BHV cursus Winschoten

Peper Brandveiligheidstrainingen biedt een breed aanbod cursussen, opleidingen en trainingen BHV basis en BHV herhaling in één dag in Winschoten, Oost-Groningen.

BHV basis Winschoten

In slechts één dag volgt u bij Peper Brandveiligheidstrainingen de opleiding BHV basis. Onder leiding van onze ervaren en praktijkgerichte instructeur behandelt u het eerste dagdeel de onderdelen brand, ontruiming en communicatie. Ook leert u dan brand blussen in de praktijk. Tijdens het tweede dagdeel trainen we levensreddende handelingen, bijvoorbeeld reanimeren en het gebruiken een AED.

BHV herhaling Winschoten

Is het BHV certificaat van u of uw medewerkers bijna verlopen? Met onze training BHV herhaling kunt u er weer een jaar tegen. U krijgt praktijktraining en we frissen op informatieve en praktijkgerichte wijze uw theoretische kennis weer op. Daarbij maakt het niet uit of u uw BHV basis certificaat bij ons heeft behaald of bij een andere opleider.

BHV cursus Winschoten en omstreken

Wij verzorgen BHV cursussen op diverse een vaste locaties. Hiermee bedienen wij ondernemingen en organisaties uit de regio Oost-Groningen: Winschoten, Scheemda, Hoogezand Sappemeer, Zuidbroek, Veendam, Pekela, Stadskanaal, Musselkanaal, Ter Apel, Vlagtwedde en Bad-Nieuweschans. 

BHV opleiding in company

Wilt u de BHV cursus zo optimaal mogelijk afstemmen op de situatie binnen uw bedrijf of organisatie? Dan adviseren wij u om de opleiding in company te houden. Dit kan zowel voor de training BHV basis als BHV herhaling. Voor BHV in company of op locatie hanteren wij een minimumaantal van zes deelnemers. En hoe meer cursisten, hoe goedkoper de BHV-cursus per deelnemer is. Wilt u de BHV training binnen uw bedrijf laten verzorgen, dan hebben wij een binnenruimte voor het theoriedeel nodig en een en buitenruimte ter grootte van minimaal drie parkeerplaatsen voor het praktijkgedeelte brand. Hebt u deze ruimte niet beschikbaar, dan kunt u er ook voor kiezen om een BHV training exclusief voor eigen medewerkers te houden op een locatie naar keuze. Bij ons is in overleg heel veel mogelijk.

Cursuslocaties in de buurt van Winschoten

Wilt u een BHV cursus op één van onze vaste cursuslocaties volgen? U kunt terecht bij onze vaste locaties in Appingedam of Groningen.

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Winschoten in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Winschoten

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basis Winschoten

BHV herhaling Winschoten

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhaling Winschoten

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Was een leuke dag veel van opgestoken en zeker een goede instructeur aanrader toppie kunnen weer een jaartje verder Dankje wel dirk "

- Peter van sliedrecht

"Dirk is een goede instructeur met veel praktijkervaring en daardoor veel interessante voorbeelden die tot de verbeelding spreken. Veel interactie met de deelnemers en een dosis humor maakt de dag extra gezellig en zeer leerzaam."

- Kim Bekkering

"Op woensdag 28 -06 2023 hebben WIJ met een gedeelte van ons team een herhaling gehad voor de BHV cursus bij Dirk .Zo als altijd goed geregeld en buiten dat het gezellig was was het ook weer heel leerzaam ."

- Bert van Bruchem

Waar en wanneer?

BHV cursus Winschoten? U kunt een BHV cursus volgen in Winschoten. Bekijk de agenda voor een datum bij u in de buurt en schrijf u snel in voor een BHV cursus.

Bekijk agenda

Logo Lamico

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen