BHV cursus Almere

In Almere en omgeving biedt Peper Brandveiligheidstrainingen een breed aanbod cursussen, opleidingen en trainingen BHV basis en BHV herhaling in 1 dag.

BHV basis volgen in Almere?

De opleiding BHV basis bestaat uit twee dagdelen. Het eerste dagdeel behandelen we de onderdelen brand, ontruiming en communicatie. Ook krijgt u dan een praktijktraining brand blussen. Tijdens het tweede dagdeel krijgt u een training levensreddende handelingen. U leert reanimeren en omgaan met een AED.

BHV herhalingtraining in Almere

Is het BHV certificaat van u of uw medewerkers bijna verlopen? Met onze cursus BHV herhaling kunt u er weer een jaar tegen. U krijgt praktijktraining en we frissen op informatieve en praktijkgerichte wijze uw theoretische kennis weer op. Daarbij maakt het niet uit of u uw BHV basis certificaat bij ons heeft behaald of bij een andere opleider. 

BHV opleiding in Almere

Wij verzorgen BHV cursussen op een vaste locatie in Almere. Hiermee bedienen wij ondernemingen en organisaties uit de regio Lelystad, Dronten, Urk, Biddinghuizen, Swifterbant, Zeewolde, Ermelo, Putten, Nijkerk en Harderwijk

BHV trainingen in company of op locatie

Zowel de training BHV basis als BHV herhaling verzorgen wij desgewenst ook in company of op locatie. Het voordeel van BHV in company is dat wij dan de training volledig kunnen afstemmen op uw bedrijfssituatie. Voor BHV in company of op locatie hanteren wij een minimumaantal van zes deelnemers. En hoe meer cursisten, hoe goedkoper de BHV-cursus per deelnemer is. Wilt u de BHV training binnen uw bedrijf laten verzorgen, dan hebben wij een binnenruimte voor het theoriedeel nodig en een en buitenruimte ter grootte van minimaal drie parkeerplaatsen voor het praktijkgedeelte brand.

Cursuslocatie in Almere

Onze vaste cursuslocatie in Almere is restaurant Festijn Culinair.

Restaurant Festijn Culinair
Trekweg 1
1338 GA Almere

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Almere in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Almere

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basis Almere

BHV herhaling Almere

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhaling Almere

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Was een leuke dag veel van opgestoken en zeker een goede instructeur aanrader toppie kunnen weer een jaartje verder Dankje wel dirk "

- Peter van sliedrecht

"Dirk is een goede instructeur met veel praktijkervaring en daardoor veel interessante voorbeelden die tot de verbeelding spreken. Veel interactie met de deelnemers en een dosis humor maakt de dag extra gezellig en zeer leerzaam."

- Kim Bekkering

"Op woensdag 28 -06 2023 hebben WIJ met een gedeelte van ons team een herhaling gehad voor de BHV cursus bij Dirk .Zo als altijd goed geregeld en buiten dat het gezellig was was het ook weer heel leerzaam ."

- Bert van Bruchem

Waar en wanneer?

BHV cursus Almere? U kunt een BHV cursus volgen in Almere. Bekijk de agenda voor een datum bij u in de buurt en schrijf u snel in voor een BHV cursus.

Bekijk agenda

Logo Van Duijnen Koffie
Logo Tang Dynastie
Logo Jepma
Logo Freeway Zorg
Logo Crystal Marbles

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen