BHV cursus Groningen

Volg nu een BHV cursus op locatie in Groningen. Haal in één dag je BHV certificaat. Voor zowel een training BHV basis als een BHV herhaling.

BHV basiscursus Groningen

De cursus BHV basis bestaat uit twee dagdelen. Het eerste dagdeel behandelen we de onderdelen brand, ontruiming en communicatie. Ook krijgt u dan praktijklessen in brand blussen. Tijdens het tweede dagdeel krijgt u een training levensreddende handelingen. U leert reanimeren en omgaan met een AED.

BHV herhalingscursus Groningen

Volg bij ons op locatie in Groningen een training BHV herhaling. Hiermee verlengt u de officiële geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar. Daarbij maakt het niet uit of u uw BHV basis certificaat bij ons heeft behaald of bij een andere opleider. Tijdens deze training frissen wij uw theoretische kennis en praktische vaardigheden op. Zo weet u weer exact wat u moet doen als u bij calamiteiten in actie moet komen.

BHV opleidingen in de provincie Groningen

In de provincie Groningen verzorgen wij BHV opleidingen op vaste locaties in de stad Groningen en Appingedam. Hiermee bedienen wij ondernemingen en organisaties uit de regio Delfzijl, Eemshaven, Bedum, Winsum, Slochteren, Appingedam, Ten Boer, Loppersum, Zuidhorn, Hoogezand Sappemeer, Veendam, Winschoten, Stadskanaal, Ter Apel en Vlagtwedde.

BHV training in company of op locatie in Groningen

Zowel de training BHV basis als BHV herhaling verzorgen wij desgewenst ook in company of op locatie. Het voordeel van BHV in company is dat wij dan de training volledig kunnen afstemmen op uw bedrijfssituatie. Voor BHV in company of op locatie hanteren wij een minimumaantal van zes deelnemers. En hoe meer cursisten, hoe goedkoper de BHV-cursus per deelnemer is. Wilt u de BHV training binnen uw bedrijf laten verzorgen, dan hebben wij een binnenruimte voor het theoriedeel nodig en een en buitenruimte ter grootte van minimaal drie parkeerplaatsen voor het praktijkgedeelte brand.

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Groningen in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Groningen

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basiscursussen

BHV herhaling Groningen

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhalingscursussen

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Prima cursus en wordt met humor gegeven!"

- Solange Schmit

"Fijne en laagdrempelige BHV-cursus. Duidelijke uitleg en goede (praktijk)voorbeelden"

- Michiel

"Bedankt voor weer een super leerzame en gezellige dag! Tot volgend jaar Dirk!"

- Stephanie

Waar en wanneer?

BHV cursus Groningen? U kunt een BHV cursus volgen in Groningen, Winschoten en Appingedam. Bekijk de agenda voor een datum bij u in de buurt en schrijf u snel in voor een BHV cursus.

Bekijk de cursusagenda

Logo Vorm Martini
Logo Groningen Seaports
Logo Management Facilities Group
Logo Groningse Schoolvereniging
Logo Concept7
Logo Albert Heijn Groningen

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen