BHV cursus Assen

Bij Peper Brandveiligheidstrainingen vindt u een divers aanbod BHV cursussen, opleidingen en trainingen. U kunt bijvoorbeeld een BHV basiscursus of een BHV herhalingscursus in Assen volgen. Wij komen regelmatig in Assen en omgeving voor het geven van diverse brandveiligheidstrainingen.

BHV Assen basiscursus

Bij Peper Brandveiligheidstrainingen volgt u in één dag een BHV basiscursus in Assen. De BHV basis is opgedeeld in twee dagdelen. Tijdens het eerste dagdeel behandelt onze ervaren instructeur de onderdelen brand, ontruiming en communicatie. Hierin wordt ook brand blussen in de praktijk behandeld. Tijdens het tweede dagdeel van de BHV cursus leert u over levensreddende handelingen, waaronder reanimeren en het gebruik van een AED. Nadat u de cursus goed hebt afgerond, ontvangt u van ons het BHV certificaat.

BHV Assen herhalingcursus

Een BHV certificaat is één jaar geldig. Verloopt uw BHV certificaat of dat van uw medewerkers binnenkort? Dan kunt u onze BHV cursus herhaling in Assen volgen. Tijdens de BHV herhalingstraining frissen we uw theoretische geheugen op en krijgt u weer een praktijkgerichte training. U kunt bij Peper Brandveiligheidstrainingen altijd voor een BHV herhaling in Assen terecht, ook wanneer u uw BHV basis niet bij ons hebt gehaald.

BHV cursuslocaties in de buurt van Assen

Wilt u een BHV cursus op een vaste cursuslocatie van Peper Brandveiligheidstrainingen volgen? Vanuit Assen kunt u terecht op onze BHV cursuslocaties in Rogat, Groningen of Leeuwarden

BHV cursus Assen in company

Naast BHV cursussen op onze eigen locaties in de buurt van Assen, kunt u ook bij Peper Brandveiligheidstrainingen terecht voor een BHV cursus in company in Assen. Met een BHV cursus in company worden de noodsituaties op uw specifieke bedrijfssituaties afgestemd. U kunt al een BHV cursus in company volgen vanaf zes cursisten. Hoe meer cursisten meedoen aan de BHV cursus in Assen, hoe goedkoper de BHV cursus per deelnemer wordt. Voor de BHV cursus in company in Assen hebben we twee ruimtes nodig: een binnenruimte voor het theoriegedeelte (zoals een kantine) en een buitenruimte voor het praktijkgedeelte (drie parkeerplaatsen zijn voldoende).

Kies ook voor Peper Brandveiligheidstrainingen

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Assen in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Assen

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basiscursussen

BHV herhaling Assen

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhalingscursussen

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Het was een leerzame BHV cursus. Dirk geeft duidelijk uitleg die aangevuld wordt met filmpjes waardoor de lesstof beter beklijft. Er is ook genoeg ruimte om eventuele vragen te kunnen stellen. Hierdoor ontstaat er een levendige dynamiek aangevuld met de nodige humor. "

- Margriet

"Leuke training met interessante informatie omtrent brand, ontruiming en reanimatie."

- ter Veldhuis

"Vandaag de BHV Basis-cursus gehad. Zeer informatief, goede uitleg en met veel ervaring uit het veld overgebracht! Kan dit aanraden aan anderen. "

- Marit

Waar en wanneer?

BHV cursus Assen? U kunt een BHV cursus volgen in Assen. Bekijk de agenda voor een datum en locatie bij u in de buurt en schrijf u snel in voor een BHV cursus.

Bekijk agenda

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen