Terug naar Nieuws 

BHV daar red je levens mee


 Het aantal mensen dat een BHV cursus volgt daalt. Weten we nog wel wat we moeten doen wanneer er nood op de werkvloer uitbreekt?

 Steeds meer bedrijven bezuinigen op een BHV cursus. Dit blijkt uit de uitzending van EditieNL. Bij Brandveiligheidstrainingen.nl heeft u al een BHV basis in 1 dag voor €199,00 per persoon en BHV herhaling voor €135,00 per persoon.

Bekijk de uitzending op EditieNL

 
 

Bekijk ook


Bij Peper Brandveiligheidstrainingen uit Appingedam vind je alles op het gebied van BHV-cursussen! 🧯 Eigenaar Dirk Peper liet deze leuke recensie bij ons achter. We zijn trots op deze mooie samenwerking, waarbij we ook diverse online marketingactiviteiten mogen verzorgen! 🚀 Ga naar www.brandveiligheidstrainingen.nl voor meer informatie over BHV!
 
Lees het hele bericht
Laat jij de kerstverlichting aan? De Kerst zorgt voor veel gezelligheid in huis. Een mooi versierde boom en gezellige lichtjes buiten. Maar zet jij het uit als je weg gaat, of als je gaat slapen? Kerstverlichting vliegt sneller in brand dan normale verlichting. Het is daarom éxtra belangrijk om dit uit te zetten als je er niet op kunt letten. "Knoop de boel niet provisorisch aan elkaar, gebruik kerstverlichting met een keurmerk en als een kabel kapot is volstaat een plakbandje niet’’, zegt brandweerman Oldenhof.
 
Lees het hele bericht
Vandaag een Bhv training geven in Soest op locatie bij een bedrijf. En gisteren waren we in Barendrecht bij een bedrijf ook op locatie.
 
Lees het hele bericht