BHV certificaat

Een BHV'er kan eerste hulp bieden, beginnende branden bestrijden en gebouwen evacueren. Deze acties worden uitgevoerd totdat officiële hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie ter plaatse zijn.

Om als BHV'er aan de slag te gaan, moet u een BHV cursus voltooien. Na succesvolle afronding van deze cursus ontvangt u een BHV-certificaat, waarmee u bewijst bekwaam te zijn in noodsituaties. Bij dit certificaat hoort ook een handzaam pasje ter grootte van een creditcard.

U kunt uw BHV certificaat behalen door een cursus te volgen bij Brandveiligheidstrainingen.nl. Dit kan via een algemene inschrijving voor een basiscursus BHV of een opfriscursus, of door een in-company BHV cursus te boeken.

Een BHV-certificaat is twaalf maanden geldig.

Behaal ook uw BHV certificaat bij Peper Brandveiligheidstrainingen

  • Zowel BHV basis als BHV herhaling
  • Inclusief lunch en BHV pasje
  • BHV'er in één dag
Zoek een training!

BHV bedrijfscertificaat

Een BHV bedrijfscertificaat is ideaal om aan uw eigen klanten of leveranciers te laten zien dat uw bedrijf/organisatie BHV gecertificeerd is. Het is zeer geschikt om aan de muur te bevestigen in recepties, horeca's, kapsalons, winkels enzovoorts. Het BHV bedrijfscertificaat is leverbaar voor maar €29,95.

Meer dan een certificaat

Bij Peper Brandveiligheidstrainingen ontvangt u meer dan alleen een certificaat dat u verplicht moet hebben. Uw medewerkers leren over veiligheid op de werkvloer, ook specifiek afgestemd op uw unieke bedrijfslocatie.

"Onze trainer heeft kennis van zaken en neemt altijd de tijd om in te gaan op specifieke vragen. In ons geval moet je dan denken aan bijvoorbeeld het bestrijden van vetbranden."

Lees de volledige 'Klant aan het woord' van McDonalds Alblasserdam

Medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus, waarbij de cursist de fijne kneepjes van bedrijfshulpverlening leert.

Medewerkers met een BHV certificaat

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. Uw kennis over bedrijfshulpverlening wordt opgefrist en aangevuld met actuele theorie- en praktijkoefeningen.

Direct inschrijven voor een cursus

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Prima cursus en wordt met humor gegeven!"

- Solange Schmit

"Fijne en laagdrempelige BHV-cursus. Duidelijke uitleg en goede (praktijk)voorbeelden"

- Michiel

"Bedankt voor weer een super leerzame en gezellige dag! Tot volgend jaar Dirk!"

- Stephanie

Veelgestelde vragen over BHV certificaten

Hoe behaal ik een BHV certificaat?

Hoe lang is een BHV certificaat geldig?

Wat is een BHV certificaat?

Wanneer heb ik een BHV certificaat nodig?

Wat kost een BHV certifcaat?

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen