BHV cursus Pools

BHV Pools is geschikt voor medewerkers die afkomstig zijn uit Polen. Bij Brandveiligheidstrainingen.nl kunnen zij eenvoudig een BHV certificaat in het Pools halen. De BHV cursus in het Pools duurt 1 dag en wordt gegeven met behulp van een Poolse tolk. Na het volgen van de BHV cursus in het Pools zijn uw Poolse medewerkers BHV gecertificeerd. 

Waarom BHV Pools?

Poolse werknemers die als BHV'er zijn opgeleid, kunnen een beginnende brand blussen en hulp bieden bij een gewonde collega. Slachtoffers van een incident kunnen in eigen moedertaal met elkaar communiceren. De Poolse BHV'er is dan in staat direct hulp te kunnen bieden.

 

Soort BHV cursus

Poolse werknemers leiden wij door middel van een BHV cursus op voor bedrijfshulpverlener. Dit kan door middel van een 1-daagse BHV basiscursus of een BHV herhaling. Beide BHV cursussen wordt gebruik gemaakt van een Poolse tolk.

Voordelen van een cursus kleine blusmiddelen volgen bij Peper Brandveiligheidstrainingen:

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • Vakbekwame brandweerlieden
  • Professionele begeleiding
  • Passende offerte op maat

BHV Basis cursus

Voor medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus.

BHV Herhaling cursus

Voor medewerkers met een BHV certificaat.

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. 

Onze tevreden klanten

Welkoop
Groningen Seaports
Oriflame
Enexis
Albert Heijn Groningen