BHV opleidingen Appingedam

Wij verzorgen BHV opleidingen in Appingedam, Noord-Groningen. Erkende cursussen bedrijfshulpverlening in één dag voor BHV basis en BHV herhaling.

BHV basis in Appingedam volgen?

Onze training BHV basis bestaat uit twee delen, die beide een dagdeel duren. Tijdens dagdeel 1 krijgt u een praktijkgerichte theoretische training brand, ontruiming en communicatie en een praktische training brand blussen. Gedurende dagdeel 2 leert u levensreddende handelingen, zoals reanimeren en omgaan met een AED.

BHV herhalingcursus Appingedam

Wilt u de officiële geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar verlengen? Volg dan bij ons op locatie in een training BHV herhaling. Deze herhalingscursus is gelding voor alle BHV-certificeringen, zowel bij ons behaald als elders. Deze training bestaat uit zowel het opfrissen van de theoretische kennis als een praktische training. Zo weten alle deelnemers weer exact wat zij moeten doen bij calamiteiten.

BHV trainingen voor de regio Appingedam

In Appingedam verzorgen wij BHV cursussen op een vaste trainingslocatie. Hiermee bedienen wij ondernemingen en organisaties uit de regio Noord-Groningen. Onze klanten zijn gevestigd in onder meer Delfzijl, Eemshaven, Farmsum, Loppersum, Winsum en Uithuizen.

BHV cursus in company of op locatie

Wij verzorgen onze BHV opleidingen BHV basis en BHV herhaling ook in company of op locatie als u dat wilt. Voor BHV binnen uw bedrijf of op een locatie naar keuze hanteren wij een minimumaantal van zes cursisten. En hoe meer deelnemers, hoe goedkoper de BHV-cursus per deelnemer is. Bij elke BHV opleiding hebben wij twee ruimtes nodig: een 'leslokaal' voor de theorie en een ruimte buiten voor het praktijkgedeelte brand. De buitenruimte moet minimaal drie parkeerplaatsen groot zijn. Het voordeel van BHV in company is dat wij dan de training volledig kunnen afstemmen op uw bedrijfssituatie.

Cursuslocatie in Appingedam

Onze vaste cursuslocatie in Appingedam bevindt zich in het Buurthuis Westerdraai.

Buurtvereiging Westerdraai
Lisstraat 16
9903 BD Appingedam

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Appingedam in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Appingedam

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basis Appingedam

BHV herhaling Appingedam

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhaling Appingedam

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Uistekende leermeester, rustig en duidelijk. Lunch inbegrepen. Was helemaal prima"

- S A Hempenius

"Informatieve dag. We hebben veel geleerd en het was nog leuk ook. Namens het Landbouwmuseum, bedankt!"

- Daniëlle de Beurs

"Ik vond het fantastisch. Er werd veel uitgelegd en er was ruimte voor al je vragen. Fijne cursus dag!"

- Liesbeth

Waar en wanneer?

BHV cursus Appingedam? U kunt een BHV cursus volgen in Appingedam. Bekijk de agenda voor een datum bij u in de buurt en schrijf u snel in voor een BHV cursus.

Bekijk agenda

Logo Qnipsalon Uniq
Logo Groningen Seaports
Logo Meijer&Drenth
Logo De Vesting
Logo Brede scholen Delfzijl
Logo Aan Tafel

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen