BHV cursus Friesland (Fryslân)

Wilt u een BHV cursus volgen in Fryslân (Friesland)? Wij verzorgen alle BHV opleidingen, van BHV basis tot hoofd BHV, inclusief BHV herhaling.

BHV cursus Friesland basis

De cursus BHV basis in Friesland bestaat uit twee dagdelen. Het eerste dagdeel behandelen we de onderdelen brand, ontruiming en communicatie. Ook krijgt u dan een praktijktraining brand blussen. Tijdens het tweede dagdeel krijgt u een training levensreddende handelingen. U leert reanimeren en omgaan met een AED.

BHV cursus Friesland herhaling

Hulp verlenen doet u niet elke dag. Daarom is de kans groot dat de kennis in de loop der tijd wat wegzakt. Om die reden is het verplicht omver uw BHV certificaat elk jaar een herhalingstraining te volgen. Dit kan bij Peper Brandveiligheidstrainingen in Friesland. Of u uw BHV bij ons hebt behaald of elders, maakt hierbij niet uit. Na het opfrissen van uw theoretische kennis en praktijktraining weet u weer precies wat u moet doen bij calamiteiten.

BHV opleidingen in de provincie Friesland

In Fryslân (Friesland) verzorgen wij BHV opleidingen op een vaste locatie in Leeuwarden. Hiermee bedienen wij ondernemingen en organisaties uit de regio Heerenveen, Sneek, Wolvega, Drachten, Lemmer, Harlingen, Joure, Franeker en Dokkum.

BHV training in company of op locatie in Friesland

Zowel de training BHV basis als BHV herhaling verzorgen wij desgewenst ook in company of op locatie. Het voordeel van BHV in company is dat wij dan de training volledig kunnen afstemmen op uw bedrijfssituatie. Voor BHV in company of op locatie hanteren wij een minimumaantal van zes deelnemers. En hoe meer cursisten, hoe goedkoper de BHV-cursus per deelnemer is. Wilt u de BHV training binnen uw bedrijf laten verzorgen, dan hebben wij een binnenruimte voor het theoriedeel nodig en een en buitenruimte ter grootte van minimaal drie parkeerplaatsen voor het praktijkgedeelte brand.

BHV in company aanvragen

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen voor BHV Friesland?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Friesland in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Friesland

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basiscursussen

BHV herhaling Friesland

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhalingscursussen

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Was een leuke dag veel van opgestoken en zeker een goede instructeur aanrader toppie kunnen weer een jaartje verder Dankje wel dirk "

- Peter van sliedrecht

"Dirk is een goede instructeur met veel praktijkervaring en daardoor veel interessante voorbeelden die tot de verbeelding spreken. Veel interactie met de deelnemers en een dosis humor maakt de dag extra gezellig en zeer leerzaam."

- Kim Bekkering

"Op woensdag 28 -06 2023 hebben WIJ met een gedeelte van ons team een herhaling gehad voor de BHV cursus bij Dirk .Zo als altijd goed geregeld en buiten dat het gezellig was was het ook weer heel leerzaam ."

- Bert van Bruchem

Waar en wanneer?

BHV cursus Friesland? U kunt een BHV cursus volgen in Leeuwarden. Bekijk de agenda voor een datum bij u in de buurt en schrijf u snel in voor een BHV cursus.

Bekijk de cursusagenda

Logo Samengrootbrengen
Logo ClickQ
Logo Van der Meulen
Logo Philadelphia
Logo KTF
Logo Compaan

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen