Kleine blusmiddelen

Kleine blusmiddelen is een cursus voor medewerkers die geen BHV cursus hoeven volgen, maar die wel moeten weten wat ze moeten doen in geval van brand. Brandblussers zijn overal aanwezig maar weten uw medewerkers ook hoe ze hier mee om moeten gaan? Na het volgen van een cursus kleine blusmiddelen wel! Tijdens de cursus kleine blusmiddelen worden alle soorten branden en brandblussers behandeld en gaan de cursisten zelf branden blussen! 

Kleine blusmiddelen inhoud

Tijdens de cursus kleine blusmiddelen worden alle soorten branden en brandblussers behandeld. Dit duurt 1 dagdeel van 9.00 uur tot 12.30 uur of 13.00 uur tot 17.00 uur. De cursisten gaan zelf branden blussen waaronder: vetbranden, elektriciteitsbranden, vloeistofbranden, vlam in de pan, vaste stoffen brand en brand blussen met een blusdeken.

 

Kosten kleine blusmiddelen

Bel of e-mail ons voor een offerte op maat op 085-79 20 083 of info@brandveiligheidstrainingen.nl.

Voordelen van een BHV cursus volgen bij Brandveiligheidstrainingen:

  • Vakbekwame BHV instructeurs
  • BHV cursus op locatie
  • Actief in heel Nederland

BHV Basis cursus

Voor medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus.

BHV Herhaling cursus

Voor medewerkers met een BHV certificaat.

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. 

Onze tevreden klanten