Terug naar Wat zeggen klanten ? 

Esther Servaas- afdeling pensioen Chrystel Marbles


Esther Servaas- afdeling pensioen Chrystel Marbles

"Ik heb samen met twee collega’s de BHV herhalingscursus in Almere gedaan en wij kunnen niets anders zeggen dan goed georganiseerd.

Zowel het theorie gedeelte als de praktijk om het nog maar even niet over de lunch te hebben, TOP! Vorige week hebben jullie hier voor al het personeel een korte cursus reanimatie/AED georganiseerd en ook hier was iedereen erg enthousiast. Ga zo door!" 

 
 

Bekijk ook


In-company training én BHV in één dag: daarom koos Hightech ICT voor BHV basis & herhaling van Peper Brandveiligheidstrainingen
 
Lees het hele bericht
BHV-trainingen organiseren is maatwerk bij Peper Brandveiligheidstrainingen. Wij anticiperen op de wensen van bedrijven en organisaties, om zo goed mogelijk aan te sluiten op het dagelijks werk van die bedrijven. Voor Montage Bedrijf Midden Nederland (MBMN) is deze flexibiliteit de belangrijkste reden om bij BHV-opleidingen te kiezen voor ons. “Onze teams werken verspreid over Nederland. Dankzij de flexibiliteit van Peper krijgen al onze mensen op dezelfde dag BHV-training”, vertelt Esmee van Veghel van MBMN.
 
Lees het hele bericht
‘Voor ons is er maar één BHV-trainer en dat is Peper. De klik was er meteen en ik wil nergens anders heen. Peper krijgt van ons 100% een 10!’  
 
Lees het hele bericht