Albert Heijn Appingedam klant van Peper Brandveiligheidstrainingen bij BHV-cursussen en ontruimingsoefening


Terug naar Wat zeggen klanten ?
Albert Heijn Appingedam klant van Peper Brandveiligheidstrainingen bij BHV-cursussen en ontruimingsoefening

 

Voor Albert Heijn, Gall & Gall en Etos Appingedam en Winsum verzorgt Peper Brandveiligheidstrainingen al enkele jaren BHV-cursussen. Ook hebben wij voor beide vestigingen van deze landelijke supermarktketen al eens een ontruimingsoefening gehouden. “Wij zijn zeer tevreden over Peper Brandveiligheidstrainingen”, zegt supermarktmanager Els Heethuis van Albert Heijn Appingedam.

Scherp geprijsde BHV-cursus

Als inwoner van Appingedam was Dirk Peper al klant bij de Albert Heijn in zijn woonplaats. “Wij houden ervan om lokaal zaken te doen”, vertelt Heethuis. “Daarom hebben Dirk Peper eens gevraagd om een offerte. Hij kwam met een zeer scherpe prijs en toen was de keuze snel gemaakt.”

Leuke en praktijkgerichte BHV-training

Ondanks de scherpe prijs, vindt Heethuis de kwaliteit van de cursussen en trainingen van Peper uitstekend: “Dirk Peper verzorgt de trainingen op een erg leuke manier. Wij zijn mensen die elke dag actief zijn op de werkvloer voor onze klanten en dan plotseling een dag in de schoolbanken moeten. Eigenlijk zit dat niet in onze aard, hoewel we goede BHV wel van groot belang vinden. Peper verzorgt de trainingen op een leuke, praktijkgerichte manier. Het is altijd weer net even anders, je verveelt je geen moment. Hij heeft zelf een schat aan ervaring in de hulpverlening, als brandweerman. En dat merk je gelijk.”

Ongeveer 50 medewerkers

Peper Brandveiligheidstrainingen verzorgde de BHV-trainingen eerst alleen voor de Appingedamster Albert Heijn, Gall & Gall en Etos. En inmiddels is daar de supermarkt van Winsum bijgekomen. In totaal gaat het om zo’n 50 medewerkers.

Ontruimingsoefening

Naast BHV-cursussen verzorgde Peper Brandveiligheidstrainingen ook al eens een ontruimingsoefening voor Albert Heijn Appingedam. “Het lastige van een supermarkt ten opzichte van bijvoorbeeld een fabriek, is dat je de aanwezigen niet kunt trainen op ontruiming. Je weet immers nooit hoe veel en welke klanten er op een gegeven moment binnen zijn. Dat is een extra obstakel bij ontruiming, waarin Peper ons uitstekend heeft getraind. We hebben er alle vertrouwen in dat dit werkt. Maar dat weten we gelukkig niet zeker. En dat willen we graag zo houden.”

 

Bewaren

 
 

Bekijk ook

Vanwege de zeer ruime openingstijden zocht McDonald’s Alblasserdam een zeer flexibele aanbieder van BHV-trainingen: Peper Brandveiligheidstrainingen  
 
Lees het hele bericht

BHV Nederlands Loodswezen – Peper Brandveiligheidstrainingen

 Daniël Stoppels, teamleider Nederlands Loodswezen Noord-Nederland ‘Bij nood op zee komt de BHV-training van Peper bovendrijven’
 
Lees het hele bericht

BHV MartiniZorg Groningen – Peper Brandveiligheidstrainingen

BHV-trainingen van Peper Brandveiligheidstrainingen leveren een belangrijke bijdrage aan de veiligheid van zowel medewerkers als bewoners van MartiniZorg.  
 
Lees het hele bericht

Voordelen van een BHV cursus volgen bij Brandveiligheidstrainingen:

  • Vakbekwame BHV instructeurs
  • BHV cursus op locatie
  • Actief in heel Nederland

BHV Basis cursus

Voor medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus.

BHV Herhaling cursus

Voor medewerkers met een BHV certificaat.

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. 

Onze tevreden klanten