• Passende offerte op maat
  • Klanten beoordeling 9.6/10
  • BHV cursus in één dag

BHV cursus in Veldhoven

In Veldhoven en omgeving biedt Peper Brandveiligheidstrainingen BHV trainingen (zowel BHV basis als BHV herhaling) om een BHV certificaat in één dag te halen.

BHV basis Veldhoven

Indien u nog nooit eerder een BHV certificaat hebt behaald, kunt u de opleiding BHV basis volgen. U volgt dan een training bestaande uit twee dagdelen. In het eerste dagdeel behandelen we de onderdelen brand, ontruiming en communicatie. Daarna wordt het blussen van branden behandeld in een praktijktraining. Tijdens het tweede dagdeel leert u levensreddende handelingen, zoals reanimeren en omgaan met een AED.

BHV herhaling Veldhoven

Wanneer het BHV certificaat van u of uw medewerkers bijna verloopt, kunt u een BHV herhaling van Peper Brandveiligheidstrainingen volgen. Hiermee verlengt u uw BHV certificaat opnieuw met een jaar. Het maakt dan niet uit of u uw eerdere BHV training(en) bij een andere opleider hebt gevolgd. We frissen uw praktische en theoretische kennis op tijdens de BHV herhalingscursus.

BHV opleiding in Veldhoven

Wij verzorgen BHV opleidingen op een vaste locatie in Veldhoven. Hiermee bedienen wij ondernemingen en organisaties uit de regio Eindhoven, Nuenen, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Breugel en Helmond.

BHV trainingen in company of op locatie

Bij Peper Brandveiligheidstrainingen kunt u zowel BHV basis als BHV herhaling cursussen volgen. U kunt daarbij kiezen uit BHV in company of BHV op locatie. Wanneer u ervoor kiest om de BHV in company te volgen, kunnen we onze trainingen volledig afstemmen op uw specifieke bedrijfssituatie. In dat geval hebben we een binnenruimte (zoals een kantine) nodig voor het theoriegedeelte en een buitenruimte ter grootte van drie parkeerplaatsen voor het praktijkgedeelte. Voor zowel BHV in company als BHV op locatie benodigen we een minimumaantal van zes cursisten. Hoe groter de groep, hoe goedkoper de BHV-opleiding per cursist.

BHV kosten

U behaalt bij ons uw BHV Basis certificaat voor slechts €199. De kosten voor uw BHV herhaling bedragen €135 euro. De prijzen zijn inclusief certificaat, pasje en lunch, maar exclusief btw.

BHV cursuslocatie in Veldhoven

Museum 't Oude Slot
Hemelrijken 6
5502 HM Veldhoven

Bekijk onze agenda 

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Veldhoven in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Veldhoven

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basis Veldhoven

BHV herhaling Veldhoven

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhaling Veldhoven

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Dirk kan de BHV herhaling goed overbrengen ook met af en toe een geintje."

- Arno van Os

"Ieder jaar is weer leerzaam! Dirk heeft veel praktijkervaring en brengt de vaak serieuze situaties met een vleug humor, waardoor de cursus wat luchtiger wordt. Hij heeft veel te vertellen, maar luistert ook goed naar iedereen. Voelt goed aan waar behoefte aan is bij een groep, meer theorie of meer praktijk. Vragen kunnen altijd worden gesteld!"

- Kristel Konings

"Dirk heeft veel praktijkervaring en daardoor krijg je veel praktische tips. Hij brengt de informatie op een begrijpelijke en leuke manier over. Verheug me al op volgend jaar"

- Sanne Butterworth

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen