabant geweest, voor de BHV opleidingen op onze locaties. Volgende week zijn we de hele week bij bedrijven op locatie. Op locatie is ook altijd leerzaam voor de cursisten,op hun eigen werkplek. Even een rondje lopen, door het bedrijf of we verzorgen er een leerzame ontruiming. Kijk voor meer informatie op onze website: www.brandveiligheidstrainingen.nl Of op YouTube https://www.youtube.com/watch?v=hixfvAbQ89c
 
Lees het hele bericht
 
Wij hebben het weer heel druk,met het verzorgen van BHV trainingen door heel Nederland. Vrijdag 20 September geven wij weer een Poolse BHV Training, in Breda. Heeft u Poolse medewerkers die nog een BHV cursus nodig hebben, er zijn nog een paar plaatsen vrij. U kunt ook kijken op onze website. https://lnkd.in/gYn683K
 
Lees het hele bericht
 
We zijn weer terug van een fijne vakantie in Turkije (Dalyan). Alleen het begin van onze vakantie was een ramp, we hebben 34 uur vertraging gehad. Er waren problemen met tanken, we zijn heel slecht behandeld op Schiphol, en door Transavia en door Corendon. Geen bed geen hotel geen eten en geen drinken. Verschrikkelijk mensen lagen overal te slapen. Maar we hebben toch een fijne vakantie gehad na al die ellende. Ook nog een brand meegemaakt in Dalyan, helicopters haalden water bij ons uit de rivier. Op de terugreis hebben we heerlijk gegeten bij Tang- Dynasty in Almere, waar wij de BHV trainingen geven was heel gezellig. En benji was ook blij dat wij weer thuis waren.
 
Lees het hele bericht
 
Onze AED is weer voorzien van een nieuwe batterij. Hij is weer helemaal klaar voor gebruik. Als de mensen van Hartveilig de opdracht krijgen 13:30:55 Haal AED: Dijkhuizenweg 29, Appingedam, PIN: . Ga dan achterom, via het hek naar kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
We zijn er weer bij in Loppersum.
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag de EHBO cursus,en dan naar Mfac Loppersum.
 
Lees het hele bericht
 
Het was weer leuk.
 
Lees het hele bericht
 
Vanwege de zeer ruime openingstijden zocht McDonald’s Alblasserdam een flexibele aanbieder van BHV-trainingen. Peper Brandveiligheidstrainingen verzorgt de trainingen dichtbij. Inschrijving kan ook met kleine groepen medewerkers en zelfs individueel. Restaurantmanager Paul van Dijk: “Het totaalplaatje klopt, wij zijn zeer tevreden.” https://www.brandveiligheidstrainingen.nl/wat-zeggen-klanten-/bhv-mcdonalds-alblasserdam-peper-brandveiligheidstrainingen/
 
Lees het hele bericht
 
Een nieuwe koffer op maat laten maken, bij Dankers special cases Products. Heel blij mee.
 
Lees het hele bericht
 
Peperbrandveiligheidstrainingen bij Kinderopvang De Lotus. Bhv-proof...met dank aan Peper Brandveiligheidstrainingen.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben weer een zeer drukke periode gehad. We zijn in Heerenveen geweest bij een bedrijf op locatie,Eindhoven op locatie bij een groot groente en fruit verwerker. Een school in Groningen, apotheek in Apeldoorn,Almere,Leeuwarden, Appingedam. En in Utrecht,Zwolle,en we zijn weer een week in Brabant geweest. En gisteren weer een Poolse bhv training gegeven in Breda. Het was weer druk, druk. En 29 April en 10 Mei geven we weer een Poolse BHV training in Almere. Kijk voor de agenda op onze website: www.brandveiligheidstrainingen.nl.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben weer een paar drukke weken gehad. We zijn in twee keer in Almere geweest, voor de BHV en voor de Poolse BHV. We zijn in Groningen, Zwolle, Appingedam, en de BHV die we hebben aangeboden aan de voedselbank en we stonden in de Eemskrant, Eemsbode, en de Eemslander. En we zijn weer in Ridderkerk,Breda,Veldhoven, s’Hertogenbosch,geweest. En vrijdag bij de ASWA in Appingedam. Het was weer druk.
 
Lees het hele bericht
 

Voordelen van een BHV cursus volgen bij Brandveiligheidstrainingen:

  • Vakbekwame BHV instructeurs
  • BHV cursus op locatie
  • Actief in heel Nederland

BHV Basis cursus

Voor medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus.

BHV Herhaling cursus

Voor medewerkers met een BHV certificaat.

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. 

Onze tevreden klanten