Ontruimingsoefeningen

Tijd:

In overleg

All-in:

N.v.t.

Prijs op aanvraag

  • Gecertificeerde brandveiligheidstrainingen
  • Professionele begeleiding
  • Vakbekwame brandweerman

Ontruimingsoefeningen door heel Nederland

Om te controleren of uw ontruimingsplan actueel is en de vaardigheden van de BHV'ers op te frissen, is het mogelijk om een ontruimingsoefening te houden. De BHV organisatie moet goed voorbereid zijn om het ontruimen van het gebouw. Het doel van de ontruimingsoefening is om BHV’ers te leren hoe zij een ontruiming moeten begeleiden en hoe ze snel en veilig het gebouw kunnen ontruimen.

Ontruimingsoefening van Peper Brandveiligheidstrainingen

Soort cursus 

Ontruimingsoefening

Tijd

In overleg

Prijs

Prijs op aanvraag

All-in

BHV basiscursus inclusief BHV certificaat, pasje en lunch

Waarvoor dient een ontruimingsoefening?

Een actueel ontruimingsplan en getrainde BHV'ers zijn essentieel voor de veiligheid van uw personeel en bezoekers. Ongeacht de grootte van uw organisatie of de aard van uw bedrijf, kan een noodsituatie op elk moment plaatsvinden. Onze ontruimingsoefening stelt uw BHV'ers in staat om:

  • Vaardigheden op te frissen: Oefening houden is de sleutel tot behoud van bekwaamheid. Onze training helpt uw BHV'ers om hun vaardigheden op te frissen en paraat te blijven voor elke situatie.
  • Actualiteit van het ontruimingsplan te controleren: Een actueel en goed doordacht ontruimingsplan is de basis van een effectieve evacuatie. Onze oefening evalueert de relevantie en praktische toepassing van uw plan.

Cursusinhoud Ontruimingsoefening

Tijdens een ontruimingsoefening worden er verschillende situaties gesimuleerd, waarbij de BHV’ers snel en veilig het gebouw moeten ontruimen. De vakbekwame instructeurs van Peper Brandveiligheidstrainingen geven uw medewerkers leerzame tips om de ontruiming zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen.

Vraag een offerte voor een ontruimingsoefening aan

De prijs van onze ontruimingsoefening is op aanvraag en is afgestemd op uw specifieke behoeften. Investeer vandaag in de veiligheid van uw personeel en de effectiviteit van uw BHV-organisatie. Vraag direct een offerte aan en ontdek hoe Peper Brandveiligheidstrainingen uw bedrijf kan helpen om in geval van nood op de best mogelijke manier te reageren.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over onze ontruimingsoefening


Voor wie is een ontruimingsoefening bedoeld?

Wat kost een ontruimingsoefening?

Waar kan ik een ontruimingsoefening volgen?

Maar ik heb nog een andere vraag! Contact opnemen

Bekijk ook onze andere BHV cursussen

BHV Basis

Voor medewerkers zonder BHV certificaat

€199,-

Inclusief BHV certificaat en lunch

Meer informatie

BHV Herhaling

Voor medewerkers met BHV certificaat

€135,-

Inclusief BHV certificaat en lunch

Meer informatie

Incompany

BHV, noodplannen en ontruimingen

Prijs op aanvraag

Voor minimaal 6 personen

Meer informatie

Meer weten over ontruimingsoefeningen? Neem contact op.

Contact opnemen

Onze klanten zijn laaiend enthousiast

 

"Weer een leerzame leuke dag gehad bij de herhaling van de BHV cursus. Met humor en duidelijkheid wordt de stof overgebracht op de mensen. We leren elke keer weer iets nieuws! Bedankt!"

- Maaike de Natris

"Alweer voor de 5 keer op herhaling. Het was weer een superdag. Goed georganiseerd bij van der valk in Ridderkerk. Niets te kort gekomen (lekker eten en voldoende te drinken) en nog nieuwe dingen geleerd ook. Door de passie van Dirk raak je geïnspireerd en blijft de lesstof goed bij. "

- Danielle Huizer

"Onlangs weer een herhalingsdag van Dirk gehad. Deskundig en met humor loodst hij je door de onderwerpen, waarbij hij theorie en praktijkvoorbeelden mooi met elkaar afwisseld zodat het geheel nooit droog of saai wordt. Chapeau Dirk!"

- Bert