BHV cursus Utrecht: BHV in company of op onze vaste locatie

BHV cursus Utrecht volgen? Ook op onze BHV locatie in Utrecht kunt u terecht voor een BHV cursus van Peper Brandveiligheidstrainingen. Deze locatie is goed bereikbaar voor cursisten uit Utrecht, Amersfoort, Woerden, IJsselstein, Baarn, Wijk bij Duurstede, Bunschoten, Vianen, Rhenen, Montfoort, Oudewater en Eemnes.

BHV Cursus in Utrecht, basiscursus en herhaling

U kunt een erkend BHV certificaat behalen tijdens onze basis BHV cursus. Dit is altijd een BHV cursus in 1 dag. In de provincie Utrecht wordt de BHV cursus gegeven op onze vaste locatie in de stad Utrecht. Indien u de cursus met succes afrondt, dan behaalt u uw BHV certificaat. Hiermee krijgt u officiële erkenning als BHV'er voor uw werkgever. Het BHV certificaat is één jaar geldig. Om uw kennis bij te houden, kunt u onze BHV herhalingscursus volgen. Zo hebt u altijd uw BHV-kennis op zak!

BHV basis in Utrecht

Onze BHV basiscursus in Utrecht bestaat uit twee dagdelen. Tijdens het eerste dagdeel behandelen we brand, ontruiming en communicatie. In dit dagdeel wordt ook geoefend met het blussen van verschillende branden in het praktijkgedeelte. Na een uitgebreide lunch volgt het tweede dagdeel, waarin u een les over levensreddende handelingen krijgt. Hier leert u onder andere te reanimeren en omgaan met een AED.

Voordelen van onze BHV basis en BHV herhaling

Wanneer u onze BHV cursus in Utrecht volgt, hebt u de volgende voordelen:

  • U hebt een BHV certificaat in 1 dag
  • De trainingen worden in kleine groepen van max. 15 personen gegeven
  • BHV training in Utrecht, dus goed bereikbaar en korte reistijd
  • Besparing op BHV- en verletkosten voor u of uw werkgever
  • U krijft een officiëel erkend BHV certificaat

BHV herhaling Utrecht

Voor een verlenging van de geldigheid van uw BHV certificaat, kunt u op onze locatie in Utrecht een training BHV herhaling volgen. Hiermee verlengt u de geldigheid met één jaar. Het is niet nodig dat u uw BHV basiscursus bij Peper hebt gehaald. Tijdens een BHV herhaling cursus frissen we uw theoretische kennis op en oefent u opnieuw met het praktijkgedeelte. Zo weet u altijd wat u moet doen als u bij calamiteiten in actie moet komen.

BHV in company Utrecht

Onze BHV cursus wordt op een vaste cursuslocatie in Utrecht gegeven, maar ook in Utrecht kunt u natuurlijk de BHV in company volgen. BHV in company is een BHV cursus op uw eigen locatie, zodat de training volledig op uw eigen bedrijfssituatie kan worden afgestemd. U kunt al een BHV cursus op eigen locatie volgen vanaf 6 deelnemers. 

BHV in company aanvragen

BHV prijzen

De kosten van een BHV basis certificaat bij Peper Brandveiligheidstrainingen bedragen slechts €199 excl. BTW. Wanneer u een BHV herhalingscursus doet zijn de kosten €135 excl. BTW. De prijzen zijn inclusief certificaat, pasje en lunch. 

Waarom kiest u voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Utrecht in één dag
  • Professionele begeleiding
  • BHV Utrecht: basis, herhaling of in company
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV Utrecht basis

Een BHV'er draagt verantwoordelijkheid voor het bestrijden van een beginnende brand, het begeleiden van een ontruiming en het verlenen van Eerste Hulp. Het is voor iedere onderneming wettelijk verplicht om tenminste één persoon als bedrijfshulpverlener aan te wijzen. Er dient altijd een BHV'er bij uw onderneming aanwezig te zijn.

BHV basis Urecht

BHV Utrecht herhaling

Uw medewerkers kunnen een BHV herhalingcursus volgen wanneer zij hun BHV certificaat moeten verlengen. Dankzij een wisselend thema krijgen uw werknemers als een boeiende en leerzame BHV herhaling cursus.

BHV herhaling Utrecht

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Bedankt voor de altijd goeie en nuttige BHV (opfris)cursus. Goede en duidelijke uitleg over de taken als BHV-er bij brand & ongeval. Was weer TOP !! "

- Marc

"Een hele goede herhalingscursus BHV gehad met veel en nuttige praktijk voorbeelden. Ook de locatie was goed verzorgd. "

- Erik

"Dirk, geeft een heldere en pragmatische uitleg over de rol en taken vd BHV. Goede afwisseling van theorie en praktijk met veel ervaring vanuit de praktijk. "

- Ronald Mirck

Waar en wanneer?

BHV cursus Utrecht? Volg uw BHV cursus bij Peper Brandveiligheidstrainingen in Utrecht! Bekijk de agenda voor een datum die u past en schrijf u snel in voor een BHV cursus.

Bekijk agenda

Logo Wolf Klimaatservice
Logo Vecht Club
Logo Stichting Speciaal Onderwijs
Logo Praktijk Querido
Logo Multi Floors

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen