Terug naar Wat zeggen klanten ? 

Albert Heijn Appingedam klant van Peper Brandveiligheidstrainingen bij BHV-cursussen en ontruimingsoefening


Albert Heijn Appingedam klant van Peper Brandveiligheidstrainingen bij BHV-cursussen en ontruimingsoefening

 

Voor Albert Heijn, Gall & Gall en Etos Appingedam en Winsum verzorgt Peper Brandveiligheidstrainingen al enkele jaren BHV-cursussen. Ook hebben wij voor beide vestigingen van deze landelijke supermarktketen al eens een ontruimingsoefening gehouden. “Wij zijn zeer tevreden over Peper Brandveiligheidstrainingen”, zegt supermarktmanager Els Heethuis van Albert Heijn Appingedam.

Scherp geprijsde BHV-cursus

Als inwoner van Appingedam was Dirk Peper al klant bij de Albert Heijn in zijn woonplaats. “Wij houden ervan om lokaal zaken te doen”, vertelt Heethuis. “Daarom hebben Dirk Peper eens gevraagd om een offerte. Hij kwam met een zeer scherpe prijs en toen was de keuze snel gemaakt.”

Leuke en praktijkgerichte BHV-training

Ondanks de scherpe prijs, vindt Heethuis de kwaliteit van de cursussen en trainingen van Peper uitstekend: “Dirk Peper verzorgt de trainingen op een erg leuke manier. Wij zijn mensen die elke dag actief zijn op de werkvloer voor onze klanten en dan plotseling een dag in de schoolbanken moeten. Eigenlijk zit dat niet in onze aard, hoewel we goede BHV wel van groot belang vinden. Peper verzorgt de trainingen op een leuke, praktijkgerichte manier. Het is altijd weer net even anders, je verveelt je geen moment. Hij heeft zelf een schat aan ervaring in de hulpverlening, als brandweerman. En dat merk je gelijk.”

Ongeveer 50 medewerkers

Peper Brandveiligheidstrainingen verzorgde de BHV-trainingen eerst alleen voor de Appingedamster Albert Heijn, Gall & Gall en Etos. En inmiddels is daar de supermarkt van Winsum bijgekomen. In totaal gaat het om zo’n 50 medewerkers.

Ontruimingsoefening

Naast BHV-cursussen verzorgde Peper Brandveiligheidstrainingen ook al eens een ontruimingsoefening voor Albert Heijn Appingedam. “Het lastige van een supermarkt ten opzichte van bijvoorbeeld een fabriek, is dat je de aanwezigen niet kunt trainen op ontruiming. Je weet immers nooit hoe veel en welke klanten er op een gegeven moment binnen zijn. Dat is een extra obstakel bij ontruiming, waarin Peper ons uitstekend heeft getraind. We hebben er alle vertrouwen in dat dit werkt. Maar dat weten we gelukkig niet zeker. En dat willen we graag zo houden.”

 

Bewaren

 
 

Bekijk ook


In-company training én BHV in één dag: daarom koos Hightech ICT voor BHV basis & herhaling van Peper Brandveiligheidstrainingen
 
Lees het hele bericht
BHV-trainingen organiseren is maatwerk bij Peper Brandveiligheidstrainingen. Wij anticiperen op de wensen van bedrijven en organisaties, om zo goed mogelijk aan te sluiten op het dagelijks werk van die bedrijven. Voor Montage Bedrijf Midden Nederland (MBMN) is deze flexibiliteit de belangrijkste reden om bij BHV-opleidingen te kiezen voor ons. “Onze teams werken verspreid over Nederland. Dankzij de flexibiliteit van Peper krijgen al onze mensen op dezelfde dag BHV-training”, vertelt Esmee van Veghel van MBMN.
 
Lees het hele bericht
‘Voor ons is er maar één BHV-trainer en dat is Peper. De klik was er meteen en ik wil nergens anders heen. Peper krijgt van ons 100% een 10!’  
 
Lees het hele bericht