BHV cursus Rotterdam: van BHV basis tot BHV herhaling

In Rotterdam en omgeving biedt Peper Brandveiligheidstrainingen een breed aanbod cursussen, opleidingen en trainingen BHV basis en BHV herhaling in één dag.

BHV basiscursus Rotterdam

De training BHV basis cursus bestaat uit twee dagdelen. Het eerste dagdeel behandelen we de onderdelen brand, ontruiming en communicatie. Ook krijgt u dan een praktijktraining brand blussen. Tijdens het tweede dagdeel krijgt u een training levensreddende handelingen. U leert reanimeren en omgaan met een AED.

BHV herhalingcursus Rotterdam

Volg bij ons op locatie in Rotterdam een opleiding BHV herhaling cursus. Hiermee verlengt u de officiële geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar. Daarbij maakt het niet uit of u uw BHV basis certificaat bij ons heeft behaald of bij een andere opleider. Tijdens deze training frissen wij uw theoretische kennis en praktische vaardigheden op. Zo weet u weer exact wat u moet doen als u bij calamiteiten in actie moet komen.

Waarom kies je voor BHV Rotterdam bij Peper Brandveiligheidstrainingen?

Al vele jaren geeft Dirk, eigenaar bij Peper Brandveiligheidstrainingen, BHV cursussen door heel Nederland. Met een sterke achtergrond als brandweerman zorgt hij er telkens weer voor dat de cursussen leerzaam én leuk zijn. Zo wisselen we ieder jaar van thema, zodat u ieder jaar weer op een andere manier je BHV cursus in gaat. Zo is de BHV cursus nooit saai!

BHV cursus in Rotterdam

Op onze vaste cursuslocatie hotel Van der Valk in Ridderkerk verzorgen wij regelmatig BHV cursussen voor bedrijven en organisaties in de regio Rotterdam en Zuid-Holland. Onze klanten zijn gevestigd in onder meer Den Haag, Rotterdam, Delft, Zoetermeer, Leiden, Gouda, Dordrecht, Ridderkerk, Barendrecht, Spijkenisse, Zoetermeer, Hoek van Holland, Naaldwijk, Rijswijk en de Maasvlakte.

BHV in company Rotterdam

Wilt u de BHV cursus zo optimaal mogelijk afstemmen op de situatie binnen uw bedrijf of organisatie? Dan adviseren wij u om de opleiding in company te houden. Dit kan zowel voor de cursus BHV basis als BHV herhaling. Voor BHV in company of op locatie hanteren wij een minimumaantal van zes deelnemers. En hoe meer cursisten, hoe goedkoper de BHV-cursus per deelnemer is. Wilt u de BHV training binnen uw bedrijf laten verzorgen, dan hebben wij een binnenruimte voor het theoriedeel nodig en een en buitenruimte ter grootte van minimaal drie parkeerplaatsen voor het praktijkgedeelte brand. Hebt u deze ruimte niet beschikbaar, dan kunt u er ook voor kiezen om een BHV training exclusief voor eigen medewerkers te houden op een locatie naar keuze. Bij ons is in overleg heel veel mogelijk.

BHV in company aanvragen

BHV cursus op onze locatie in Rotterdam

Wilt u graag een BHV cursus volgen op onze vaste cursuslocatie in Rotterdam? Dan kunt u zich inschrijven voor een cursus op onze locatie in Ridderkerk.

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde BHV cursussen en brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Rotterdam, maar ook door heel Nederland
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

Basiscursus BHV Rotterdam

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basis Rotterdam

Herhalingscursus BHV Rotterdam

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhaling Rotterdam

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Bedankt voor de altijd goeie en nuttige BHV (opfris)cursus. Goede en duidelijke uitleg over de taken als BHV-er bij brand & ongeval. Was weer TOP !! "

- Marc

"Een hele goede herhalingscursus BHV gehad met veel en nuttige praktijk voorbeelden. Ook de locatie was goed verzorgd. "

- Erik

"Dirk, geeft een heldere en pragmatische uitleg over de rol en taken vd BHV. Goede afwisseling van theorie en praktijk met veel ervaring vanuit de praktijk. "

- Ronald Mirck

Veelgestelde vragen over BHV cursus Rotterdam

Hoe gaat een BHV cursus Rotterdam?

Hoe lang is een BHV certificaat geldig?

Waar kan ik een BHV cursus in Rotterdam volgen?

Zijn er mogelijkheden voor een bedrijfsspecifieke BHV cursus in Rotterdam?

Moet ik kiezen voor BHV basis of BHV herhaling?

Logo VRS
Logo Marico Group
Logo Kleverberg Shipping Center
Logo J&R
Logo Dreamjob
Logo Boss Musical

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen