BHV cursus Den Bosch

Wil je een BHV cursus houden in Den Bosch en omgeving? Wij verzorgen alle BHV opleidingen, van BHV basis tot hoofd BHV, inclusief BHV herhaling.

Basis BHV cursus Den Bosch

De cursus BHV basis bestaat uit twee dagdelen. Het eerste dagdeel behandelen we de onderdelen brand, ontruiming en communicatie. Ook krijgt u dan een praktijktraining brand blussen. Tijdens het tweede dagdeel krijgt u een training levensreddende handelingen. U leert reanimeren en omgaan met een AED.

Herhaling BHV cursus Den Bosch

Wilt u de officiële geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar verlengen? Volg dan bij ons op locatie in Den Bosch een opleiding BHV herhaling. Deze herhalingscursus is geldig voor alle BHV-certificeringen, zowel bij ons behaald als elders. Deze training bestaat uit zowel het opfrissen van de theoretische kennis als een praktische training. Zo weten alle deelnemers weer exact wat zij moeten doen bij calamiteiten.

BHV opleidingen in Den Bosch

Op onze vaste trainingslocatie De Lachende Visch in Den Bosch verzorgen wij BHV cursussen op onze vaste locaties in in Breda, Den Bosch en Eindhoven. Hiermee bedienen wij ondernemingen en organisaties uit de regio Waalwijk, Tilburg, Oss, Best, Uden, Veghel en Kaatsheuvel.

BHV cursus in company of op locatie

Wij verzorgen onze BHV trainingen BHV basis en BHV herhaling ook in company of op locatie als u dat wilt. Voor BHV binnen uw bedrijf of op een locatie naar keuze hanteren wij een minimumaantal van zes cursisten. En hoe meer deelnemers, hoe goedkoper de BHV-cursus per deelnemer is. Bij elke BHV opleiding hebben wij twee ruimtes nodig: een 'leslokaal' voor de theorie en een ruimte buiten voor het praktijkgedeelte brand. De buitenruimte moet minimaal drie parkeerplaatsen groot zijn. Het voordeel van BHV in company is dat wij dan de training volledig kunnen afstemmen op uw bedrijfssituatie.

BHV Cursuslocatie in Den Bosch

Onze vaste cursuslocatie in Den Bosch bevindt zich bij Restaunt De Lachende Vis.

Restaurant De Lachende Vis
Empelsedijk 21
5235 AD 's-Hertogenbosch

Bekijk onze agenda

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus De Bosch in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Den Bosch

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basis Den Bosch

BHV herhaling Den Bosch

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhaling Den Bosch

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Leerzame en gezellige cursusdag gehad Dirk komt uit de praktijk en kan het goed overbrengen"

- Gerben Kool

"De veiligheid op de werkvloer is bij ons van groot belang je wilt per slot van rekening dat iedereen gezond en zonder letsel weer naar huis kan. Het is vanzelfsprekend dat Ds-Cleaning services Dan ook voorbereid is mocht het dan toch mis gaan. Het volgen van Bhv training komt daarom jaarlijks terug zodat onze medewerkers en teamleden ten aller tijden verzekerd van een veilige werkplek ! We kiezen dan ook voor de training van ... www.brandveiligheidstrainingen.nl Een rots in de branding op het gebied van hulp en veiligheidstrainingen! Dirk ontzettend bedankt voor de leerzame dag . Groet Dave Susan Directeur Ds-Cleaning Services & Coaching ."

- Ds-Cleaning services & Coaching

"Leuke en interessante cursus, ook een goede afwisseling in theorie en praktijk. "

- Maarten

Waar en wanneer?

BHV cursus Den Bosch? U kunt een BHV cursus volgen in Den Bosch. Bekijk de agenda voor een datum bij u in de buurt en schrijf u snel in voor een BHV cursus.

Bekijk agenda

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen