BHV cursussen in Noord-Brabant

Peper Brandveiligheidstrainingen biedt een breed aanbod cursussen, opleidingen en trainingen BHV basis en BHV herhaling in één dag in Noord-Brabant.

BHV basiscursus Noord-Brabant

Onze training BHV basis bestaat uit twee delen, die beide een dagdeel duren. Tijdens dagdeel 1 krijgt u een praktijkgerichte theoretische training brand, ontruiming en communicatie en een praktische training brand blussen. Gedurende dagdeel 2 leert u levensreddende handelingen, zoals reanimeren en omgaan met een AED.

BHV herhaling volgen in Noord-Brabant?

Is het BHV certificaat van u of uw medewerkers bijna verlopen? Met onze opleiding BHV herhaling kunt u er weer een jaar tegen. U krijgt praktijkcursus en we frissen op informatieve en praktijkgerichte wijze uw theoretische kennis weer op. Daarbij maakt het niet uit of u uw BHV basis certificaat bij ons heeft behaald of bij een andere opleider.

BHV opleidingen in de provincie Noord-Brabant

In de provincie Noord-Brabant verzorgen wij BHV cursussen op onze vaste locaties in in Veldhoven en Den Bosch. Hiermee bedienen wij ondernemingen en organisaties uit de regio Breda, Eindhoven, Etten-Leur, Prinsenbeek, Roosendaal, Oosterhout, Tilburg, Gilze, Bergen op Zoom, Tilburg, en Ulvenhout.

BHV trainingen in company of op locatie

Zowel de training BHV basis als BHV herhaling verzorgen wij desgewenst ook in company of op locatie. Het voordeel van BHV in company is dat wij dan de training volledig kunnen afstemmen op uw bedrijfssituatie. Voor BHV in company of op locatie hanteren wij een minimumaantal van zes deelnemers. En hoe meer cursisten, hoe goedkoper de BHV-cursus per deelnemer is. Wilt u de BHV training binnen uw bedrijf laten verzorgen, dan hebben wij een binnenruimte voor het theoriedeel nodig en een en buitenruimte ter grootte van minimaal drie parkeerplaatsen voor het praktijkgedeelte brand.

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Noord-Brabant in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Noord-Brabant

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basiscursussen

BHV herhaling Noord-Brabant

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhalingscursussen

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Prima cursus en wordt met humor gegeven!"

- Solange Schmit

"Fijne en laagdrempelige BHV-cursus. Duidelijke uitleg en goede (praktijk)voorbeelden"

- Michiel

"Bedankt voor weer een super leerzame en gezellige dag! Tot volgend jaar Dirk!"

- Stephanie

Waar en wanneer?

BHV cursus Noord-Brabant? U kunt een BHV cursus volgen in Breda, Eindhoven en Den Bosch. Bekijk de agenda voor een datum bij u in de buurt en schrijf u snel in voor een BHV cursus.

Bekijk de cursusagenda

Logo Welkoop
Logo Jasper van den Brandt
Logo Topparken
Logo Tante Pollowup
Logo Pgb Helmond
Logo Oriflame

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen