BHV cursus Zwolle: van BHV basis tot herhaling, in company of op locatie

Wilt u een BHV cursus houden in Zwolle en omgeving? Wij verzorgen alle BHV opleidingen, van BHV basis tot hoofd BHV, inclusief BHV herhaling.

BHV basis in Zwolle volgen?

In slechts één dag volgt u bij Peper Brandveiligheidstrainingen de training BHV basis. Onder leiding van onze ervaren en praktijkgerichte instructeur behandelt u het eerste dagdeel de onderdelen brand, ontruiming en communicatie. Ook leert u dan brand blussen in de praktijk. Tijdens het tweede dagdeel trainen we levensreddende handelingen, bijvoorbeeld reanimeren en het gebruiken een AED.

BHV herhalingscursus Zwolle

Wilt u de officiële geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar verlengen? Volg dan bij ons op locatie in Zwolle een cursus BHV herhaling. Deze herhalingscursus is geldig voor alle BHV-certificeringen, zowel bij ons behaald als elders. Deze training bestaat uit zowel het opfrissen van de theoretische kennis als een praktische training. Zo weten alle deelnemers weer exact wat zij moeten doen bij calamiteiten.

BHV trainingen in Zwolle

Wij verzorgen regelmatig BHV cursussen voor bedrijven en organisaties in de regio Overijssel. Onze klanten zijn gevestigd in onder meer Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Hellendoorn, Rijssen, Holten, Raalte, Deventer, Dalfsen, Kampen, Staphorst, Dedemsvaart en Hardenberg.

BHV cursussen in company

Wilt u de BHV cursus zo optimaal mogelijk afstemmen op de situatie binnen uw bedrijf of organisatie? Dan adviseren wij u om de opleiding in company te houden. Dit kan zowel voor de training BHV basis als BHV herhaling. Voor BHV in company of op locatie hanteren wij een minimumaantal van zes deelnemers. En hoe meer cursisten, hoe goedkoper de BHV-cursus per deelnemer is. Wilt u de BHV training binnen uw bedrijf laten verzorgen, dan hebben wij een binnenruimte voor het theoriedeel nodig en een en buitenruimte ter grootte van minimaal drie parkeerplaatsen voor het praktijkgedeelte brand. Hebt u deze ruimte niet beschikbaar, dan kunt u er ook voor kiezen om een BHV training exclusief voor eigen medewerkers te houden op een locatie naar keuze. Bij ons is in overleg heel veel mogelijk.

Cursuslocaties in de buurt van Zwolle

Wilt u een BHV cursus op één van onze vaste cursuslocaties volgen? We geven regelmatig BHV cursussen op onze cursuslocatie in Rogat, vlakbij Zwolle.

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Zwolle in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Zwolle

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basis Zwolle

BHV herhaling Zwolle

De BHV herhaling cursus Zwolle is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus in Zwolle.

BHV herhaling Zwolle

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Bedankt voor de altijd goeie en nuttige BHV (opfris)cursus. Goede en duidelijke uitleg over de taken als BHV-er bij brand & ongeval. Was weer TOP !! "

- Marc

"Een hele goede herhalingscursus BHV gehad met veel en nuttige praktijk voorbeelden. Ook de locatie was goed verzorgd. "

- Erik

"Dirk, geeft een heldere en pragmatische uitleg over de rol en taken vd BHV. Goede afwisseling van theorie en praktijk met veel ervaring vanuit de praktijk. "

- Ronald Mirck

Waar en wanneer?

BHV cursus Zwolle? U kunt een BHV cursus volgen in Zwolle. Bekijk de agenda voor een datum bij u in de buurt en schrijf u snel in voor een BHV cursus in Zwolle.

Bekijk agenda

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen