BHV cursus Eindhoven

Peper Brandveiligheidstrainingen geeft BHV opleidingen in Eindhoven. Erkende cursussen bedrijfshulpverlening in één dag voor BHV basis en BHV herhaling.

Basis BHV cursus Eindhoven

De training BHV basis bestaat uit twee dagdelen. Het eerste dagdeel behandelen we de onderdelen brand, ontruiming en communicatie. Ook krijgt u dan een praktijktraining brand blussen. Tijdens het tweede dagdeel krijgt u een training levensreddende handelingen. U leert reanimeren en omgaan met een AED.

Herhaling BHV cursus Eindhoven

Volg in Eindhoven een training BHV herhaling. Hiermee verlengt u de officiële geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar. Daarbij maakt het niet uit of u uw BHV basis certificaat bij ons heeft behaald of bij een andere opleider. Tijdens deze training frissen wij uw theoretische kennis en praktische vaardigheden op. Zo weet u weer exact wat u moet doen als u bij calamiteiten in actie moet komen.

BHV opleiding in Eindhoven

Op onze vaste cursuslocatie museum 't Oude Slot in Veldhoven verzorgen wij regelmatig BHV cursussen voor Eindhoven en omgeving. Hiermee bedienen wij bedrijven en organisaties uit de regio Veldhoven, Eindhoven, Nuenen, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Breugel en Helmond.

BHV training in company

Zowel de training BHV basis als BHV herhaling verzorgen wij desgewenst ook in company of op locatie. Het voordeel van BHV in company is dat wij dan de training volledig kunnen afstemmen op uw bedrijfssituatie. Voor BHV in company of op locatie hebben wij een minimumaantal van zes deelnemers nodig. Des te meer cursisten u aanmeldt voor de BHV training, des te voordeliger de BHV-cursus per deelnemer is. Wilt u de BHV training binnen uw bedrijf laten verzorgen, dan hebben wij een binnenruimte voor het theoriedeel nodig en een en buitenruimte ter grootte van minimaal drie parkeerplaatsen voor het praktijkgedeelte brand.

Cursuslocaties in de buurt van Eindhoven

Wilt u graag een BHV cursus volgen op één van onze vaste cursuslocaties? Dan kunt u terecht bij onze cursuslocatie in Veldhoven.

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Eindhoven in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Eindhoven

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basis Eindhoven

BHV herhaling Eindhoven

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhaling Eindhoven

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Leuke BHV-dagcursus die op een laagdrempelige en vrolijke manier wordt gegeven. Instructeur weet waar hij het over heeft en kan de theorie versterken met ervaringsverhalen. "

- Matthijs

"Afgelopen week hebben wij de BHV cursus gevolgd van Peper Brandveiligheidstrainingen. Wij hebben het ervaren als een leuke dag, waarbij er een goede combinatie was tussen theorie en praktijk. Dirk weet de informatie goed over te dragen en geeft iedereen de mogelijkheid om vragen te stellen. Kortom: Een leuke en leerzame dag! "

- Mariëlle - Huize Kwast

"Bedankt Dirk! Erg leerzaam en duidelijk. En aan humor ook geen gebrek :)"

- Franke

Waar en wanneer?

BHV cursus Eindhoven? U kunt een BHV cursus volgen in Eindhoven. Bekijk de agenda voor een datum bij u in de buurt en schrijf u snel in voor een BHV cursus.

Bekijk agenda

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen