BHV opleidingen in Rijsbergen

Haal in één dag je BHV certificaat. Volg nu een BHV cursus op locatie in Rijsbergen. Wij verzorgen trainingen BHV basis en BHV herhaling.

BHV basis in Rijsbergen volgen?

In slechts één dag volgt u bij Peper Brandveiligheidstrainingen de opleiding BHV basis. Onder leiding van onze ervaren en praktijkgerichte instructeur behandelt u het eerste dagdeel de onderdelen brand, ontruiming en communicatie. Ook leert u dan brand blussen in de praktijk. Tijdens het tweede dagdeel trainen we levensreddende handelingen, bijvoorbeeld reanimeren en het gebruiken een AED.

BHV herhalingscursus Rijsbergen

Hulp verlenen doet u niet elke dag. Daarom is de kans groot dat de kennis in de loop der tijd wat wegzakt. Om die reden is het verplicht om voor uw BHV certificaat elk jaar een herhalingsopleiding te volgen. Dit kan bij Peper Brandveiligheidstrainingen. Of u uw BHV bij ons hebt behaald of elders, maakt hierbij niet uit. Na het opfrissen van uw theoretische kennis en praktijktraining weet u weer precies wat u moet doen bij calamiteiten.

BHV cursussen in Rijsbergen

Op onze vaste cursuslocatie Het Witte Schaap in Rijsbergen verzorgen wij regelmatig BHV cursussen. Hiermee bedienen wij ondernemingen en organisaties uit de regio Etten-Leur, Prinsenbeek, Roosendaal, Oosterhout, Tilburg, Gilze, Rijen, Ulvenhout en Den Bosch.

BHV trainingen in company of op locatie

Wilt u de BHV cursus zo optimaal mogelijk afstemmen op de situatie binnen uw bedrijf of organisatie? Dan adviseren wij u om de opleiding in company te houden. Dit kan zowel voor de training BHV basis als BHV herhaling. Voor BHV in company of op locatie hanteren wij een minimumaantal van zes deelnemers. En hoe meer cursisten, hoe goedkoper de BHV-cursus per deelnemer is. Wilt u de BHV training binnen uw bedrijf laten verzorgen, dan hebben wij een binnenruimte voor het theoriedeel nodig en een en buitenruimte ter grootte van minimaal drie parkeerplaatsen voor het praktijkgedeelte brand. Hebt u deze ruimte niet beschikbaar, dan kunt u er ook voor kiezen om een BHV training exclusief voor eigen medewerkers te houden op een locatie naar keuze. Bij ons is in overleg heel veel mogelijk.

Cursuslocatie in Rijsbergen

Onze vaste cursuslocatie in Rijsbergen bevindt zich in de Koutershof in Rijsbergen

Koutershof 4
4891 CV Rijsbergen

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Rijsbergen in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Rijsbergen

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basis Rijsbergen

BHV herhaling Rijsbergen

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhaling Rijsbergen

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Prima cursus en wordt met humor gegeven!"

- Solange Schmit

"Fijne en laagdrempelige BHV-cursus. Duidelijke uitleg en goede (praktijk)voorbeelden"

- Michiel

"Bedankt voor weer een super leerzame en gezellige dag! Tot volgend jaar Dirk!"

- Stephanie

Waar en wanneer?

BHV cursus Rijsbergen? U kunt een BHV cursus volgen in Rijsbergen. Bekijk de agenda voor een datum bij u in de buurt en schrijf u snel in voor een BHV cursus.

Bekijk agenda

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen