BHV trainingen in Flevoland

Peper Brandveiligheidstrainingen verzorgt BHV opleidingen in Flevoland. Erkende cursussen bedrijfshulpverlening in één dag voor BHV basis en BHV herhaling.

BHV basiscursus Flevoland

In slechts één dag volgt u bij Peper Brandveiligheidstrainingen de cursus BHV basis. Onder leiding van onze ervaren en praktijkgerichte instructeur behandelt u het eerste dagdeel de onderdelen brand, ontruiming en communicatie. Ook leert u dan brand blussen in de praktijk. Tijdens het tweede dagdeel trainen we levensreddende handelingen, bijvoorbeeld reanimeren en het gebruiken een AED.

BHV herhaling volgen in Flevoland?

Wilt u de officiële geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar verlengen? Volg dan bij ons op locatie in Flevoland een cursus BHV herhaling. Deze herhalingstraining is geldig voor alle BHV-certificeringen, zowel bij ons behaald als elders. Deze training bestaat uit zowel het opfrissen van de theoretische kennis als een praktische training. Zo weten alle deelnemers weer exact wat zij moeten doen bij calamiteiten.

BHV cursus in de provincie Flevoland

In Flevoland verzorgen wij BHV cursussen op een vaste locatie in Almere. Hiermee bedienen wij ondernemingen en organisaties uit de regio Lelystad, Dronten, Urk, Biddinghuizen, Swifterbant, Zeewolde, Ermelo, Putten, Nijkerk en Harderwijk.

BHV opleiding in company of op locatie

Wilt u de BHV opleiding zo optimaal mogelijk afstemmen op de situatie binnen uw bedrijf of organisatie? Dan adviseren wij u om de cursus in company te houden. Dit kan zowel voor de training BHV basis als BHV herhaling. Voor BHV in company of op locatie hanteren wij een minimumaantal van zes deelnemers. En hoe meer cursisten, hoe goedkoper de BHV-cursus per deelnemer is. Wilt u de BHV training binnen uw bedrijf laten verzorgen, dan hebben wij een binnenruimte voor het theoriedeel nodig en een en buitenruimte ter grootte van minimaal drie parkeerplaatsen voor het praktijkgedeelte brand. Hebt u deze ruimte niet beschikbaar, dan kunt u er ook voor kiezen om een BHV training exclusief voor eigen medewerkers te houden op een locatie naar keuze. Bij ons is in overleg heel veel mogelijk.

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Flevoland in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Flevoland

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basiscursussen

BHV herhaling Flevoland

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhalingscursussen

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Het was een leerzame BHV cursus. Dirk geeft duidelijk uitleg die aangevuld wordt met filmpjes waardoor de lesstof beter beklijft. Er is ook genoeg ruimte om eventuele vragen te kunnen stellen. Hierdoor ontstaat er een levendige dynamiek aangevuld met de nodige humor. "

- Margriet

"Leuke training met interessante informatie omtrent brand, ontruiming en reanimatie."

- ter Veldhuis

"Vandaag de BHV Basis-cursus gehad. Zeer informatief, goede uitleg en met veel ervaring uit het veld overgebracht! Kan dit aanraden aan anderen. "

- Marit

Waar en wanneer?

BHV cursus Flevoland? U kunt een BHV cursus volgen in Almere. Bekijk de agenda voor een datum bij u in de buurt en schrijf u snel in voor een BHV cursus.

Bekijk de cursusagenda

Logo Van Duijnen Koffie
Logo Tang Dynastie
Logo Jepma
Logo Freeway Zorg
Logo Crystal Marbles

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen