Terug naar Wat zeggen klanten ? 

Dijkhuizen Kabelmontage Nijkerk: ‘Peper krijgt voor 100% een 10!’


Dijkhuizen Kabelmontage Nijkerk: ‘Peper krijgt voor 100% een 10!’

‘Voor ons is er maar één BHV-trainer en dat is Peper. De klik was er meteen en ik wil nergens anders heen. Peper krijgt van ons 100% een 10!’

 

Al sinds bedrijfshulpverlening (BHV) voor het bedrijf verplicht is, laat Dijkhuizen Kabelmontage in Nijkerk de trainingen verzorgen door Peper Brandveiligheidstrainingen. Eigenaar de heer Dijkhuizen is sinds het begin van de samenwerking bijzonder tevreden: “Voor ons is er maar één BHV-trainer en dat is Peper. Peper krijgt van ons 100% een 10!”

Over Dijkhuizen Kabelmontage

Vanuit Nijkerk voeren de acht medewerkers van Dijkhuizen Kabelmontage door bijna heel Nederland kabelwerken uit. Het werk betreft de aanleg van de openbare infrastructuur van hoofdstation tot de kabels in de straat. Ook verzorgt Dijkhuizen de aansluiting van woningen en bedrijven op het elektriciteitsnet, al het kabelwerk tot onderin de groepenkast. Opdrachtgevers zijn onder meer Prysmian Group, Van Gelder en netbeheerders zoals Enexis, Liander en Stedin.

De klik was er meteen

Toen vele jaren geleden het volgen van BHV-trainingen verplicht werd, zocht Dijkhuizen Kabelmontage hiervoor een partner. “We zochten een benaderbare partij met een persoonlijke aanpak die trainingen verzorgde in de regio waar wij op dat moment waren gevestigd”, vertelt Dijkhuizen. “We kwamen uit bij Peper Brandveiligheidstrainingen. Dat bleek een heel goede keuze. De klik was er meteen en dat is altijd zo gebleven.”

Een zeer tevreden klant

Dijkhuizen is zeer tevreden over de samenwerking. Hij legt uit waarom: “Onze medewerkers gaan graag naar de trainingen. En dat zegt eigenlijk alles, dat hoor je niet zo vaak. De verzorging van de cursisten is uitstekend, we krijgen altijd een heerlijke lunch aangeboden en er is volop te drinken.”

Praktijkgerichte BHV- en brandveiligheidstraining

“Onze trainer van Peper heeft veel praktijkervaring die hij gebruikt in zijn trainingen. Hij geeft goed en praktisch les. Bovendien is hij oprecht geïnteresseerd in het wel en wee van ons bedrijf. Wij werken altijd in de grond en komen in aanraking met onder meer gasleidingen, wat een specifieke risicofactor is. Die kennis van ons werk in de praktijk gebruikt hij bij de cursus, waardoor de training zeer praktijkgericht is. De trainingen zijn leuk en leerzaam. Ik wil nergens anders heen.”

 

Ook een BHV cursus volgen in de buurt van Utrecht? 

JA, ik wil ook een BHV training volgen

 
 

Bekijk ook


In-company training én BHV in één dag: daarom koos Hightech ICT voor BHV basis & herhaling van Peper Brandveiligheidstrainingen
 
Lees het hele bericht
BHV-trainingen organiseren is maatwerk bij Peper Brandveiligheidstrainingen. Wij anticiperen op de wensen van bedrijven en organisaties, om zo goed mogelijk aan te sluiten op het dagelijks werk van die bedrijven. Voor Montage Bedrijf Midden Nederland (MBMN) is deze flexibiliteit de belangrijkste reden om bij BHV-opleidingen te kiezen voor ons. “Onze teams werken verspreid over Nederland. Dankzij de flexibiliteit van Peper krijgen al onze mensen op dezelfde dag BHV-training”, vertelt Esmee van Veghel van MBMN.
 
Lees het hele bericht
Vanwege de zeer ruime openingstijden zocht McDonald’s Alblasserdam een zeer flexibele aanbieder van BHV-trainingen: Peper Brandveiligheidstrainingen  
 
Lees het hele bericht