U bent hier:

BHV Begrippenlijst

Begrip Uitleg
BHV BHV staat voor bedrijfshulpverlening.
BHV cursus Door middel van een BHV cursus leren medewerkers hoe ze moeten handelen wanneer er een brand, reanimatie of een ontruiming plaatsvind.
BHV'er BHV'er staat voor bedrijfshulpverlener. Dit is iemand die een BHV cursus heeft gevolgd en zijn/haar BHV certificaat heeft behaald.
BHV basis BHV basis is voor medewerkers die nog niet over een BHV certificaat beschikken. Dit kan zijn omdat diegene nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd of dat een BHV certificaat is verlopen.
BHV herhaling BHV herhaling is voor medewerkers die over een geldige BHV certificaat beschikken maar die bijna verlopen is. Na het volgen van een BHV herhaling is het certificaat met 1 jaar verlengd.
BHV in company Dit betekent dat de BHV cursus bij de klant op locatie georganiseerd wordt. Minimale deelname is 7 cursisten.
BHV certificaat Personenen die een BHV basis hebben gevolgd ontvangen een BHV certificaat. Hiermee kunnen ze aantonen dat ze aan een BHV cursus hebben deelgenomen.
BHV bedrijfscertificaat Bedrijven die graag aan eigen klanten willen laten zien dat ze aandacht besteden aan (brand)veiligheid kunnen een bedrijfscertificaat aanvragen. Het bord is in A4 formaat (210x297mm)

 

Waarmee kan ik u van dienst zijn ?

085 - 79 20 083

Maandag tot vrijdag
9.00 - 17.00 uur

Veelgestelde vragen

Vind snel antwoord
op uw vraag.

Help!

Volg ons op Facebook