Terug naar Nieuws 


Wij hebben het weer lekker druk met het geven van BHV Trainingen. We gaan weer door het hele land, druk, druk. Maar deze week waren we dichtbij, in Winsum( mooiste dorp van Nederland). We zijn 4 dagen bij zalencentrum de Hoogte geweest, om 75 bhv’ers van Albert Heijn Winsum, Appingedam en Uithuizen hun jaarlijkse bhv cursus te geven. Normaal geven wij deze cursus bij Albert Heijn in Appingedam, maar vanwege de verbouwing, en de 1,5 meter afstand was dat niet haalbaar. Daarom heeft Albert Heijn gekozen voor De Hoogte in Winsum. Een paar superleuke dagen gehad leuke locatie en 1,5 meter prima. Dinsdag was de Amerikaanse Ambassadeur in Winsum, en die heeft ook nog even bij ons staan kijken , dat was leuk. De cursisten zijn weer allemaal geslaagd.

 
 

Bekijk ook


Bij Peper Brandveiligheidstrainingen uit Appingedam vind je alles op het gebied van BHV-cursussen! 🧯 Eigenaar Dirk Peper liet deze leuke recensie bij ons achter. We zijn trots op deze mooie samenwerking, waarbij we ook diverse online marketingactiviteiten mogen verzorgen! 🚀 Ga naar www.brandveiligheidstrainingen.nl voor meer informatie over BHV!
 
Lees het hele bericht
Laat jij de kerstverlichting aan? De Kerst zorgt voor veel gezelligheid in huis. Een mooi versierde boom en gezellige lichtjes buiten. Maar zet jij het uit als je weg gaat, of als je gaat slapen? Kerstverlichting vliegt sneller in brand dan normale verlichting. Het is daarom éxtra belangrijk om dit uit te zetten als je er niet op kunt letten. "Knoop de boel niet provisorisch aan elkaar, gebruik kerstverlichting met een keurmerk en als een kabel kapot is volstaat een plakbandje niet’’, zegt brandweerman Oldenhof.
 
Lees het hele bericht
Vandaag een Bhv training geven in Soest op locatie bij een bedrijf. En gisteren waren we in Barendrecht bij een bedrijf ook op locatie.
 
Lees het hele bericht