Haal uw BHV diploma bij Peper Brandveiligheidstrainingen

Peper Brandveiligheidstrainingen is dé expert in BHV cursussen en trainingen voor bedrijven en individuen. Of u nu een nieuwe bedrijfshulpverlener wilt worden of uw bestaande BHV diploma wilt verlengen, bij ons bent u aan het juiste adres. Lees verder om alles te weten te komen over het behalen van uw BHV diploma en de voordelen van onze cursussen.

Inschrijven voor BHV cursus Offerte aanvragen

Wat is een BHV'er?

Een bedrijfshulpverlener (BHV'er) speelt een cruciale rol in de veiligheid op de werkvloer. Een BHV'er is opgeleid om eerste hulp te bieden, beginnende branden te bestrijden en gebouwen te evacueren. Deze vaardigheden zijn essentieel totdat de officiële hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie arriveren.

Het belang van een BHV certificaat

Om als BHV'er aan de slag te gaan, is het noodzakelijk om een BHV cursus te voltooien. Bij Peper Brandveiligheidstrainingen bieden we verschillende BHV cursussen, van basistrainingen tot herhalingscursussen. Na succesvolle afronding van de cursus ontvangt u een BHV diploma (ook wel BHV certificaat genoemd) en een handzaam pasje ter grootte van een creditcard. Dit certificaat toont aan dat u bekwaam bent om op te treden in noodsituaties.

Welke cursus moet u volgen voor het behalen van een BHV diploma?

BHV Basiscursus

Heeft u nog nooit een BHV cursus gevolgd? Dan is onze BHV basiscursus ideaal voor u. In slechts één dag leert u de fijne kneepjes van bedrijfshulpverlening, inclusief eerste hulp opleiding, brandbestrijding en evacuatie training. Na afloop bent u klaar om uw rol als bedrijfshulpverlener op u te nemen.

BHV Herhalingstraining

Heeft u al een BHV certificaat? Dan is het belangrijk om uw kennis up-to-date te houden. Onze BHV herhalingstraining verlengt de geldigheid van uw certificaat met één jaar. Tijdens deze eendaagse training wordt uw kennis opgefrist en aangevuld met actuele theorie- en praktijkoefeningen. Herhaling is immers de beste leermeester.

BHV in company cursus

Wilt u meerdere medewerkers tegelijk trainen? Onze in company BHV cursussen zijn perfect afgestemd op uw unieke bedrijfsomgeving. Onze ervaren BHV trainer komt naar uw locatie en biedt een op maat gemaakte cursus aan. Dit is een efficiënte manier om uw hele team van de nodige vaardigheden te voorzien.

BHV Bedrijfscertificaat

Naast persoonlijke certificering bieden wij ook het BHV bedrijfscertificaat aan. Dit certificaat is een zichtbaar bewijs voor klanten en leveranciers dat uw bedrijf goed voorbereid is op noodsituaties. Voor slechts €29,95 kunt u dit certificaat aanschaffen en prominent ophangen in uw receptie, horeca, kapsalon, winkel, of andere bedrijfsruimte.

Waarom kiest u voor Peper Brandveiligheidstrainingen voor uw BHV diploma?

Bij Peper Brandveiligheidstrainingen ontvangt u meer dan alleen een verplichte BHV diploma. Onze cursussen gaan verder dan de standaard BHV training. Onze trainer heeft uitgebreide kennis en past de opleiding aan op uw specifieke bedrijfsomstandigheden. 

Schrijf u direct in voor een van onze BHV cursussen

Peper Brandveiligheidstrainingen biedt BHV cursussen door heel Nederland. Voor een van onze vaste trainingen op diverse locaties in Nederland kunt u zich inschrijven via onze cursusagenda. Wenst u een offerte op maat of een offerte voor BHV in company bij uw bedrijf? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Inschrijven voor BHV cursus Offerte aanvragen

Waarom haalt u uw BHV diploma bij Peper?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • Professionele begeleiding
  • BHV diploma in 1 dag
  • BHV cursussen door heel Nederland
Zoek een training!

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Uistekende leermeester, rustig en duidelijk. Lunch inbegrepen. Was helemaal prima"

- S A Hempenius

"Informatieve dag. We hebben veel geleerd en het was nog leuk ook. Namens het Landbouwmuseum, bedankt!"

- Daniëlle de Beurs

"Ik vond het fantastisch. Er werd veel uitgelegd en er was ruimte voor al je vragen. Fijne cursus dag!"

- Liesbeth

Veelgestelde vragen over een BHV diploma


Wat is een BHV diploma?

Hoe lang is een BHV diploma geldig?

Hoe kan ik een BHV cursus volgen?

Is een BHV diploma verplicht voor elk bedrijf?

Wat is een BHV bedrijfscertificaat?

Wat gebeurt er als mijn BHV diploma verloopt?

Maar ik heb nog een andere vraag!

Contact opnemen

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen