Nieuws

Weer een nieuwe voorraad oefenblussers, voor de trainingen.
 
Lees het hele bericht
 
Wij zijn vanaf 29-02-2020, een duurzame onderneming.
 
Lees het hele bericht
 
Onze nieuwe printer geïnstalleerd door Toner Inktshop. Bedankt Chris en Brian voor de perfecte service.👍
 
Lees het hele bericht
 
Check BHV 2020 weer op orde.... met Anouk, Kelly, Naomi, José en Janneke. @goedbezig Met dank aan Dirk Peper brandveiligheidstrainingen
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag bij een groot bedrijf in Vianen geweest. Een vaste klant van ons. We hebben daar wat aanpassingen door genomen over de ontruiming en brandveiligheid. Dat was weer leuk, en weer een zeer tevreden klant.
 
Lees het hele bericht
 
Een bedrijfsuitje, even uit eten met het personeel bij Gooday in Appingedam.👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳
 
Lees het hele bericht
 
De trotse winnaar van het Peperbrandveiligheidstrainingen dart toernooi, Brent Zwart. Met zijn naam als eerste gegraveerd in de beker.
 
Lees het hele bericht
 
Gisteren een prachtig en gezellig Darttoernooi gehad, met uiteraard een winnaar. En de winnaar is Brent Zwart, na een spannende finale. Even een paar foto’s. Ik wil ook alle vrijwilligers bedanken, die dit mogelijk hebben gemaakt. Sandra Veldman, Bennie Veldman, Bernard Sienot, Linus Wiersema , Anne Mieke Peper, en die ik vergeten ben. En slager Karst de Jong bedankt voor de waardebon , voor de hoogste finish. Tot volgend jaar.👍
 
Lees het hele bericht
 
Aanstaande zondag 29 December, Peperbrandveiligheidstrainingen Dart toernooi. Buurtgebouw Westerdraai Appingedam. Binnen 2 week hadden we 45 deelnemers, dus een succes. Maar u kunt altijd even langskomen om te kijken, als u darten leuk vind.
 
Lees het hele bericht
 
Net weer terug uit Brabant, de laatste BHV cursus gegeven van 2019. Na een zeer drukke periode nu vakantie. Wij wensen iedereen fijne feestdagen.
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag de laatste BHV cursus in Brabant, van deze week. Het was weer een drukke week in Brabant. Vandaag zijn we nog in Breda, bij zalencentrum Het Witte Schaap. Hier verzorgen wij vandaag een Poolse BHV,samen met onze Poolse Tolk. Aanstaande Maandag 28-10-2019 zijn we weer in Breda voor een Poolse BHV.
 
Lees het hele bericht
 
Wij van Peperbrandveiligheidstrainingen bestaan deze maand 10 jaar.🎉🎉🎉🎉🎉 En daar zijn wij heel trots op. Het staat nu ook op onze website. www.brandveiligheidstrainingen.nl
 
Lees het hele bericht
 
We hebben het weer zeer druk gehad. Vorige week in Beerta, en in s’ Hertogenbosch bij een bedrijf op locatie. Bij HIGHTECH ICT met een hele mooie lesruimte. Afgelopen week was het ook weer druk, Almere zijn we ook weer geweest bij de Chinees Tang-Dynasty. Morgen nog even naar Soest voor een BHV training op locatie, inclusief ontruiming. En dan weekend.
 
Lees het hele bericht
 
“Voor ons is er maar één BHV-trainer en dat is Peper. Peper krijgt van ons 100% een 10!” Dat zegt de heer Dijkhuizen, eigenaar van Dijkhuizen Kabelmontage in Nijkerk. Zijn bedrijf is al vele jaren trouwe klant: “Peper geeft goed en praktijkgericht les op basis van kennis en oprechte interesse in ons bedrijf. Wij werken altijd in de grond en komen in aanraking met onder meer gasleidingen, wat een specifieke risicofactor is. Die kennis van ons werk in de praktijk gebruikt hij bij de cursus. De trainingen zijn leuk en leerzaam. Ik wil nergens anders heen.” Lees meer op: https://www.brandveiligheidstrainingen.nl/wat-zeggen-klanten-/dijkhuizen-kabelmontage-peper-brandveiligheidstrainingen/ Benieuwd naar onze BHV trainingen? https://www.brandveiligheidstrainingen.nl/bhv-cursus-gelderland/
 
Lees het hele bericht
 
We hebben weer een paar drukke weken gehad. Afgelopen week weer in Brabant geweest, voor de BHV opleidingen op onze locaties. Volgende week zijn we de hele week bij bedrijven op locatie. Op locatie is ook altijd leerzaam voor de cursisten,op hun eigen werkplek. Even een rondje lopen, door het bedrijf of we verzorgen er een leerzame ontruiming. Kijk voor meer informatie op onze website: www.brandveiligheidstrainingen.nl Of op YouTube https://www.youtube.com/watch?v=hixfvAbQ89c
 
Lees het hele bericht
 

Voordelen van een BHV cursus volgen bij Brandveiligheidstrainingen:

  • Vakbekwame BHV instructeurs
  • BHV cursus op locatie
  • Actief in heel Nederland

BHV Basis cursus

Voor medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus.

BHV Herhaling cursus

Voor medewerkers met een BHV certificaat.

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. 

Onze tevreden klanten