Terug naar Nieuws 


Vandaag Bhv met al ons personeel op locatie gehad van Dirk Peper . Het was een leuke informatieve dag waarbij de cursus op een leuke en begrijpelijke manier gebracht werd. Wij zijn gewend bezig te zijn en niet stil te zitten, dus de verveling slaat dan snel toe bij velen in het theorie gedeelte. Dit wist Dirk goed op te pakken met een grapje, zodat iedereen weer zijn aandacht erbij had. Namens JRT Loonwerken willen wij Dirk Peper dan ook bedanken voor zijn inzet. Helaas geen foto's van vandaag kunnen maken, dit doordat wij extra aandacht hebben gegeven aan de RIVM maatregelen.

 
 

Bekijk ook


Bij Peper Brandveiligheidstrainingen uit Appingedam vind je alles op het gebied van BHV-cursussen! 🧯 Eigenaar Dirk Peper liet deze leuke recensie bij ons achter. We zijn trots op deze mooie samenwerking, waarbij we ook diverse online marketingactiviteiten mogen verzorgen! 🚀 Ga naar www.brandveiligheidstrainingen.nl voor meer informatie over BHV!
 
Lees het hele bericht
Laat jij de kerstverlichting aan? De Kerst zorgt voor veel gezelligheid in huis. Een mooi versierde boom en gezellige lichtjes buiten. Maar zet jij het uit als je weg gaat, of als je gaat slapen? Kerstverlichting vliegt sneller in brand dan normale verlichting. Het is daarom éxtra belangrijk om dit uit te zetten als je er niet op kunt letten. "Knoop de boel niet provisorisch aan elkaar, gebruik kerstverlichting met een keurmerk en als een kabel kapot is volstaat een plakbandje niet’’, zegt brandweerman Oldenhof.
 
Lees het hele bericht
Vandaag een Bhv training geven in Soest op locatie bij een bedrijf. En gisteren waren we in Barendrecht bij een bedrijf ook op locatie.
 
Lees het hele bericht