BHV cursus kosten

Bent u op zoek naar informatie over de kosten van een BHV cursus? Bij Peper Brandveiligheidstrainingen begrijpen we dat kosten een belangrijke rol spelen bij het maken van uw keuze voor een BHV cursus. De BHV kosten zijn echter afhankelijk van verschillende factoren, waaronder uw ervaring, trainingslocatie en specifieke behoeften.

Wat heeft invloed op de BHV cursus kosten?

  1. Ervaringsniveau: Of u nu een beginnerscursus of een herhalingscursus zoekt, we hebben de juiste opties voor u. Als u nieuw bent in BHV, raden we onze basis BHV cursus aan om de essentiële vaardigheden onder de knie te krijgen. Als u al ervaring hebt, bieden we herhalingscursussen aan om uw kennis up-to-date te houden. Wat de BHV opleiding kosten zijn? De BHV basiscursus volgt u al vanaf €199 (excl. BTW) en de BHV herhalingscursus kost €145 (excl. BTW). BHV herhaling is dus een goedkope BHV cursus in vergelijking met de BHV basis.

  2. Trainingslocatie: Peper Brandveiligheidstrainingen biedt flexibele opties voor trainingslocaties. Wilt u de cursus volgen op één van onze vaste locaties, waar u kunt profiteren van een optimale leeromgeving? Of hebt u de voorkeur om de training op uw eigen bedrijfslocatie te organiseren (BHV in company)? Uw keuze van trainingslocatie kan invloed hebben op de uiteindelijke kosten. De kosten van een BHV cursus op één van onze vaste cursuslocaties staan vast, onafhankelijk van de locatie die u kiest. Wilt u graag een BHV cursus op uw eigen bedrijfslocatie, ook wel BHV in company genoemd? Dan kunt u hiervoor een offerte aanvragen. U volgt al een BHV in company cursus vanaf 6 personen.

Bekijk alle BHV cursussen

BHV cursussen van topkwaliteit

Hoewel we begrijpen dat de kosten van een BHV cursus een belangrijke factor spelen in uw afweging voor de aanbieder van een BHV cursus, willen we u toch graag iets vertellen over de kwaliteit van onze BHV cursussen. Peper Brandveiligheidstrainingen is namelijk niet de goedkoopste aanbieder, maar ook zeker niet de duurste. Bij ons staat kwaliteit daarentegen voorop. Wij zorgen voor meer dan gewoon een BHV certificaat. Behaalt u de BHV cursus bij ons, dan zijn wij ervan overtuigd dat u in een noodsituatie adequaat kunt handelen. We brengen u deze kennis op een duidelijke én leuke manier dankzij jarenlange praktijkervaring. Onze vele recensies, referenties en "klant aan het woord" zijn het mooie bewijs van onze toewijding.

Lees onze lovende recensies

BHV cursussen op 10 vaste cursuslocaties

Bij Peper Brandveiligheidstrainingen kunt u BHV cursussen volgen op 10 verschillende locaties door heel Nederland. Zo is er altijd wel een BHV cursuslocatie bij u in de buurt! De kosten van een BHV cursus op onze vaste cursuslocaties zijn altijd vaste prijzen. Hebt u geen tot weinig ervaring met het behalen van een BHV cursus, dan raden wij u de BHV basiscursus aan. De kosten van deze BHV cursus bedragen €199 excl. BTW. Hebt u al wel eerder een BHV cursus behaalt en voldoet een opfrissing van uw kennis? Dan raden we u aan een BHV herhalingscursus te volgen. De kosten van een BHV herhalingscursus bedragen €145 excl. BTW. 

Bekijk de cursusagenda

Waarom kiest u voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Uistekende leermeester, rustig en duidelijk. Lunch inbegrepen. Was helemaal prima"

- S A Hempenius

"Informatieve dag. We hebben veel geleerd en het was nog leuk ook. Namens het Landbouwmuseum, bedankt!"

- Daniëlle de Beurs

"Ik vond het fantastisch. Er werd veel uitgelegd en er was ruimte voor al je vragen. Fijne cursus dag!"

- Liesbeth

Veelgestelde vragen over BHV cursus kosten

Hoeveel kost een gemiddelde BHV cursus?

Is de prijs voor BHV inclusief certificaat?

Kan ik korting krijgen bij groepsinschrijvingen?

Wat is het verschil in kosten tussen een basis BHV-cursus en een herhalingscursus?

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen