Cursus kleine blusmiddelen

De kleine blusmiddelen opleiding is een cursus voor medewerkers die geen BHV cursus hoeven volgen, maar die wel moeten weten wat ze moeten doen in geval van brand. Brandblussers zijn overal aanwezig, maar weten uw medewerkers ook hoe ze hier mee om moeten gaan? Na het volgen van een cursus kleine blusmiddelen wel! Tijdens de cursus kleine blusmiddelen worden alle soorten branden en brandblussers behandeld en gaan de cursisten zelf branden blussen! 

Prijzen Cursus kleine blusmiddelen

Soort cursus Kleine blusmiddelen cursus
Tijd 9.00 uur tot 12.30 uur of 13.00 uur tot 17.00 uur
Prijs €85,- per persoon (excl. 21% BTW)

Met onze cursus kleine blusmiddelen maakt u de werkomgeving veiliger.

Kleine blusmiddelen inhoud

Tijdens de brandveiligheidstraining worden alle soorten branden en brandblussers behandeld. Dit duurt 1 dagdeel van 9.00 uur tot 12.30 uur of 13.00 uur tot 17.00 uur. De cursisten gaan zelf branden blussen waaronder: vetbranden, elektriciteitsbranden, vloeistofbranden, vlam in de pan, vaste stoffen brand en brand blussen met een blusdeken.

Kosten kleine blusmiddelen

Wilt u graag de opleiding kleine blusmiddelen volgen? Of wilt u uw medewerkers de kleine blusmiddelen cursus laten doen? Neem contact met ons op, dan zorgen wij voor een passende offerte voor uw situatie.

Neem contact op

Voordelen van een cursus kleine blusmiddelen volgen bij Peper Brandveiligheidstrainingen:

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • Vakbekwame brandweerlieden
  • Professionele begeleiding
  • Passende offerte op maat

BHV Basis cursus

Voor medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus.

BHV Herhaling cursus

Voor medewerkers met een BHV certificaat.

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. 

Onze tevreden klanten

Welkoop
Groningen Seaports
Oriflame
Enexis
Albert Heijn Groningen