BHV certificaat

Een BHV'er kan eerste hulp bieden, beginnende branden bestrijden en gebouwen evacueren. Deze acties worden uitgevoerd totdat officiële hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie ter plaatse zijn.

Om als BHV'er aan de slag te gaan, moet u een BHV cursus voltooien. Na succesvolle afronding van deze cursus ontvangt u een BHV-certificaat, waarmee u bewijst bekwaam te zijn in noodsituaties. Bij dit certificaat hoort ook een handzaam pasje ter grootte van een creditcard.

U kunt uw BHV certificaat behalen door een cursus te volgen bij Brandveiligheidstrainingen.nl. Dit kan via een algemene inschrijving voor een basiscursus BHV of een opfriscursus, of door een in-company BHV cursus te boeken.

Een BHV-certificaat is twaalf maanden geldig.

Behaal ook uw BHV certificaat bij Peper Brandveiligheidstrainingen

  • Zowel BHV basis als BHV herhaling
  • Inclusief lunch en BHV pasje
  • BHV'er in één dag
Zoek een training!

BHV bedrijfscertificaat

Een BHV bedrijfscertificaat is ideaal om aan uw eigen klanten of leveranciers te laten zien dat uw bedrijf/organisatie BHV gecertificeerd is. Het is zeer geschikt om aan de muur te bevestigen in recepties, horeca's, kapsalons, winkels enzovoorts. Het BHV bedrijfscertificaat is leverbaar voor maar €29,95.

Meer dan een certificaat

Bij Peper Brandveiligheidstrainingen ontvangt u meer dan alleen een certificaat dat u verplicht moet hebben. Uw medewerkers leren over veiligheid op de werkvloer, ook specifiek afgestemd op uw unieke bedrijfslocatie.

"Onze trainer heeft kennis van zaken en neemt altijd de tijd om in te gaan op specifieke vragen. In ons geval moet je dan denken aan bijvoorbeeld het bestrijden van vetbranden."

Lees de volledige 'Klant aan het woord' van McDonalds Alblasserdam

Medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus, waarbij de cursist de fijne kneepjes van bedrijfshulpverlening leert.

Medewerkers met een BHV certificaat

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. Uw kennis over bedrijfshulpverlening wordt opgefrist en aangevuld met actuele theorie- en praktijkoefeningen.

Direct inschrijven voor een cursus

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Weer een leerzame leuke dag gehad bij de herhaling van de BHV cursus. Met humor en duidelijkheid wordt de stof overgebracht op de mensen. We leren elke keer weer iets nieuws! Bedankt!"

- Maaike de Natris

"Alweer voor de 5 keer op herhaling. Het was weer een superdag. Goed georganiseerd bij van der valk in Ridderkerk. Niets te kort gekomen (lekker eten en voldoende te drinken) en nog nieuwe dingen geleerd ook. Door de passie van Dirk raak je geïnspireerd en blijft de lesstof goed bij. "

- Danielle Huizer

"Onlangs weer een herhalingsdag van Dirk gehad. Deskundig en met humor loodst hij je door de onderwerpen, waarbij hij theorie en praktijkvoorbeelden mooi met elkaar afwisseld zodat het geheel nooit droog of saai wordt. Chapeau Dirk!"

- Bert

Veelgestelde vragen over BHV certificaten

Hoe behaal ik een BHV certificaat?

Hoe lang is een BHV certificaat geldig?

Wat is een BHV certificaat?

Wanneer heb ik een BHV certificaat nodig?

Wat kost een BHV certifcaat?

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen