BHV cursus Eindhoven

Peper Brandveiligheidstrainingen geeft BHV cursussen in Eindhoven, erkende cursussen bedrijfshulpverlening in één dag voor BHV basis en BHV herhaling.

Basis BHV cursus Eindhoven

De training BHV basis bestaat uit twee dagdelen. Het eerste dagdeel behandelen we de onderdelen brand, ontruiming en communicatie. Ook krijgt u dan een praktijktraining brand blussen. Tijdens het tweede dagdeel krijgt u een training levensreddende handelingen. U leert reanimeren en omgaan met een AED.

Herhaling BHV cursus Eindhoven

Volg in Eindhoven een training BHV herhaling. Hiermee verlengt u de officiële geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar. Daarbij maakt het niet uit of u uw BHV basis certificaat bij ons heeft behaald of bij een andere opleider. Tijdens deze training frissen wij uw theoretische kennis en praktische vaardigheden op. Zo weet u weer exact wat u moet doen als u bij calamiteiten in actie moet komen.

Voordelen van onze BHV cursus in Eindhoven

Het volgen van onze BHV cursus in Eindhoven heeft vele voordelen voor u:

  • U behaalt uw BHV certificaat in slechts één dag
  • Uw BHV cursus wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 15 cursisten
  • De BHV cursus wordt op onze eigen cursuslocatie in Veldhoven gegeven
  • U bespaart op de kosten voor een BHV cursus
  • U krijgt een officieel erkend BHV certificaat

BHV opleiding in Eindhoven

Op onze vaste cursuslocatie museum 't Oude Slot in Veldhoven verzorgen wij regelmatig BHV cursussen voor Eindhoven en omgeving. Hiermee bedienen wij bedrijven en organisaties uit de regio Veldhoven, Eindhoven, Nuenen, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Breugel en Helmond.

BHV in company Eindhoven

Zowel de training BHV basis als BHV herhaling verzorgen wij desgewenst ook in company of op locatie in Eindhoven. Het voordeel van BHV in company is dat wij dan de training volledig kunnen afstemmen op uw bedrijfssituatie. Voor BHV in company of op locatie hebben wij een minimumaantal van zes deelnemers nodig. Des te meer cursisten u aanmeldt voor de BHV training, des te voordeliger de BHV-cursus per deelnemer is. Wilt u de BHV training binnen uw bedrijf laten verzorgen, dan hebben wij een binnenruimte voor het theoriedeel nodig en een en buitenruimte ter grootte van minimaal drie parkeerplaatsen voor het praktijkgedeelte brand.

Cursuslocaties in de buurt van Eindhoven

Wilt u graag een BHV cursus volgen op één van onze vaste cursuslocaties? Dan kunt u terecht bij onze cursuslocatie in Veldhoven.

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Eindhoven in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Eindhoven

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basis Eindhoven

BHV herhaling Eindhoven

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhaling Eindhoven

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Het was een leerzame BHV cursus. Dirk geeft duidelijk uitleg die aangevuld wordt met filmpjes waardoor de lesstof beter beklijft. Er is ook genoeg ruimte om eventuele vragen te kunnen stellen. Hierdoor ontstaat er een levendige dynamiek aangevuld met de nodige humor. "

- Margriet

"Leuke training met interessante informatie omtrent brand, ontruiming en reanimatie."

- ter Veldhuis

"Vandaag de BHV Basis-cursus gehad. Zeer informatief, goede uitleg en met veel ervaring uit het veld overgebracht! Kan dit aanraden aan anderen. "

- Marit

Veelgestelde vragen over BHV cursussen Eindhoven

Hebt u een vraag over onze BHV cursussen in en rond Eindhoven? Een aantal vragen hebben we al voor u op een rijtje gezet in onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u natuurlijk graag!


Wat is een BHV cursus?

Is een BHV cursus verplicht?

Hoe lang duurt een BHV cursus?

Hoe lang is een BHV certificaat geldig?

Wat is de inhoud van een BHV cursus?

Wat kost een BHV cursus?

Wat is een BHV cursus in company?

Vanaf hoeveel personen kan ik een cursus BHV in company volgen?

Wat kost een cursus BHV in company?

Waaraan moet mijn bedrijf voldoen voor BHV in company?

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen