BHV cursus Heerenveen

Peper Brandveiligheidstrainingen verzorgt BHV cursussen in en buiten Heerenveen. Zowel voor BHV basis als BHV herhalingstrainingen komen we regelmatig in Heerenveen. 

BHV basis in Heerenveen volgen

Wanneer u uw BHV certificaat voor de eerste keer wilt behalen in Heerenveen, kunt u dit doen met een BHV basiscursis in één dag. Onze basis BHV cursus is opgedeeld in twee dagdelen, waarbij we in het eerste dagdeel de onderwerpen brand, ontruiming en communicatie behandelen. Tijdens het tweede dagdeel behandelen we dan diverse levensreddende behandelingen, zoals reanimeren en het juist gebruiken van de AED. Wanneer u de cursus goed hebt afgerond, ontvangt u van ons het BHV certificaat. Dit certificaat is één jaar geldig.

BHV herhaling Heerenveen - uw BHV certificaat verlengen

Is uw BHV certificaat na een jaar verlopen? Dan moet u opnieuw een BHV cursus doen, om uw certificaat te verlengen. U hoeft hiervoor niet opnieuw de BHV basiscursus te doen; omdat het vooral een kwestie van het geheugen opfrissen is, kunt u bij Peper Brandveiligheidstrainingen een BHV herhalingscursus volgen. Hebt u eerder een BHV (basis)cursus bij een andere opleider gevolgd? Geen enkel probleem. U kunt gewoon de herhalingscursus bij ons komen volgen.

BHV cursuslocaties in de buurt van Heerenveen

Komt u uit Heerenveen en wilt u een BHV cursus volgen op één van onze vaste cursuslocaties? Vanuit Heerenveen en omgeving kunt u terecht op onze cursuslocatie in Leeuwarden.

BHV in company Heerenveen

Wilt u een BHV cursus met meerdere medewerkers volgen? Dan kunt u ook kiezen voor een BHV in company in Heerenveen. Met een BHV cursus in company wordt de BHV cursus op uw specifieke bedrijfssituatie afgestemd. U kunt al een BHV in company volgen vanaf zes personen. Hoe meer cursisten er meedoen met de BHV cursus, hoe goedkoper de cursus per deelnemer wordt. Wilt u een BHV in company in Heerenveen volgen? Dan hebben we twee ruimtes nodig: één binnenruimte voor het theoriegedeelte en een buitenruimte voor het praktijkgedeelte, bijvoorbeeld drie parkeerplaatsen.

Waarom kiest u voor Peper Brandveiligheidstrainingen als uw BHV opleider?

  • Gecertificdeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Heerenveen in 1 dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Heerenveen

Als BHV'er kun je een beginnende brand bestrijden, verleen je eerste hulp en kun je een ontruiming begeleiden. Het is wettelijk veprlicht om minimaal één persoon in uw organisatie aan te wijzen als BHV'er en er moet altijd een BHV'er aanwezig zijn binnen uw bedrijf.

BHV basiscursussen

BHV herhaling Heerenveen

Hebt u al eerder een BHV cursus gevolgd? Dan komt u in aanmerking voor een BHV herhalingscursus om uw BHV certificaat te verlengen. Met een BHV herhalingscursus wordt uw geheugen weer opgefrist, en dankzij een afwisselend thema is de cursus elk jaar weer boeiend!

BHV herhalingscursussen

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Weer een leerzame leuke dag gehad bij de herhaling van de BHV cursus. Met humor en duidelijkheid wordt de stof overgebracht op de mensen. We leren elke keer weer iets nieuws! Bedankt!"

- Maaike de Natris

"Alweer voor de 5 keer op herhaling. Het was weer een superdag. Goed georganiseerd bij van der valk in Ridderkerk. Niets te kort gekomen (lekker eten en voldoende te drinken) en nog nieuwe dingen geleerd ook. Door de passie van Dirk raak je geïnspireerd en blijft de lesstof goed bij. "

- Danielle Huizer

"Onlangs weer een herhalingsdag van Dirk gehad. Deskundig en met humor loodst hij je door de onderwerpen, waarbij hij theorie en praktijkvoorbeelden mooi met elkaar afwisseld zodat het geheel nooit droog of saai wordt. Chapeau Dirk!"

- Bert

Waar en wanneer?

BHV cursus Heerenveen volgen? Dan kunt u terecht op onze vaste cursuslocatie in Leeuwarden. Bekijk onze cursusagenda, kies een datum en schrijf u snel in voor een BHV cursus.

Bekijk de cursusagenda

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen