BHV cursus Hoogeveen

Wilt u graag een BHV cursus in Hoogeveen volgen en zoekt u daarvoor een betrouwbare brandveiligheidstrainer? Peper Brandveiligheidstrainingen biedt verschillende cursussen op het gebied van bedrijfsveiligheid, zoals BHV cursussen, een cursus kleine blusmiddelen en ontruimingsoefeningen. Regelmatig zijn we in Hoogeveen om onze cursussen te geven.

Basis BHV cursus Hoogeveen volgen

Om uw BHV certificaat te behalen, moet u een BHV cursus met goed gevolg afronden. Bij Peper Brandveiligheidstrainingen behaalt u uw BHV certificaat binnen 1 dag. Hebt u nooit eerder een BHV cursus gevolgd, of is het alweer een lange tijd geleden? Dan komt u in aanmerking voor de BHV basiscursus in Hoogeveen. Tijdens de BHV basiscursus behandelen we brand, ontruiming en communicatie, gevolgd door diverse levensreddende handelingen, zoals reanimeren en het gebruik van een AED. 

Herhaling BHV cursus Hoogeveen

Wanneer u uw BHV certificaat hebt behaald, is deze 1 jaar geldig. Wanneer uw BHV certificaat verloopt, moet u opnieuw een BHV cursus volgen. U komt dan in aanmerking voor de BHV herhalingscursus. Tijdens deze cursus wordt uw kennis weer opgefrist en aangevuld met de nieuwste inzichten op het gebied van BHV. Omdat we werken met een jaarlijks wisselend thema, is de BHV cursus nooit saai. We zien u dan ook graag een jaar later weer terug bij onze BHV cursus in Hoogeveen. Maar ook wanneer u uw vorige BHV cursus bij een andere BHV opleider hebt gevolgd, kunt u de herhalingscursus bij ons volgen. 

Vaste BHV cursuslocaties in de buurt van Hoogeveen

Bij Peper Brandveiligheidstrainingen kunt u BHV cursussen volgen op één van onze vaste cursuslocaties. Vanuit Hoogeveen kunt u gemakkelijk terecht op onze cursuslocatie in Rogat.

BHV cursus Hoogeveen in company

Wanneer u met meerdere personen uit uw bedrijf een BHV cursus wilt volgen, dan kunt u kiezen voor een BHV in company cursus in Hoogeveen. Deze cursus is volledig op uw bedrijfssituatie afgestemd. Doordat de noodsituaties realistisch zijn en op de bestaande situatie is afgestemd, krijgt uw personeel een extra goede training. Een BHV cursus in company in Hoogeveen volgt u al vanaf 6 cursisten. En hoe meer personen u aanmeldt, hoe goedkoper de cursus per cursist wordt. Bent u van plan een BHV in company cursus in Hoogeveen te volgen, dan vragen we van u een binnenruimte om het theoriegedeelte te oefenen. Daarnaast hebben we een buitenruimte nodig (+/- 3 parkeerplaatsen) voor het praktijkgedeelte.

Hierom kiest u voor Peper Brandveiligheidstrainingen

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Hoogeveen in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Hoogeveen

Als BHV'er bent u verantwoordelijk voor het verlenen van Eerste Hulp, het kunnen bestrijden van een beginnende brand en het begeleiden van een ontruiming. Het is voor bedrijven wettelijk verplicht om minimaal één persoon als BHV'er aan te wijzen en er moet altijd een BHV'er binnen een bedrijf aanwezig zijn.

BHV basiscursussen

BHV herhaling Hoogeveen

Hebt u in het verleden uw BHV certificaat al eens behaald? Dan kunt u uw BHV certificaat verlengen door de BHV herhalingscursus te volgen. Met BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. Dankzij een jaarlijks wisselend thema zijn onze BHV cursussen nooit saai en blijven ze altijd boeiend en leerzaam.

BHV herhalingscursussen

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Het was een leerzame BHV cursus. Dirk geeft duidelijk uitleg die aangevuld wordt met filmpjes waardoor de lesstof beter beklijft. Er is ook genoeg ruimte om eventuele vragen te kunnen stellen. Hierdoor ontstaat er een levendige dynamiek aangevuld met de nodige humor. "

- Margriet

"Leuke training met interessante informatie omtrent brand, ontruiming en reanimatie."

- ter Veldhuis

"Vandaag de BHV Basis-cursus gehad. Zeer informatief, goede uitleg en met veel ervaring uit het veld overgebracht! Kan dit aanraden aan anderen. "

- Marit

Veelgestelde vragen over BHV cursussen Hoogeveen

Hebt u vragen over onze BHV cursussen in Hoogeveen? Een heleboel vragen hebben we reeds voor u beantwoord in onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Wat is een BHV cursus?

Is een BHV cursus verplicht?

Hoe lang duurt een BHV cursus?

Hoe lang is een BHV certificaat geldig?

Wat is de inhoud van een BHV cursus?

Wat kost een BHV cursus?

Wat is een BHV cursus in company?

Vanaf hoeveel personen kan ik een cursus BHV in company volgen?

Wat kost een cursus BHV in company?

Waaraan moet mijn bedrijf voldoen voor BHV in company?

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen