U bent hier:
BHV cursus op uw bedrijf

BHV in company

Soort cursus BHV basis of BHV herhaling
Tijd 09.00 uur - 16.30 uur of in overleg
Aantal personen Minimaal 6 personen
Extra info BHV cursus inclusief BHV certificaat, pasje en lunch


Peper brandveiligheidstrainingen organiseert door heel Nederland een BHV cursus in company. Dit kan zowel een BHV basis zijn als een BHV herhaling. Wij organiseren een BHV cursus in company voor bedrijven waar het mogelijk is om op locatie een BHV cursus te verzorgen. Het enige dat we hiervoor nodig hebben is een ruimte voor het theoriegedeelte (kantine o.i.d.) en buiten een ruimte voor het praktijkgedeelte brand (zo groot als +/- 3 parkeerplekken).

Wilt u meer informatie over BHV cursus in company dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@brandveiligheidstrainingen.nl of bellen naar 085-79 20 083.

Voordelen...

  • BHV cursus afgestemd op uw bedrijfssituatie
  • Flexibele planning
  • Hoe meer cursisten, hoe goedkoper per persoon
  • Ook mogelijk in het Pools
  • Officieel en geldig BHV certificaat

Ontruimingsoefening

In het verlengde van een BHV cursus is het mogelijk een ontruimingsoefening te organiseren. Tijdens deze oefening leren uw medewerkers, BHV-ers en hoofd BHV het ontruimingsplan in praktijk te brengen. Alle instructies en procedures worden stapsgewijs geoefend en aangepast waar nodig. Wij ondersteunen en begeleiden BHV'ers tijdens een ontruimingsoefening. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ontruimingsoefening

 

 

BHV certificaat

Na het voltooien van de BHV cursus ontvangt u een officiele BHV diploma en een draagbare pasje. Uw BHV certificaat is 1 jaar geldig. Herhaal uw BHV cursus ieder jaar en verleng uw BHV certificaat. Zo zorgt u ervoor dat uw kennis en vaardigheden op niveau blijven. U ontvangt van ons een uitnodiging wanneer u een BHV herhalingscursus moet volgen.

BHV certificaat

Waarmee kan ik u van dienst zijn ?

085 - 79 20 083

Maandag tot vrijdag
9.00 - 17.00 uur

Referenties

Voordelen BHV Cursus

  • Vakbekwame BHV instructeurs
  • BHV cursus op locatie
  • Actief in heel Nederland

Veelgestelde vragen

Vind snel antwoord
op uw vraag.

Help!

Volg ons op Facebook

BHV Cursus

Wat wij ook doen

Reacties van klanten

Museum ’t Oude Slot in Veldhoven trainingslocatie én klant van Peper Brandveiligheidstrainingen

Wie over de brug van museum ’t Oude Slot in Veldhoven loopt, waant zich bijna op slag in een andere wereld. De unieke ambiance van het museum en het museumterrein maken het tot een zeer aangename omgeving voor het verzorgen van bijeenkomsten. Daarom is het museum de trainingslocatie van Peper Brandveiligheidstrainingen voor Zuidoost-Nederland. Ook verzorgen wij de BHV-trainingen voor het museumpersoneel. 
Meer reacties

Beoordeling BHV Cursus

Gemiddelde cijfer: 8,7
Op basis van 76 gebruikersrecensies Bekijk beoordelingen

Partners

Tevreden klanten