Terug naar Nieuws 

Wat doe JIJ bij brand? Daar moet je nu over nadenken!


In oktober is de campagne 'Wat doe JIJ bij brand?' gestart. Dit is een onderdeel van de nationale brandpreventieweken. De brandpreventieweken zijn een initiatief van de Nederlandse Brandwonden Stichting, de NVBR (Nederlandse Vereniging voor Brandweerzorg en Rampenbestrijding), het NIFV (Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid) en Consument en Veiligheid. 

Brandveiligheidstrainingen.nl
Het belang van bedrijfshulpverlening (BHV) wordt net als brandpreventie helaas vaak onderschat. Veel mensen beseffen dat pas als het kwaad al geschied is. Als BHV opleider leiden wij dagelijks werknemers op als BHV'er. Wij zien een maatschappelijke taak om de cursisten ook te informeren over de gevaren thuis. Met de komst van de donkere dagen en de brandpreventieweken besteden wij in november en december 2012 extra aandacht aan veiligheid thuis en natuurlijk op het werk.

 
 

Bekijk ook


Bij Peper Brandveiligheidstrainingen uit Appingedam vind je alles op het gebied van BHV-cursussen! 🧯 Eigenaar Dirk Peper liet deze leuke recensie bij ons achter. We zijn trots op deze mooie samenwerking, waarbij we ook diverse online marketingactiviteiten mogen verzorgen! 🚀 Ga naar www.brandveiligheidstrainingen.nl voor meer informatie over BHV!
 
Lees het hele bericht
Laat jij de kerstverlichting aan? De Kerst zorgt voor veel gezelligheid in huis. Een mooi versierde boom en gezellige lichtjes buiten. Maar zet jij het uit als je weg gaat, of als je gaat slapen? Kerstverlichting vliegt sneller in brand dan normale verlichting. Het is daarom éxtra belangrijk om dit uit te zetten als je er niet op kunt letten. "Knoop de boel niet provisorisch aan elkaar, gebruik kerstverlichting met een keurmerk en als een kabel kapot is volstaat een plakbandje niet’’, zegt brandweerman Oldenhof.
 
Lees het hele bericht
Vandaag een Bhv training geven in Soest op locatie bij een bedrijf. En gisteren waren we in Barendrecht bij een bedrijf ook op locatie.
 
Lees het hele bericht