BHV cursus Drachten

Wilt u een BHV cursus in Drachten volgen? Peper Brandveiligheidstrainingen biedt verschillende opties voor het volgen van een BHV cursus, opleiding of training. Zo kunt u een BHV cursus basis of BHV cursus herhaling volgen in Drachten. Wij zijn regelmatig in Drachten en omgeving voor het geven van diverse brandveiligheidstrainingen. 

Basis BHV cursus Drachten volgen?

Wilt u uw BHV certificaat behalen? Bij Peper Brandveiligheidstrainingen behaalt u uw BHV certificaat in één dag met een BHV basiscursus. Deze BHV training is opgedeeld in twee dagdelen: in de ochtend worden de onderdelen brand, ontruiming en communicatie behandeld. Tijdens het tweede dagdeel van de BHV cursus leert u over diverse levensreddende handelingen, waaronder reanimeren en het gebruik van een AED. Hebt u de cursus goed afgerond? Dan ontvangt u van ons het BHV certificaat.

Herhaling BHV cursus in Drachten

Uw BHV certificaat is één jaar geldig. Nadat uw BHV certificaat verloopt, moet u opnieuw een cursus BHV doen. Tijdens een BHV herhalingscursus wordt uw kennis weer opgefrist en aangevuld. De herhalingscursus is dus bedoeld voor iedereen die in het verleden al eens de BHV basiscursus heeft gevolgd. Maar ook wanneer u de vorige basiscursus of herhalingscursus bij een andere BHV opleider hebt gevolgd, kunt u bij Peper Brandveiligheidstrainingen terecht voor een BHV cursus herhaling in Drachten.

BHV cursuslocaties in de buurt van Drachten

Wilt u onze BHV cursus op een vaste cursuslocatie van Peper Brandveiligheidstrainingen volgen? Vanuit Drachten kunt u terecht op onze vaste cursuslocaties in Groningen of Leeuwarden.

BHV cursus Drachten in company

Wilt u met meerdere personen uit uw bedrijf een BHV cursus volgen die volledig op uw bedrijfssituatie is afgestemd? Dan kunt u ook kiezen voor een BHV cursus in company in Drachten. Uw personeel krijgt een extra goede training, doordat de noodsituaties realistisch zijn en volledig op de bestaande situatie zijn afgestemd. U volgt al een BHV cursus in company vanaf zes cursisten. Hoe meer cursisten meedoen aan de cursus, hoe goedkoper de BHV cursus per cursist wordt. Voor een BHV cursus in company in Drachten hebben we twee ruimtes nodig. Voor het theoriegedeelte hebben we een binnenruimte nodig (zoals een kantine of vergaderruimte) en voor het praktijkgedeelte hebben we ongeveer drie parkeerplaatsen aan buitenruimte nodig. 

Hierom kiest u voor Peper Brandveiligheidstrainingen

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Drachten in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Drachten

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basiscursussen

BHV herhaling Drachten

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhalingscursussen

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Bedankt voor de altijd goeie en nuttige BHV (opfris)cursus. Goede en duidelijke uitleg over de taken als BHV-er bij brand & ongeval. Was weer TOP !! "

- Marc

"Een hele goede herhalingscursus BHV gehad met veel en nuttige praktijk voorbeelden. Ook de locatie was goed verzorgd. "

- Erik

"Dirk, geeft een heldere en pragmatische uitleg over de rol en taken vd BHV. Goede afwisseling van theorie en praktijk met veel ervaring vanuit de praktijk. "

- Ronald Mirck

Veelgestelde vragen over BHV cursussen Drachten

Hebt u nog vragen over onze BHV cursussen in Drachten? Bekijk dan zeker onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met u op, we helpen u graag!


Wat is een BHV cursus?

Is een BHV cursus verplicht?

Hoe lang duurt een BHV cursus?

Hoe lang is een BHV certificaat geldig?

Wat is de inhoud van een BHV cursus?

Wat kost een BHV cursus?

Wat is een BHV cursus in company?

Vanaf hoeveel personen kan ik een cursus BHV in company volgen?

Wat kost een cursus BHV in company?

Waaraan moet mijn bedrijf voldoen voor BHV in company?

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen