• Passende offerte op maat
  • Klanten beoordeling 9.6/10
  • BHV cursus in één dag

BHV cursus Rotterdam

In Rotterdam en omgeving biedt Peper Brandveiligheidstrainingen een breed aanbod cursussen, opleidingen en trainingen BHV basis en BHV herhaling in één dag.

BHV basis cursus Rotterdam

De training BHV basis cursus bestaat uit twee dagdelen. Het eerste dagdeel behandelen we de onderdelen brand, ontruiming en communicatie. Ook krijgt u dan een praktijktraining brand blussen. Tijdens het tweede dagdeel krijgt u een training levensreddende handelingen. U leert reanimeren en omgaan met een AED.

BHV herhaling cursus Rotterdam

Volg bij ons op locatie in Rotterdam een opleiding BHV herhaling cursus. Hiermee verlengt u de officiële geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar. Daarbij maakt het niet uit of u uw BHV basis certificaat bij ons heeft behaald of bij een andere opleider. Tijdens deze training frissen wij uw theoretische kennis en praktische vaardigheden op. Zo weet u weer exact wat u moet doen als u bij calamiteiten in actie moet komen.

BHV cursus in Rotterdam

Op onze vaste cursuslocatie hotel Van der Valk in Ridderkerk verzorgen wij regelmatig BHV cursussen voor bedrijven en organisaties in de regio Rotterdam en Zuid-Holland. Onze klanten zijn gevestigd in onder meer Den Haag, Rotterdam, Delft, Zoetermeer, Leiden, Gouda, Dordrecht, Ridderkerk, Barendrecht, Spijkenisse, Zoetermeer, Hoek van Holland, Naaldwijk, Rijswijk en de Maasvlakte.

BHV in company Rotterdam

Wilt u de BHV cursus zo optimaal mogelijk afstemmen op de situatie binnen uw bedrijf of organisatie? Dan adviseren wij u om de opleiding in company te houden. Dit kan zowel voor de cursus BHV basis als BHV herhaling. Voor BHV in company of op locatie hanteren wij een minimumaantal van zes deelnemers. En hoe meer cursisten, hoe goedkoper de BHV-cursus per deelnemer is. Wilt u de BHV training binnen uw bedrijf laten verzorgen, dan hebben wij een binnenruimte voor het theoriedeel nodig en een en buitenruimte ter grootte van minimaal drie parkeerplaatsen voor het praktijkgedeelte brand. Hebt u deze ruimte niet beschikbaar, dan kunt u er ook voor kiezen om een BHV training exclusief voor eigen medewerkers te houden op een locatie naar keuze. Bij ons is in overleg heel veel mogelijk.

BHV cursus op onze locatie in Rotterdam

Wilt u graag een BHV cursus volgen op onze vaste cursuslocatie in Rotterdam? Dat is natuurlijk geen probleem. U kunt zich vrij inschrijven om een BHV cursus in het Van der Valk Hotel in Ridderkerk te volgen. 

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde BHV cursussen en brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Rotterdam, maar ook door heel Nederland
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

Basiscursus BHV Rotterdam

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basis Rotterdam

Herhalingscursus BHV Rotterdam

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhaling Rotterdam

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Gedegen opleiding & kennis van Dirk opgedaan tijdens de BHV cursus in Veldhoven. Dank!"

- Bert Strolenberg

"Dirk heeft veel praktijkervaring en dat merk je tijdens cursusdagen. Hij wisselt serieuze thema's af met een vleug humor. Ik zie uit naar volgend jaar."

- Wendy Valkenburgh

"Na het volgen van de basis BHV cursus, was nu een jaar later de herhalingscursus ook een groot succes. De cursus was wederom leerzaam, informatief en wordt leuk gebracht met wat humor op z'n tijd. De afwisseling tussen theorie en praktijk is erg prettig. Ook de locatie en faciliteiten waren top. Bedankt en tot volgend jaar!"

- Jamie Marijnissen

Waar en wanneer?

BHV cursus Rotterdam? U kunt een BHV cursus volgen in Rotterdam. Bekijk de agenda voor een datum bij u in de buurt en schrijf u snel in voor een BHV cursus.

Bekijk agenda

Logo VRS
Logo Marico Group
Logo Kleverberg Shipping Center
Logo J&R
Logo Dreamjob
Logo Boss Musical

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen