BHV cursus in Ridderkerk

In Ridderkerk en omgeving biedt Peper Brandveiligheidstrainingen BHV opleidingen, zowel BHV basis als BHV herhaling, om een BHV certificaat in 1 dag te halen.

BHV basis in Ridderkerk volgen?

Wanneer u de opleiding BHV basis volgt, krijgt u een training bestaande uit twee dagdelen. In het eerste dagdeel worden de onderdelen brand, ontruiming en communicatie behandeld. Daarnaast krijgt u een praktijktraining waarin brand blussen wordt behandeld. In het tweede dagdeel leert u in een training levensreddende handelingen te reanimeren en om te gaan met een AED.

BHV herhalingscursus Ridderkerk

Is het BHV certificaat van u of uw medewerkers bijna verlopen? Met de cursus BHV herhaling van Peper Brandveiligheidstrainingen kunt u er weer een jaar tegenaan, ook wanneer u uw basiscertificaat bij een andere opleider hebt behaald. Tijdens een praktijktraining een opfrissing va uw praktijk en theorie-kennis.

BHV opleiding in Ridderkerk

Wij verzorgen BHV opleidingen op een vaste locatie in Ridderkerk. Hiermee bedienen wij ondernemingen en organisaties uit de regio Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gouda, Lekkerkerk, Maasdam, Nieuwegein, Rotterdam, Schoonhoven, Spijkenisse, Werkendam, Zevenhuizen en Zoetermeer.

BHV trainingen in company of op locatie

Peper Brandveiligheidstrainingen biedt zowel voor BHV Basis als BHV Herhaling cursussen in company of op locatie. Indien u kiest voor BHV in company kunnen we de training volledig afstemmen op de bedrijfssituatie. Voor BHV in company en BHV op locatie benodigen we een minimumaantal van zes cursisten. Hoe groter de groep, hoe goedkoper de BHV-opleiding per cursist is. Wanneer u ervoor kiest de BHV in company te laten verzorgen, vragen we u een binnenruimte voor het theoriegedeelte te reserveren. Voor het praktijkgedeelde hebben we een buitenruimte van minimaal drie parkeerplaatsen nodig, om de brandoefeningen te kunnen doen.

BHV kosten

U behaalt bij ons uw BHV Basis certificaat voor slechts €199. De kosten voor uw BHV herhaling bedragen €135 euro. De prijzen zijn inclusief certificaat, pasje en lunch, maar exclusief btw.

BHV cursuslocatie in Ridderkerk

Van Der Valk
Krommeweg 1
2988 CB Ridderkerk

Bekijk onze agenda 

Waarom kies je voor Peper Brandveiligheidstrainingen?

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • BHV cursus Ridderkerk in één dag
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman
Zoek een training!

BHV basis Ridderkerk

Als BHV'er bent u verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het kunnen verlenen van EHBO en het begeleiden van een ontruiming. Het is voor ieder bedrijf wettelijk verplicht om minimaal één BHV'er aanwezig te hebben.

BHV basis Ridderkerk

BHV herhaling Ridderkerk

Wanneer u reeds een BHV basiscursus hebt gedaan, komt u in aanmerking voor een BHV herhalingscursus. Een BHV'er moet ieder jaar het BHV certificaat verlengen. Dankzij de enerverende trainingen van Peper hebt u ieder jaar een boeiende en leerzame BHV cursus.

BHV herhaling Ridderkerk

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Prima cursus en wordt met humor gegeven!"

- Solange Schmit

"Fijne en laagdrempelige BHV-cursus. Duidelijke uitleg en goede (praktijk)voorbeelden"

- Michiel

"Bedankt voor weer een super leerzame en gezellige dag! Tot volgend jaar Dirk!"

- Stephanie

Meer weten over een BHV cursus? Neem contact op.

Contact opnemen