BHV training Zeeland

Wij verzorgen BHV opleidingen in Zeeland. Erkende cursussen bedrijfshulpverlening in één dag voor BHV basis en BHV herhaling.

BHV basiscursus Zeeland

De opleiding BHV basis bestaat uit twee dagdelen. Het eerste dagdeel behandelen we de onderdelen brand, ontruiming en communicatie. Ook krijgt u dan een praktijktraining brand blussen. Tijdens het tweede dagdeel krijgt u een training levensreddende handelingen. U leert reanimeren en omgaan met een AED.

BHV herhaling in Zeeland volgen?

Is het BHV certificaat van u of uw medewerkers bijna verlopen? Met onze training BHV herhaling kunt u er weer een jaar tegen. U krijgt praktijktraining en we frissen op informatieve en praktijkgerichte wijze uw theoretische kennis weer op. Daarbij maakt het niet uit of u uw BHV basis certificaat bij ons heeft behaald of bij een andere opleider.

BHV training in de provincie Zeeland

Op onze vaste cursuslocaties voor de provincie Zeeland verzorgen wij regelmatig BHV trainingen. Hiermee bedienen wij bedrijven en organisaties uit onder meer Zierikzee, Kapelle, Goes, Middelburg, Vlissingen, Hulst, Terneuzen, Borssele en Oostburg.

BHV cursussen in company of op locatie

Wij verzorgen onze BHV training BHV basis en BHV herhaling  ook in company of op locatie als u dat wilt. Voor BHV binnen uw bedrijf of op een locatie naar keuze hanteren wij een minimumaantal van zes cursisten. En hoe meer deelnemers, hoe goedkoper de BHV-cursus per deelnemer is. Bij elke BHV opleiding hebben wij twee ruimtes nodig: een 'leslokaal' voor de theorie en een ruimte buiten voor het praktijkgedeelte brand. De buitenruimte moet minimaal drie parkeerplaatsen groot zijn. Het voordeel van BHV in company is dat wij dan de training volledig kunnen afstemmen op uw bedrijfssituatie

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Zeeland in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis training Zeeland

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basiscursussen

BHV herhaling training Zeeland

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhalingscursussen

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Bedankt voor de altijd goeie en nuttige BHV (opfris)cursus. Goede en duidelijke uitleg over de taken als BHV-er bij brand & ongeval. Was weer TOP !! "

- Marc

"Een hele goede herhalingscursus BHV gehad met veel en nuttige praktijk voorbeelden. Ook de locatie was goed verzorgd. "

- Erik

"Dirk, geeft een heldere en pragmatische uitleg over de rol en taken vd BHV. Goede afwisseling van theorie en praktijk met veel ervaring vanuit de praktijk. "

- Ronald Mirck

Veelgestelde vragen over BHV trainingen Zeeland

Hebt u een vraag over onze BHV trainingen in Zeeland? We hebben reeds een aantal vragen voor u verzameld, die u vindt in onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag.


Wat is een BHV cursus?

Is een BHV cursus verplicht?

Hoe lang duurt een BHV cursus?

Hoe lang is een BHV certificaat geldig?

Wat is de inhoud van een BHV cursus?

Wat kost een BHV cursus?

Wat is een BHV cursus in company?

Vanaf hoeveel personen kan ik een cursus BHV in company volgen?

Wat kost een cursus BHV in company?

Waaraan moet mijn bedrijf voldoen voor BHV in company?

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen