BHV cursus in Utrecht

Onze BHV cursus wordt gegeven in Utrecht. Deze locatie is goed bereikbaar voor deelnemers uit Utrecht, Amersfoort, Woerden, IJsselstein, Baarn, Wijk bij Duurstede, Bunschoten, Vianen, Rhenen, Montfoort, Oudewater en Eemnes.

BHV Cursus in Utrecht, basiscursus en herhaling

U kunt een erkend BHV certificaat behalen tijdens onze basis BHV cursus. Dit is altijd een BHV cursus in 1 dag. In de provincie Utrecht wordt de BHV cursus gegeven op onze vaste locatie in de stad Utrecht. Indien u de cursus met succes afrondt, dan behaalt u uw BHV certificaat. Hiermee krijgt u officiële erkenning als BHV'er voor uw werkgever. Dit certificaat is één jaar geldig. Om uw kennis bij te houden, kunt u onze BHV herhalingscursus volgen. Zo hebt u altijd uw BHV-kennis op zak!

BHV basis in Utrecht

Onze BHV basiscursus in Utrecht bestaat uit twee dagdelen. Tijdens het eerste dagdeel worden de onderdelen brand, ontruiming en communicatie behandeld. In dit dagdeel wordt ook geoefend met het blussen van verschillende branden in het praktijkgedeelte. Na een uitgebreide lunch volgt het tweede dagdeel, waarin u een training voor levensreddende handelingen krijgt. Hier leert u onder andere te reanimeren en omgaan met een AED.

Voordelen van onze BHV basis en BHV herhaling

Wanneer u onze BHV cursus in Utrecht volgt, hebt u de volgende voordelen:

  • U hebt een BHV certificaat in 1 dag
  • De trainingen worden in kleine groepen van max. 15 personen gegeven
  • BHV training in Utrecht, dus goed bereikbaar en korte reistijd
  • Besparing op BHV- en verletkosten voor u of uw werkgever
  • U krijft een officiëel erkend BHV certificaat

BHV herhaling Utrecht

Voor een verlenging van de geldigheid van uw BHV certificaat, kunt u op onze locatie in Utrecht een training BHV herhaling volgen. Hiermee verlengt u de geldigheid met één jaar. Het is niet nodig dat u uw BHV basiscursus bij Peper hebt gehaald. Tijdens een BHV herhaling cursus frissen we uw theoretische kennis op en oefent u opnieuw met het praktijkgedeelte. Zo weet u altijd wat u moet doen als u bij calamiteiten in actie moet komen.

BHV prijzen

De kosten van een BHV basis certificaat bij Peper Brandveiligheidstrainingen bedragen slechts €199 excl. BTW. Wanneer u een BHV herhalingscursus doet zijn de kosten €135 excl. BTW. De prijzen zijn inclusief certificaat, pasje en lunch. 

BHV basis Utrecht

Een BHV'er draagt verantwoordelijkheid voor het bestrijden van een beginnende brand, het begeleiden van een ontruiming en het verlenen van Eerste Hulp. Het is voor iedere onderneming wettelijk verplicht om tenminste één persoon als bedrijfshulpverlener aan te wijzen. Er dient altijd een BHV'er bij uw onderneming aanwezig te zijn.
BHV basis Urecht

BHV herhaling Utrecht

Uw medewerkers kunnen een BHV herhalingcursus volgen wanneer zij hun BHV certificaat moeten verlengen. Dankzij een wisselend thema krijgen uw werknemers als een boeiende en leerzame BHV herhaling cursus.

BHV herhaling Utrecht

Wolf Klimaatservice
Vecht Club
Stichting Speciaal Onderwijs
Praktijk Querido
Multi Floors

Waar en wanneer?

BHV cursus Utrecht? Volg uw BHV cursus bij Peper Brandveiligheidstrainingen in Utrecht! Bekijk de agenda voor een datum die u past en schrijf u snel in voor een BHV cursus.

Bekijk agenda

Voordelen van een cursus kleine blusmiddelen volgen bij Peper Brandveiligheidstrainingen:

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • Vakbekwame brandweerlieden
  • Professionele begeleiding
  • Passende offerte op maat

BHV Basis cursus

Voor medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus.

BHV Herhaling cursus

Voor medewerkers met een BHV certificaat.

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. 

Onze tevreden klanten

Welkoop
Groningen Seaports
Oriflame
Enexis
Albert Heijn Groningen