BHV cursus in Leeuwarden

Haal in één dag uw BHV certificaat. Volg nu een BHV cursus op locatie in Leeuwarden. Wij verzorgen trainingen BHV basis en BHV herhaling.

BHV basis volgen in Leeuwarden?

Onze opleiding BHV basis bestaat uit twee delen, die beide een dagdeel duren. Tijdens dagdeel 1 krijgt u een praktijkgerichte theoretische training brand, ontruiming en communicatie en een praktische training brand blussen. Gedurende dagdeel 2 leert u levensreddende handelingen, zoals reanimeren en omgaan met een AED.

BHV herhalingscursus Leeuwarden

Volg bij ons op locatie in Leeuwarden een cursus BHV herhaling. Hiermee verlengt u de officiële geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar. Daarbij maakt het niet uit of u uw BHV basis certificaat bij ons heeft behaald of bij een andere opleider. Tijdens deze training frissen wij uw theoretische kennis en praktische vaardigheden op. Zo weet u weer exact wat u moet doen als u bij calamiteiten in actie moet komen.

BHV opleidingen in de regio Leeuwarden

In Leeuwarden verzorgen wij BHV trainingen op een vaste locatie. Hiermee bedienen wij ondernemingen en organisaties uit de regio Heerenveen, Sneek, Wolvega, Drachten, Lemmer, Harlingen, Joure, Franeker en Dokkum.

BHV cursussen in company of op locatie

Wij verzorgen onze BHV opleidingen BHV basis en BHV herhaling ook in company of op locatie als u dat wilt. Voor BHV binnen uw bedrijf of op een locatie naar keuze hanteren wij een minimumaantal van zes cursisten. En hoe meer deelnemers, hoe goedkoper de BHV-cursus per deelnemer is. Bij elke BHV opleiding hebben wij twee ruimtes nodig: een 'leslokaal' voor de theorie en een ruimte buiten voor het praktijkgedeelte brand. De buitenruimte moet minimaal drie parkeerplaatsen groot zijn. Het voordeel van BHV in company is dat wij dan de training volledig kunnen afstemmen op uw bedrijfssituatie.

BHV cursuslocatie Leeuwarden

Onze vaste cursuslocatie in Leeuwarden bevindt zich aan De Jupiter (vlakbij de Makro).

Wegrestaurant Jupiter
Hidalgoweg 2a
8938 BA Leeuwarden

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Leeuwarden in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Leeuwarden

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basis Leeuwarden

BHV herhaling Leeuwarden

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhaling Leeuwarden

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Uistekende leermeester, rustig en duidelijk. Lunch inbegrepen. Was helemaal prima"

- S A Hempenius

"Informatieve dag. We hebben veel geleerd en het was nog leuk ook. Namens het Landbouwmuseum, bedankt!"

- Daniëlle de Beurs

"Ik vond het fantastisch. Er werd veel uitgelegd en er was ruimte voor al je vragen. Fijne cursus dag!"

- Liesbeth

Waar en wanneer?

BHV cursus Leeuwarden? U kunt een BHV cursus volgen in Leeuwarden. Bekijk de agenda voor een datum bij u in de buurt en schrijf u snel in voor een BHV cursus in Leeuwarden.

Bekijk agenda

Logo Samengrootbrengen
Logo ClickQ
Logo Van der Meulen
Logo Philadelphia
Logo KTF
Logo Compaan

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen