Terug naar Nieuws 

Geslaagde open dag in Appingedam


Brandweer Appingedam hield afgelopen zaterdag haar open dag. Dit werd gehouden in het historische stadscentrum van Appingedam. Veel hulpverleningsdiensten waren die dag op de been.

Naast de eigen voertuig van het korps waren ook voertuigen uit zusterstad Aurich (Duitsland) en twee Amerikaanse ladderwagens te bewonderen. De brandweer hield verschillende demonstraties, waaronder een beknelling en duikdemonstraties.

Peper brandveiligheidstrainingen was ook aanwezig en inwoners van Appingedam kregen de mogelijkheid om branden te blussen, zoals BHV'ers dat ook doen. Veel mensen maakte hier graag gebruik van.

Lees meer op Eemskrant en 112Groningen.nl.

 
 

Bekijk ook


Bij Peper Brandveiligheidstrainingen uit Appingedam vind je alles op het gebied van BHV-cursussen! 🧯 Eigenaar Dirk Peper liet deze leuke recensie bij ons achter. We zijn trots op deze mooie samenwerking, waarbij we ook diverse online marketingactiviteiten mogen verzorgen! 🚀 Ga naar www.brandveiligheidstrainingen.nl voor meer informatie over BHV!
 
Lees het hele bericht
Laat jij de kerstverlichting aan? De Kerst zorgt voor veel gezelligheid in huis. Een mooi versierde boom en gezellige lichtjes buiten. Maar zet jij het uit als je weg gaat, of als je gaat slapen? Kerstverlichting vliegt sneller in brand dan normale verlichting. Het is daarom éxtra belangrijk om dit uit te zetten als je er niet op kunt letten. "Knoop de boel niet provisorisch aan elkaar, gebruik kerstverlichting met een keurmerk en als een kabel kapot is volstaat een plakbandje niet’’, zegt brandweerman Oldenhof.
 
Lees het hele bericht
Vandaag een Bhv training geven in Soest op locatie bij een bedrijf. En gisteren waren we in Barendrecht bij een bedrijf ook op locatie.
 
Lees het hele bericht