BHV cursus Rogat

Op onze vaste cursuslocatie in Rogat verzorgen we regelmatig BHV cursussen. Deze locatie is goed te bereiken vanuit Assen, Coevorden, Dalfsen, Emmen, Hardenberg, Hasselt, Hoogeveen, Kampen, Meppel, Ommen, Slagharen, Steenwijk en Zwolle.

BHV cursus Rogat, basis en herhaling

In één dag behaalt u uw officieel erkende BHV certificaat. Volgt u voor het eerst een BHV cursus? Dan volgt u de basiscursus BHV. U leert over brand, ontruiming en communicatie. Daarnaast krijgt u praktijklessen in het blussen van brand en een training in levensreddende handelingen. Zo leert u omgaan met een AED en leert u te reanimeren. Hebt u vaker een BHV cursus gevolgd? Dan kunt u uw BHV certificaat verlengen met een BHV herhalingscursus.

BHV cursus in company Rogat

Een BHV cursus in uw eigen bedrijfsomgeving heeft vele voordelen. De cursus past zich volledig aan aan de bedrijfssituatie. Daarnaast hebt u geen reistijd voor de cursus. Peper Brandveiligheidstrainingen komt door heel Nederland om BHV cursussen in company te geven, dus ook in Rogat. Het enige dat we nodig hebben is een ruimte voor het theoriegedeelte binnen en een ruimte voor de brandoefeningen buiten. 

BHV cursuslocatie Rogat

Volgt u liever een BHV cursus op één van onze vaste cursuslocaties? Dan kunt u zich inschrijven voor een BHV training in Rogat.

Wegrestaurant de Raket
Industrieweg 2
7949 AK Rogat

Direct inschrijven

Kies ook voor Peper Brandveiligheidstrainingen

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen en BHV cursussen
  • BHV cursus Rogat in één dag
  • Vakbekwame brandweerman met tientallen jaren ervaring
Zoek een training!

BHV basiscursus Rogat

Volgt u voor het eerst een BHV training? Dan kunt u gebruik maken van onze basiscursus. Rond u de BHV cursus succesvol af? Dan ontvangt u van ons uw BHV certificaat. Hiermee laat u zien dat u een beginnende brand kunt bestrijden, Eerste Hulp kunt verlenen en een ontruiming kunt begeleiden.

BHV basis

BHV herhalingscursus Rogat

Als BHV'er bent u verplicht uw BHV certificaat jaarlijks te verlengen. Door een BHV herhalingscursus te volgen, houdt u uw kennis up-to-date. Door ons jaarlijks afwisselende thema blijven de BHV cursussen van Peper Brandveiligheidstraining boeiend en leerzaam.

BHV herhaling

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Was een leuke dag veel van opgestoken en zeker een goede instructeur aanrader toppie kunnen weer een jaartje verder Dankje wel dirk "

- Peter van sliedrecht

"Dirk is een goede instructeur met veel praktijkervaring en daardoor veel interessante voorbeelden die tot de verbeelding spreken. Veel interactie met de deelnemers en een dosis humor maakt de dag extra gezellig en zeer leerzaam."

- Kim Bekkering

"Op woensdag 28 -06 2023 hebben WIJ met een gedeelte van ons team een herhaling gehad voor de BHV cursus bij Dirk .Zo als altijd goed geregeld en buiten dat het gezellig was was het ook weer heel leerzaam ."

- Bert van Bruchem

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen