BHV opleiding in Gelderland

In Gelderland biedt Peper Brandveiligheidstrainingen een breed aanbod cursussen, opleidingen en trainingen BHV basis en BHV herhaling in 1 dag.

BHV basiscursus Gelderland

Onze opleiding BHV basis bestaat uit twee delen, die beide een dagdeel duren. Tijdens dagdeel 1 krijgt u een praktijkgerichte theoretische training brand, ontruiming en communicatie en een praktische training brand blussen. Gedurende dagdeel 2 leert u levensreddende handelingen, zoals reanimeren en omgaan met een AED.

BHV herhaling in Gelderland volgen?

Wilt u de officiële geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar verlengen? Volg dan bij ons op locatie in Gelderland een training BHV herhaling. Deze herhalingscursus is geldig voor alle BHV-certificeringen, zowel bij ons behaald als elders. Deze training bestaat uit zowel het opfrissen van de theoretische kennis als een praktische training. Zo weten alle deelnemers weer exact wat zij moeten doen bij calamiteiten.

BHV trainingen in Gelderland

Regelmatig verzorgen wij BHV cursussen in company in Gelderland. Hiermee bedienen wij bedrijven en organisaties uit de regio Nijmegen, Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Millingen, Wijchen, Zutphen, Doetinchem, Winterswijk, Apeldoorn, Ede, Zaltbommel, Geldermalsen en Barneveld.

BHV cursus in company of op locatie

Wij verzorgen onze BHV opleidingen BHV basis en BHV herhaling ook in company of op locatie als u dat wilt. Voor BHV binnen uw bedrijf of op een locatie naar keuze hanteren wij een minimumaantal van zes cursisten. En hoe meer deelnemers, hoe goedkoper de BHV-cursus per deelnemer is. Bij elke BHV opleiding hebben wij twee ruimtes nodig: een 'leslokaal' voor de theorie en een ruimte buiten voor het praktijkgedeelte brand. De buitenruimte moet minimaal drie parkeerplaatsen groot zijn. Het voordeel van BHV in company is dat wij dan de training volledig kunnen afstemmen op uw bedrijfssituatie.

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Gelderland in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Gelderland

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basiscursussen

BHV herhaling Gelderland

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhalingscursussen

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Weer een leerzame leuke dag gehad bij de herhaling van de BHV cursus. Met humor en duidelijkheid wordt de stof overgebracht op de mensen. We leren elke keer weer iets nieuws! Bedankt!"

- Maaike de Natris

"Alweer voor de 5 keer op herhaling. Het was weer een superdag. Goed georganiseerd bij van der valk in Ridderkerk. Niets te kort gekomen (lekker eten en voldoende te drinken) en nog nieuwe dingen geleerd ook. Door de passie van Dirk raak je geïnspireerd en blijft de lesstof goed bij. "

- Danielle Huizer

"Onlangs weer een herhalingsdag van Dirk gehad. Deskundig en met humor loodst hij je door de onderwerpen, waarbij hij theorie en praktijkvoorbeelden mooi met elkaar afwisseld zodat het geheel nooit droog of saai wordt. Chapeau Dirk!"

- Bert

Waar en wanneer?

BHV cursus Gelderland? U kunt een BHV cursus volgen in Arnhem. Bekijk de agenda voor een datum bij u in de buurt en schrijf u snel in voor een BHV cursus.

Bekijk de cursusagenda

Logo Evital
Logo Apotheek De Maten

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen