BHV certificaat

Een BHV'er is in staat eerste hulp te verlenen, een beginnende brand te blussen en een pand te ontruimen. Deze taken voert de BHV-er uit tot professionele hulpdiensten als ambulance, brandweer en politie aanwezig zijn.

Om BHV'er te worden dient u een BHV cursus te volgen. Wanneer u de BHV cursus met goed gevolg afrondt, krijgt u het BHV certificaat. Hiermee toont u aan dat u adequaat op kunt treden tijdens calamiteiten. Inbegrepen is ook een handige draagbare pasje in creditcardformaat.

Een BHV certificaat kunt u eenvoudig behalen door een BHV cursus te Brandveiligheidstrainingen.nl. Dit kan door middel van een open inschrijving voor een BHV basis of een BHV herhaling of door een BHV cursus in company.

De geldigheid van een BHV certificaat is één jaar.

Behaal ook uw BHV certificaat bij Peper Brandveiligheidstrainingen

  • Zowel BHV basis als BHV herhaling
  • Inclusief lunch en BHV pasje
  • BHV'er in één dag
Zoek een training!

BHV bedrijfscertificaat

Een BHV bedrijfscertificaat is ideaal om aan uw eigen klanten of leveranciers te laten zien dat uw bedrijf/organisatie BHV gecertificeerd is. Het is zeer geschikt om aan de muur te bevestigen in recepties, horeca's, kapsalons, winkels enzovoorts. Het BHV bedrijfscertificaat is leverbaar voor maar €29,95.

Meer dan een certificaat

Bij Peper Brandveiligheidstrainingen ontvangt u meer dan alleen een certificaat dat u verplicht moet hebben. Uw medewerkers leren over veiligheid op de werkvloer, ook specifiek afgestemd op uw unieke bedrijfslocatie.

"Onze trainer heeft kennis van zaken en neemt altijd de tijd om in te gaan op specifieke vragen. In ons geval moet je dan denken aan bijvoorbeeld het bestrijden van vetbranden."

Lees de volledige 'Klant aan het woord' van McDonalds Alblasserdam

Medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus, waarbij de cursist de fijne kneepjes van bedrijfshulpverlening leert.

Medewerkers met een BHV certificaat.

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. Uw kennis over bedrijfshulpverlening wordt opgefrist en aangevuld met actuele theorie- en praktijkoefeningen.

Direct inschrijven voor een cursus

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Top instructeur met veel praktijkervaring. Theorie en praktijk wordt afgewisseld. Echt een aanrader. "

- Jan Keizer

"We hebben met ons volwassen gezin aan een training kleine blusmiddelen deelgenomen. Dit was erg leuk, nuttig en leerzaam. Dirk vertelde alles met veel ervaring en humor. Prachtig, die no-nonsense uitleg. Ook goede praktijk oefeningen. Aan te raden!!!"

- Thijs

"Vorige week een dag BHV gehad van Dirk. Een ontzettend leerzame dag met heel veel informatie die makkelijk blijft hangen door de leuke en enthousiaste manier van uitleg. Veel ruimte voor vragen en dieper ingaan op stof. Én een heerlijke lunch. Volgend jaar kom ik weer terug! "

- Demy

Veelgestelde vragen over BHV certificaten

Hoe behaal ik een BHV certificaat?

Hoe lang is een BHV certificaat geldig?

Wat is een BHV certificaat?

Wanneer heb ik een BHV certificaat nodig?

Wat kost een BHV certifcaat?

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen