BHV cursus Amsterdam: erkende cursussen bedrijfshulpverlening

Peper Brandveiligheidstrainingen verzorgt BHV opleidingen in Amsterdam: erkende cursussen bedrijfshulpverlening in één dag voor BHV basis en BHV herhaling.

BHV Amsterdam basiscursus

In slechts één dag volgt u bij Peper Brandveiligheidstrainingen de training BHV basis. Onder leiding van onze ervaren en praktijkgerichte instructeur behandelt u het eerste dagdeel de onderdelen brand, ontruiming en communicatie. Ook leert u dan brand blussen in de praktijk. Tijdens het tweede dagdeel trainen we levensreddende handelingen, bijvoorbeeld reanimeren en het gebruiken een AED.

Direct inschrijven

BHV Amsterdam herhalingscursus

Volg op onze locatie in Amsterdam een opleiding BHV herhaling. Hiermee verlengt u de officiële geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar. Daarbij maakt het niet uit of u uw BHV basis certificaat bij ons heeft behaald of bij een andere opleider. Tijdens deze training frissen wij uw theoretische kennis en praktische vaardigheden op. Zo weet u weer exact wat u moet doen als u bij calamiteiten in actie moet komen.

BHV cursus in Amsterdam

Wij verzorgen regelmatig een BHV cursus Amsterdam op onze vaste locatie. Hiermee bedienen wij ondernemingen en organisaties uit de regio Landsmeer, Zaanstad, Spaarndam, Amstelveen, Monnickendam, Purmerend, Edam, Haarlem, Hoofddorp, Aalsmeer, Abcoude, Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn, Schoorl, Schagen, Enkhuizen en Den Helder

Vraag een offerte aan

BHV opleiding in company Amsterdam

Wilt u de BHV cursus zo optimaal mogelijk afstemmen op de situatie binnen uw bedrijf of organisatie? Dan adviseren wij u om de opleiding in company te houden. Dit kan zowel voor de training BHV basis als BHV herhaling. Voor BHV in company of op locatie hanteren wij een minimumaantal van zes deelnemers. En hoe meer cursisten, hoe goedkoper de BHV-cursus per deelnemer is. Wilt u de BHV training binnen uw bedrijf laten verzorgen, dan hebben wij een binnenruimte voor het theoriedeel nodig en een en buitenruimte ter grootte van minimaal drie parkeerplaatsen voor het praktijkgedeelte brand. Hebt u deze ruimte niet beschikbaar, dan kunt u er ook voor kiezen om een BHV training exclusief voor eigen medewerkers te houden op een locatie naar uw wens. Bij ons is in overleg heel veel mogelijk.

Cursuslocaties in de buurt van Amsterdam

Wilt u zich inschrijven voor een BHV cursus op één van onze vaste cursuslocaties? Rondom Amsterdam kunt u terecht bij onze cursuslocaties in Almere en Utrecht.

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Amsterdam in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Amsterdam

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basis Amsterdam

BHV herhaling Amsterdam

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhaling Amsterdam

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Uistekende leermeester, rustig en duidelijk. Lunch inbegrepen. Was helemaal prima"

- S A Hempenius

"Informatieve dag. We hebben veel geleerd en het was nog leuk ook. Namens het Landbouwmuseum, bedankt!"

- Daniëlle de Beurs

"Ik vond het fantastisch. Er werd veel uitgelegd en er was ruimte voor al je vragen. Fijne cursus dag!"

- Liesbeth

Veelgestelde vragen over BHV cursussen Amsterdam

Hebt u nog vragen over onze BHV cursussen in Amsterdam? Bekijk dan zeker onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met u op, we helpen u graag!


Wat is een BHV cursus?

Is een BHV cursus verplicht?

Hoe lang duurt een BHV cursus?

Hoe lang is een BHV certificaat geldig?

Wat is de inhoud van een BHV cursus?

Wat kost een BHV cursus?

Wat is een BHV cursus in company?

Vanaf hoeveel personen kan ik een cursus BHV in company volgen?

Wat kost een cursus BHV in company?

Waaraan moet mijn bedrijf voldoen voor BHV in company?Logo Fitness365
Logo Directresearch
Logo D&M Dakwerken

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen