Referenties

Groningen Seaports - Delfzijl

Groningen Seaports is de beheerder van de haven van Delfzijl en de Eemshaven. Het bedrijf stelt hoge eisen aan de veiligheid van medewerkers en bezoekers. Groningen Seaports is vanaf het eerste uur klant bij brandveiligheidstrainingen.nl.

Het eerste jaar is er een BHV cursus in company gegeven. Het jaar daarop is de BHV herhalingscursus in een oefencentrum georganiseerd. Voor nieuwe medewerkers is er een instructievideo opgenomen.

 

Enexis - Groningen

In situaties waar de kans op brand groot is, is het vaak raadzaam om naast het verplichte aantal BHV-ers ook andere medewerkers op te leiden om met kleine blusmiddelen om te gaan.

De cursus voor Enexis bestond voor een groot gedeelte uit praktijk om medewerkers zoveel mogelijk te laten ervaren hoe je een brand moet blussen.

Welkoop - Soest

Welkoop is een winkelketen dat voornamelijk in Zuid-Nederland actief is. Het assortiment bestaat voornamelijk uit buiten,- tuin- en dierenproducten. Peper brandveiligheidstrainingen heeft medewerkers van Welkoop Soest opgeleid tot BHV'er.

Kleverberg Shipping Center - Rotterdam

Klevenberg Shipping Center is opgericht in 1898 en bevoorraadt al meer dan 100 jaar koopvaardij schepen over de gehele wereld. In de afgelopen 10 jaar is het bedrijf verworden tot een totaal leverancier voor de scheepvaart. De organisatie bestaat uit een handel, opslag, logistiek en technical repair divisie. De tachtig medewerkers, waarvan de meeste hun hele leven al in de scheepsbevoorrading werken, maken de Klevenberg organisatie tot een efficiënt en flexibel bedrijf.

In samenwerking met Brandveiligheidstrainingen.nl is er een grote ontruimingsoefening georganiseerd en is er een BHV cursus in company gehouden.

Reactie van Kleverberg Shipping Centre:
"Zo, de herhaling zit er weer op en we kunnen maar 1 ding zeggen: perfect!!
De herhalingscursus is dusdanig goed bevallen dat wij voortaan ieder jaar dit incompany willen doen."

Oriflame - s'Hertogenbosch

Oriflame is een toonaangevend beautybedrijf dat producten biedt binnen make-up, huidverzorging, geuren, lichaamsverzorging, haarverzorging, accessoires en wellness.

Peper brandveiligheidstrainingen heeft medewerkers van Oriflame (s'Hertogenbosch) opgeleid tot BHV'er en zijn in staat een beginnende bra

Crystal Marbles - Almere

"Ik heb samen met twee collega’s de BHV herhalingscursus in Almere gedaan en wij kunnen niets anders zeggen dan goed georganiseerd.

Zowel het theorie gedeelte als de praktijk om het nog maar even niet over de lunch te hebben, TOP!

Vorige week hebben jullie hier voor al het personeel een korte cursus reanimatie/AED georganiseerd en ook hier was iedereen erg enthousiast. Ga zo door!"

nd te bestrijden of om Eerste Hulp te verlenen.

Noppies - Lelystad

Met 2.000 verkooppunten in 55 landen is Noppies één van de meest toonaangevende spelers ter wereld op het gebied van mode voor als je zwanger bent en babykleding. Vanuit het hoofdkantoor in Lelystad zet ons team stylisten en ontwerpers zich continue in om de meest comfortable en stijlvolle positiekleding te creëeren met perfecte pasvorm en superieure kwaliteit.

Peper brandveiligheidstrainingen heeft medewerkers via een in company cursus opgeleid tot BHV'er!

Dreamjob - Rotterdam

Reactie van Dreamjob:
Dreamjob – landelijk bureau voor carrièrecoaching en outplacement- heeft www.brandveiligheidstrainingen.nl ingeschakeld om een aantal werknemers te voorzien van BHV- en VCA-diploma’s. Met deze papieren vergroten ze de kans op het vinden van een baan door versterking van hun positie op de arbeidsmarkt.

Onze cliënten hebben de BHV cursus en VCA cursus ervaren als zeer leerzaam! Het was een productieve dag door een professionele instructeur.
Wat Dreamjob opviel is de flexibiliteit, en oplossingsgerichtheid van het bedrijf, iets wat in de outplacementbranche een vereiste is.

Daarom een prima partner voor samenwerking!

Tang Dynastie - Almere

Tang Dynastie is naast klant ook onze vaste cursuslocatie in Almere. Wanneer u de BHV cursus in Almere volgt krijgt u tussen de middag een heerlijke lunch voorgeschoteld. Gemaakt in eigen Chinese keuken.

Concept7 - Groningen

Reactie van Concept7:
"Peper brandveiligheidstrainingen was bij ons voor een BHV cursus In Company. De BHV cursus is inhoudelijk sterk en vooral erg praktisch. Dat past erg bij ons bedrijf. Al met al een zeer leerzame en leuke middag gehad."

 

Albert Heijn Appingedam klant van Peper Brandveiligheidstrainingen bij BHV-cursussen en ontruimingsoefening

Voor Albert Heijn, Gall & Gall en Etos Appingedam en Winsum verzorgt Brandveiligheidstrainingen al enkele jaren BHV-cursussen. Ook hebben wij voor beide vestigingen van deze landelijke supermarktketen al eens een ontruimingsoefening gehouden. “Wij zijn zeer tevreden over Peper Brandveiligheidstrainingen”, zegt supermarktmanager Els Heethuis van Albert Heijn Appingedam. Scherp geprijsde BHV-cursus Als inwoner van Appingedam was Dirk Peper al klant bij de Albert Heijn in zijn woonplaats. “Wij houden ervan om lokaal zaken te doen”, vertelt Heethuis. “Daarom hebben Dirk Peper eens gevraagd om een offerte. Hij kwam met een zeer scherpe prijs en toen was de keuze snel gemaakt.” Leuke en praktijkgerichte BHV-training Ondanks de scherpe prijs, vindt Heethuis de kwaliteit van de cursussen en trainingen van Peper uitstekend: “Dirk Peper verzorgt de trainingen op een erg leuke manier. Wij zijn mensen die elke dag actief zijn op de werkvloer voor onze klanten en dan plotseling een dag in de schoolbanken moeten. Eigenlijk zit dat niet in onze aard, hoewel we goede BHV wel van groot belang vinden. Peper verzorgt de trainingen op een leuke, praktijkgerichte manier. Het is altijd weer net even anders, je verveelt je geen moment. Hij heeft zelf een schat aan ervaring in de hulpverlening, als brandweerman. En dat merk je gelijk.” Ongeveer 50 medewerkers Peper Brandveiligheidstrainingen verzorgde de BHV-trainingen eerst alleen voor de Appingedamster Albert Heijn, Gall & Gall en Etos. En inmiddels is daar de supermarkt van Winsum bijgekomen. In totaal gaat het om zo’n 50 medewerkers. Ontruimingsoefening Naast BHV-cursussen verzorgde Peper Brandveiligheidstrainingen ook al eens een ontruimingsoefening voor Albert Heijn Appingedam. “Het lastige van een supermarkt ten opzichte van bijvoorbeeld een fabriek, is dat je de aanwezigen niet kunt trainen op ontruiming. Je weet immers nooit hoe veel en welke klanten er op een gegeven moment binnen zijn. Dat is een extra obstakel bij ontruiming, waarin Peper ons uitstekend heeft getraind. We hebben er alle vertrouwen in dat dit werkt. Maar dat weten we gelukkig niet zeker. En dat willen we graag zo houden.”