BHV cursus Arnhem

Volg nu een BHV cursus op locatie in Arnhem. Haal in één dag je BHV certificaat. Voor zowel een opleiding BHV basis als een BHV herhaling.

BHV basis volgen in Arnhem?

In slechts één dag volgt u bij Peper Brandveiligheidstrainingen de cursus BHV basis. Onder leiding van onze ervaren en praktijkgerichte instructeur behandelt u het eerste dagdeel de onderdelen brand, ontruiming en communicatie. Ook leert u dan brand blussen in de praktijk. Tijdens het tweede dagdeel trainen we levensreddende handelingen, bijvoorbeeld reanimeren en het gebruiken een AED.

BHV herhalingscursus Arnhem

Is het BHV certificaat van u of uw medewerkers bijna verlopen? Met onze training BHV herhaling kunt u er weer een jaar tegen. U krijgt praktijktraining en we frissen op informatieve en praktijkgerichte wijze uw theoretische kennis weer op. Daarbij maakt het niet uit of u uw BHV basis certificaat bij ons heeft behaald of bij een andere opleider.

BHV cursus in Arnhem

Wij verzorgen regelmatig BHV cursussen in Gelderland. Hiermee bedienen wij bedrijven en organisaties uit de regio Nijmegen, Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Millingen, Wijchen, Zutphen, Doetinchem, Winterswijk, Apeldoorn, Ede, Zaltbommel, Geldermalsen en Barneveld.

BHV opleiding in company

Wilt u de BHV cursus zo optimaal mogelijk afstemmen op de situatie binnen uw bedrijf of organisatie? Dan adviseren wij u om de opleiding in company te houden. Dit kan zowel voor de training BHV basis als BHV herhaling. Voor BHV in company of op locatie hanteren wij een minimumaantal van zes deelnemers. En hoe meer cursisten, hoe goedkoper de BHV-cursus per deelnemer is. Wilt u de BHV training binnen uw bedrijf laten verzorgen, dan hebben wij een binnenruimte voor het theoriedeel nodig en een en buitenruimte ter grootte van minimaal drie parkeerplaatsen voor het praktijkgedeelte brand. Hebt u deze ruimte niet beschikbaar, dan kunt u er ook voor kiezen om een BHV training exclusief voor eigen medewerkers te houden op een locatie naar keuze. Bij ons is in overleg heel veel mogelijk.

Cursuslocaties in de buurt van Arnhem

Wilt u een BHV cursus volgen op één van onze vaste cursuslocaties? Dan kunt u terecht op onze locaties in Utrecht en Den Bosch.

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Arnhem in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Arnhem

Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

BHV basis Arnhem

BHV herhaling Arnhem

De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date. De BHV herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhaling Arnhem

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Bedankt voor de altijd goeie en nuttige BHV (opfris)cursus. Goede en duidelijke uitleg over de taken als BHV-er bij brand & ongeval. Was weer TOP !! "

- Marc

"Een hele goede herhalingscursus BHV gehad met veel en nuttige praktijk voorbeelden. Ook de locatie was goed verzorgd. "

- Erik

"Dirk, geeft een heldere en pragmatische uitleg over de rol en taken vd BHV. Goede afwisseling van theorie en praktijk met veel ervaring vanuit de praktijk. "

- Ronald Mirck

Waar en wanneer?

BHV cursus Arnhem? U kunt een BHV cursus volgen in Arnhem. Bekijk de agenda voor een datum bij u in de buurt en schrijf u snel in voor een BHV cursus.

Bekijk agenda

Logo Evital
Logo Apotheek De Maten

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen