Terug naar Wat zeggen klanten ? 

Collectieve in-company BHV-trainingen in één dag


Collectieve in-company BHV-trainingen in één dag

In-company training én BHV in één dag: daarom koos Hightech ICT voor BHV basis & herhaling van Peper Brandveiligheidstrainingen

Hightech ICT houdt BHV-trainingen samen met de (voormalige) buren Job Invest en Fidelia BV. De drie bedrijven sloegen hiervoor de handen ineen om voldoende cursisten te hebben voor een in-companytraining, in totaal tien personen. “Wij kozen daarbij voor Peper Brandveiligheidstrainingen vanwege de mogelijkheid van training binnen de muren van ons bedrijf én BHV in één dag”, vertelt Evelyn Quirijns van Hightech ICT.

Meer BHV’ers

Hightech ICT laat bewust meer medewerkers hun BHV halen dan strikt vereist. Evelyn legt uit waarom: “Mensen kunnen bijvoorbeeld verstijven als ze een reanimatie moeten doen. Of zou er brand uitbreken, dan heb je iemand nodig die rustig blijft en de regie in handen neemt. Maar hoe goed je medewerkers ook opleidt, je weet vooraf nooit exact hoe ze reageren als er daadwerkelijk iets gebeurt. Daarom proberen wij altijd meerdere BHV’ers aanwezig te hebben en vinden wij het een pluspunt dat onze BHV’ers die van onze buren kennen.”

‘Hoe goed je medewerkers ook opleidt, je weet vooraf nooit exact hoe ze reageren als er daadwerkelijk iets gebeurt.’

BHV in één dag

“BHV is uiteraard belangrijk, maar voor ons ook een kostenpost omdat medewerkers die training hebben dan niet inzetbaar zijn. Bovendien: niemand vindt het echt leuk om twee dagen op cursus te moeten. Daarom zochten wij een jaar of zes geleden een BHV-opleider die BHV Basis én BHV herhaling in één dag verzorgt. En dan ook nog op binnen ons bedrijf, want daarvoor hebben we de ruimte en dat maakt het qua planning een stuk eenvoudiger. Via Google kwamen we terecht bij Peper Brandveiligheidstrainingen. En dat bevalt vanaf de eerste dag prima.”

Tevreden klant

Waarom verloopt de samenwerking zo goed? Evelyn: “Trainingen zoals BHV voelen op voorhand toch altijd wel een beetje als een noodzakelijk kwaad. Maar de cursusdagen met Peper zijn eigenlijk gewoon leuk. De sfeer is goed, de uitleg is duidelijk en onze BHV-trainer is no-nonsense en recht voor z'n raap. Daar houden wij wel van. Hij legt het uit aan de hand van praktische, levendige voorbeelden die hij kent uit de dagelijkse praktijk van zijn eigen werk, hij heeft zelf enkele tientallen jaren ervaring als hulpverlener.”

‘De cursusdagen met Peper zijn eigenlijk gewoon leuk. De sfeer is goed, de uitleg is duidelijk en onze BHV-trainer is no-nonsense en recht voor z'n raap.’

Over Hightech ICT

Hightech ICT ontwikkelt complexe software-oplossingen vanaf de initiatie tot en met onderhoud en ondersteuning. De robuuste en toekomstbestendige maatwerkoplossingen sluiten aan op specifieke bedrijfsprocessen. Hiermee optimaliseren ondernemingen hun dagelijkse bedrijfsprocessen. Klanten van Hightech ICT zijn onder meer Ziggo, TomTom, Philips, KPN en TNO. Bij het bedrijf met vestigingen in Den Bosch en Blerick werken zo’n dertig hoogopgeleide vakspecialisten.

 
 

Bekijk ook


BHV-trainingen organiseren is maatwerk bij Peper Brandveiligheidstrainingen. Wij anticiperen op de wensen van bedrijven en organisaties, om zo goed mogelijk aan te sluiten op het dagelijks werk van die bedrijven. Voor Montage Bedrijf Midden Nederland (MBMN) is deze flexibiliteit de belangrijkste reden om bij BHV-opleidingen te kiezen voor ons. “Onze teams werken verspreid over Nederland. Dankzij de flexibiliteit van Peper krijgen al onze mensen op dezelfde dag BHV-training”, vertelt Esmee van Veghel van MBMN.
 
Lees het hele bericht
‘Voor ons is er maar één BHV-trainer en dat is Peper. De klik was er meteen en ik wil nergens anders heen. Peper krijgt van ons 100% een 10!’  
 
Lees het hele bericht
Vanwege de zeer ruime openingstijden zocht McDonald’s Alblasserdam een zeer flexibele aanbieder van BHV-trainingen: Peper Brandveiligheidstrainingen  
 
Lees het hele bericht