BHV cursus Groningen: BHV in company of op onze vaste locatie

Ook in Groningen worden onze BHV cursussen gegeven. Deze locatie is goed bereikbaar voor deelnemers uit Assen, Bedum, Hoogezand, Sappemeer, Ten Boer en Winschoten.

BHV cursus Groningen, basiscursus en herhaling

Behaal uw officieel erkende BHV certificaat in één dag tijdens onze basis BHV cursus in Groningen. U krijgt een gedegen BHV training op onze locatie of bij u in company in Groningen. Volgt u de cursus met succes, dan krijgt u uw BHV certificaat, waarmee u officiële erkenning krijgt als BHV’er voor uw werkgever. Om uw certificering te behouden, kunt bij ons de training BHV herhaling volgen, eveneens op onze locatie in Groningen.

BHV cursus basis Groningen

De BHV basiscursus bestaat uit twee dagdelen. Tijdens het eerste dagdeel behandelen we de onderdelen brand, ontruiming en communicatie. Ook krijgt u dan een praktijktraining brand blussen. Tijdens het tweede dagdeel krijgt u een training levensreddende handelingen. U leert reanimeren en omgaan met een AED.

Voordelen van onze BHV basis en BHV herhaling

Het volgen van onze BHV cursus in Groningen heeft voor u vele voordelen: 

  • U bent BHV'er in één dag
  • U krijgt uw training in een kleine groep van maximaal 15 personen
  • Op locatie in Groningen en andere plaatsen, dus korte reistijd
  • Besparing op BHV kosten en verletkosten voor u of uw werkgever
  • U krijgt een officieel erkend BHV certificaat

BHV cursus herhaling Groningen

Volg bij ons op locatie in Groningen een training BHV herhaling. Hiermee verlengt u de officiële geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar. Daarbij maakt het niet uit of u uw BHV basis certificaat bij ons heeft behaald of bij een andere opleider. Tijdens deze training frissen wij uw theoretische kennis op. Daarnaast is dit een herhaling van de BHV praktijktraining, zodat u weet wat u moet doen als u bij calamiteiten in actie moet komen.

BHV in company Groningen

Ook voor BHV in company kunt u terecht bij Peper Brandveiligheidstrainingen. Of het nu gaat om BHV basis of BHV herhaling, we verzorgen voor bedrijven in heel Nederland BHV cursussen afgestemd op de bedrijfssituatie. BHV in company in Groningen kunt u al aanvragen vanaf zes personen. Het enige dat we nodig hebben is een ruimte voor het theoriegedeelte (bijv. een kantine) en een buitenruimte voor het praktijkgedeelte brand (ter grootte van drie parkeerplaatsen). 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Kosten van een BHV cursus Groningen

U behaalt bij ons uw BHV Basis certificaat voor slechts 199 euro. De kosten voor uw BHV herhaling bedragen 135 euro. De prijzen zijn inclusief certificaat, pasje en lunch, maar exclusief btw.

BHV cursuslocatie in Groningen

De Wende
Goudlaan 555
9743 CP Groningen

Bekijk onze agenda 

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Groningen in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV Groningen basis

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basis Groningen

BHV Groningen herhaling

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhaling Groningen

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Leerzame en gezellige cursusdag gehad Dirk komt uit de praktijk en kan het goed overbrengen"

- Gerben Kool

"De veiligheid op de werkvloer is bij ons van groot belang je wilt per slot van rekening dat iedereen gezond en zonder letsel weer naar huis kan. Het is vanzelfsprekend dat Ds-Cleaning services Dan ook voorbereid is mocht het dan toch mis gaan. Het volgen van Bhv training komt daarom jaarlijks terug zodat onze medewerkers en teamleden ten aller tijden verzekerd van een veilige werkplek ! We kiezen dan ook voor de training van ... www.brandveiligheidstrainingen.nl Een rots in de branding op het gebied van hulp en veiligheidstrainingen! Dirk ontzettend bedankt voor de leerzame dag . Groet Dave Susan Directeur Ds-Cleaning Services & Coaching ."

- Ds-Cleaning services & Coaching

"Leuke en interessante cursus, ook een goede afwisseling in theorie en praktijk. "

- Maarten

Waar en wanneer?

BHV cursus Groningen? U kunt een BHV cursus volgen in stad Groningen. Bekijk de agenda voor een datum bij u in de buurt en schrijf u snel in voor een BHV cursus.

Bekijk agenda

Logo Vorm Martini
Logo Groningen Seaports
Logo Management Facilities Group
Logo Groningse Schoolvereniging
Logo Concept7
Logo Albert Heijn Groningen

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen